Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Praktikerde Homefit turbo swirl 150 TL'den 129 TL'ye inmiş.
    Daha önce 89 TL'ye aldığım 4 kanatlı olanın yerine taktım arada çok fark var, bunun üflemesi bariz daha iyi.
    Diğerini de yatak odasına takıcam, orada hızlı üflemesine gerek yok, sabaha kadar hafif, hoş bir serinlik versin yeter.

Vantilatör Fırsatları
  • bunu aldım

evet arkadaşlar linkteki ürünü dün teslim aldım ve beklediğimden çok daha iyi çıktı gece yatarken kurdum yattım sabah serin bi şekilde uyandım ve inanın hiç rahatsız etmiyor tutulma felan yok terlemede yok 10 numara 5 yıldız buhar olayı ile ilgili şüphelerim vardı ama inanın farkediyor süper bişe özellikle soğuk su koydun mu süper oluyor tavsiye ederim ben 180 tl ye altıncıcaddeden aldım 12 taksitle :) iyi oldu.

tek sorun salımda iken sğa doğru gittimi gıcırtı gibi bir ses çıkarıyor arada bir o da cihaz yeni olduğundan tahmin ediyorum ama yinede bilgisi olna varsa tavsiye beklerim servisi arayıp öğreceğim zate :)

iyi günler

• Merhaba arkadaşlar bu Kule tipi olanlarda aynı zamanda soğuk buhar üfleme özelliği olan modelleride varmı acaba ben göremedimde hiç bi yerde.
  • Bimden aldığım vantilatörden memnun kaldım. tasarımı kibar sessiz sayılabilecek bir vantilatör. lambası zaman ayarı mevcut. açıkcası 30tl ye bukadarını beklemiyordum.
  • arkadaslar altincicadde.com dan bir adet masa tipi rowenta ve ayaklı rubenisi kargo dahil 105 liraya aldım. ikisinide kurdum rubenis hakikatten 30 tl. vantilatör eee ne kadar ekmek o kadar köfte ama işini çok iyi yapıyor aslında yanlız az biraz müdahale olursa sanki devrilir gibime geliyor fakat zaman ayarı lambası mevcut ve seside çok yok yani uyduruk markalara göre fiyatını eder ilk görüş kullanınca herhangi bir şey çıkar mı bilemem....

gelelim rowentaya hakikatten kalite vantilatör olarak ancak zaman ayarı uzaktan kumandası yok onuda zaman ayaralı veya uzaktan kumandalı prizlerden alarak çözebilirsiniz bence tamam dönme hızını ayarlayamazsınız ancak zaman ayralı bir fiş ile ayarlı bir vantilatör hatta kış içinde yaralı bir elektrikli sobanız olur yaklaşık 15-20 tl. civarında.

pervane etrafı çelik telden ve sağlam, 5 kanatlı plastik pervane motora iyi oturuyor. sessiz ama sadece ilk devirlerde turboya alınca gerçekten uçuruyor ve sanayi tipi vantilatörler gibi üflüyor... normal ev kullanımı için pekte 3 ayara ihtiyacınız olacağını zannetmiyorum aksi takdirde uyuyamazsınız. eğer çeşitli modları olması önemli değil zaman ayarıda problem değil derseniz kesinlikle ufo felan hikaye direk olarak rowenta alın evladiyelik olarak kullanırsınız. ben fakirin ayaklı kumandalısından vaz geçtim iyi kidevaz geçmişim carrefourda gördüm rubenis gibi duruyor.... dikey ayarı vida gevşet istediğin ayara gelince tekrar sıkıştır gibi değil otomatik sıkışmalı mekanizma ile sen sadece öne arkaya bastırıyorsun. 2 yönlü salınım iki vantilatörde de mevcut ve iyi....

inşallah alacaklara fikir vermişimdir. şuan altıncı caddede 50 tl.indirim var benim paket 29 tl daha düşüyor direkt tavsiye ederim....

• Fakir'in PRESTIGE VC 40 S VANTİLATÖR için ne düşünüyorsunuz. Bende vantilatör alacağım ancak daha karar veremedim. İlk önce Alf ve Ufo'nun iyonizerli modellerini düşünüyordum 200 TL olanlarından. Onları da kışın bir tarafa kaldırmak sıkıntı olacak gibi büyükler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Fakir'in PRESTIGE VC 40 S VANTİLATÖR için ne düşünüyorsunuz. Bende vantilatör alacağım ancak daha karar veremedim. İlk önce Alf ve Ufo'nun iyonizerli modellerini düşünüyordum 200 TL olanlarından. Onları da kışın bir tarafa kaldırmak sıkıntı olacak gibi büyükler.

raks var 120 civarı bir de alfin var yine o civarlarda fakire benzeyen önerebileceğim
  • koctas 80tl timer li RC li
  • İyonizerli alınca çok birşey fark ediyor mu yoksa diğer vantilatörlerden bir farkı yok mu ? İyonizerli kullanan arkadaşlar biraz anlatabilir mi ?
    Önerileriniz için teşekkürler.
  • quote:

İyonizerli alınca çok birşey fark ediyor mu yoksa diğer vantilatörlerden bir farkı yok mu ? İyonizerli kullanan arkadaşlar biraz anlatabilir mi ?
    Önerileriniz için teşekkürler.

siz farkı hissedemeyebilirsiniz ancak uzmanlarca onaylanmış havadaki tozların ve bakterlerin etkisnin azaltıldığı zararsız hale geldiği
  • http://www.koctas.com.tr/product/RBASR31-Ayakli-Sarhos-Vantilator/4131-7758/

Şu model fena sayılmaz aslında fiyatı da makbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Değerli arkadaşlar vantilatör gibi ürünlerde fazla para verilmesinden yana değilim. ( Eğer ki sanayi tipi almayacaksanız! :) )

Ben de 2 gündür vantilatöre odaklandığımdan ve de iyi kötü nerede ne var bildiğimden şunu söylemek isterim ki gördüğüm kadarıyla en çok seçenek KİPA'da.
    Ne Koçtaş, ne Migros, ne Tekzen, ne de Media Markt 'da o kadar ürün yok.

Kipa'da enterasan ürünler ve markalar var.
    Daha sonra kalem kalem fiyatları , ürünleri, düşüncelerimi yazmak isterim fakat satın almış olduğum Premier PRV 1615 modelinden bahsedeyim isterseniz.

Basit kurulum, 2 sene çalışsa yeter diyebileceğim bir vantilatör. :D

Fiyatı 34.90 TL.
    Çok az kalmıştı ben alırken. Fiyatına göre kalitesi gayet başarılı, iyi.

3 kademeli (1. kademesi bile cidden sessiz ve CFM çok iyi. 2. kademe idare eder, 3'de uçuyor. :D )
    Timer'ı var.
    Ama en bombası ışığı var! :D

Tam F/P ürünü, eğer eliniz bir soft-moding olaylarına yatkınsa hiç durmayın direk alın derim. Üzerinde çeşitli modifikasyonlar yapılabilecek bir ürün ki ben yapacağım. :D
    Fiyatı cidden çok uygun. İnternette satılan en ucuz yerlerle aynı ki kargo parası yok üzerine.

Açıkçası ben de sizler gibi almışken iyi bir şey alayım diye turlayıp ürünlere baktım, fakat Fakir'in olsun, Rowenta'nın ki olsun beni tatmin etmedi