Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün Bauhaus uğradım. Hunter marka 132 cm lik olanlardan beğendim. Lamba bölümü ayrı alınıyor. 260 tl gibi bir rakama geliyordu. Bir kez Leroy merlin e gidip orada var mı bir bakayım diye yapı markete gittim. Orada kendi ithalatlari olan 5 palli 132 lik vantilatorleri 139 tl ye sattıklarıni gördüm ve dört tane aldım. Ürünler nerdeyse hunter in kopyası gibi. Yarın akşam birini kurup deneyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alf ve ufonun iyonizerli vantilatörleri hakkında düşünce fikirlerinizi öğrenebilir miyim sıcaklar artık dayanılmaz oldu alacağım birtane tavsiyeniz nedir?
    benim için en önemlisi gece uyurken beni çarpmaması ki gördüğüm kadarıyla iyonizerlilerde uyku modu var sanırım hafif üflüyor

• arkadaşlar bu ürünü 50 tl çek ile alacağım alternatif tavsiyesi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

arkadaşlar alf ve ufonun iyonizerli vantilatörleri hakkında düşünce fikirlerinizi öğrenebilir miyim sıcaklar artık dayanılmaz oldu alacağım birtane tavsiyeniz nedir?
    benim için en önemlisi gece uyurken beni çarpmaması ki gördüğüm kadarıyla iyonizerlilerde uyku modu var sanırım hafif üflüyor

Uyku modu dediğiniz , zamanlayıcısı var hocam. İstediğiniz saat kadar açık tutabiliyorsunuz. Yani en azından bizdeki öyle. En az 1 saat var 1-2-3-4-5-.... diye gidiyor. 3 modu var, hızlı, orta , yavaş. Çarpacağını sanmıyorum direkt kendinize tutmazsanız. Yavaş modda 1 saatliğine ayarlıyorum ben eğer çarpacak gibiyse sağa sola dönme işlemini yaptırıyorum yok eğer sıcak basıyorsa direkt kendime tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

arkadaşlar alf ve ufonun iyonizerli vantilatörleri hakkında düşünce fikirlerinizi öğrenebilir miyim sıcaklar artık dayanılmaz oldu alacağım birtane tavsiyeniz nedir?

Uyku modu dediğiniz , zamanlayıcısı var hocam. İstediğiniz saat kadar açık tutabiliyorsunuz. Yani en azından bizdeki öyle. En az 1 saat var 1-2-3-4-5-.... diye gidiyor. 3 modu var, hızlı, orta , yavaş. Çarpacağını sanmıyorum direkt kendinize tutmazsanız. Yavaş modda 1 saatliğine ayarlıyorum ben eğer çarpacak gibiyse sağa sola dönme işlemini yaptırıyorum yok eğer sıcak basıyorsa direkt kendime tutuyorum.

Hocam uyku modu sizin bahsettiğiniz zamanlayıcı değil. Zamanlayıcı özelliği ayrıca var.
    Uyku modunda üflediği hava normal moda göre daha yumuşak oluyor.
    Bir de naturel mod var. Bu modda bir süre normal dönüp sonra duruyor gibi oluyor ve tekrar hızlanıyor. Bu şekilde doğal bir esinti hissediyorsunuz.

Geçen seneden beri bu modeli kullanıyorum...

http://www.elpimmarket.com/index.php?do=catalog/product&pid=126

• wayt westinghouse tavan vantilatörleri içinden montaj aparatları çıkıyor mu?
  • yaprak seklı ndekı tavan vantılatorlerınden vardı bi yerde 350 ytl ye ama unuttum nerdeydı
    simdi netten bakıyorum 1500 ytl filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

yaprak seklı ndekı tavan vantılatorlerınden vardı bi yerde 350 ytl ye ama unuttum nerdeydı
    simdi netten bakıyorum 1500 ytl filan

ytl derken
  • quote:

http://www.altincicadde.com/urun-detay/ufo-yeni-ufo-atsfi-121-buharli-1-7370-28233

arkadaşlar bu ürünü 50 tl çek ile alacağım alternatif tavsiyesi olan var mı

bu modeli aldım arkadaşlar umarım haftaya gelir. geldiğinde yorumlarımı paylaşıyor olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

quote:

Hocam uyku modu sizin bahsettiğiniz zamanlayıcı değil. Zamanlayıcı özelliği ayrıca var.
    Bir de naturel mod var. Bu modda bir süre normal dönüp sonra duruyor gibi oluyor ve tekrar hızlanıyor. Bu şekilde doğal bir esinti hissediyorsunuz.

teşekkürler dostum bende senin söylediğin gibi düşünüyordum 50 tl çek ile aldım 180 tl ye buharlı olanı umarım pişman olmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

quote:

teşekkürler dostum bende senin söylediğin gibi düşünüyordum 50 tl çek ile aldım 180 tl ye buharlı olanı umarım pişman olmam

Rica ederim dostum.
    Hayırlı olsun. Memnun kalacağına eminim. Ben kullandığım modelden çok memnunum, oldukça sessiz çalışıyor. Kumandalı olması ayrı bir rahatlık.
    Senin aldığın model daha üst bir model. Memnun kalacağına eminim.
    Montajı yaparken dikkatli olmanı tavsiye ederim. Özellikle pervane kısmını iyi sıkman gerekli, yalpalarsa ses yapabilir ve arızalanabilir...

• Arkadaşlar otomobilinde serinlemek için vantilatör veya başka birşey (benim aklıma gelmedi ) kullanan varsa öneride bulunabilir mi?
    Gülmeyin ama uzun yolculuğa çıkacağımız otomobilde maalesef klima yok. Vantilatör bakıyorum ama şu minibüsçülerin kullandığı 15-20 cm çapında çakmaktan çalışan modeller var.
    Bir işe yarar mı bilemiyorum.
    Ne yapmalı ne etmeli bir akıl verin...
  • Akdeniz bölgesi gibi sıcak yerlerde yaşayan arkadaşlara önerim tavan vantilatörü almaları yönündedir , tavan vantilatörü daha iyi serinletir .. Tabi sallanan ve gacırdayan modelleri almayın :) bu işte dünyanın en eski tavan vantilatörü üreticisi 1886 dan beri sadece vantilatör üreten ünlü Amerikan malı Hunter vantilatörleri öneririm inanılmaz sessiz ve yıllarca kullanabileceğiniz bir vantilatördür , yazlık evin salonunda pederin kapanan sinop amerikan üssünden getirdiği orjinal hunter marka vantilatörü kullanıyoruz 25-30 yıllık bir model pirinçten imal edilmiş ve şimdiye kadar en ufak bir sorun olmadı çok sessiz ve kesinlikle sarsılmıyor zaten motorları ömür boyu garantili , fiyatları uçuktur yalnız 2.5 -3000 TL arasında ama 50-60 yıllık modelleri bile hala kullanılıyor eski amerikan filmlerinden hatırlarsınız

• Arkadaşlar altıncı cadde siparişleri yaklaşık kaç günde temin ediyor ?
  • şu ufoların su buharlıları nasıl mağazalar görüp beğenmiştim. ama herhangi bir zararı varmı? fazla nem yapıp bunaltmıyordur umarım.
    birde aynı sistem başka markadalarda varmı?
  • Bugün eşim Koçtaştan almış blys marka ayaklı kumandalı 3 kademeli ve doğal mod uyku modu var 1-7 saat arası zaman ayarı var fiyat 60 TL bana fiyat uygun gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/ufo-ionezerli-uzun-kule-vantilator-attfi-01/productDetails.aspx?productId=evufoattfi01&categoryId=17412
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evalfukivkule&categoryId=17412

kule tipi almayı dusunuyorum, bu cihazların kucuk odaları serinletecegini dusunuyorum. ufo ve alf arasında kararsız kaldım, ilk dusuncem tabiki ufoydu ama yorumlardan kararsız kaldım sanki alf daha iyi? kullanan arkadaslar sizin yorumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

http://www.hepsiburada.com/liste/ufo-ionezerli-uzun-kule-vantilator-attfi-01/productDetails.aspx?productId=evufoattfi01&categoryId=17412
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evalfukivkule&categoryId=17412

kule tipi almayı dusunuyorum, bu cihazların kucuk odaları serinletecegini dusunuyorum. ufo ve alf arasında kararsız kaldım, ilk dusuncem tabiki ufoydu ama yorumlardan kararsız kaldım sanki alf daha iyi? kullanan arkadaslar sizin yorumunuz nedir?

İlk linkinizdeki Ufo kule vantilatörü kullanıyorum gayet memnunum 25 metrekare civarı odada kullanıyorum serinlemek açısından yeterli geliyor.Termometresi ve küçük bir ekranı var üstünde.Gayet şık bir görüntüsü var.Uzaktan kumandası küçük ve kibar. Bunlar tabiki asıl amacının yanındaki diğer artıları bana göre.Sessiz çalışıyor gece uyurkende çalıştırabilirsiniz şahsen beni, rahatsız etmedi.
    Ben şahsım adıma tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.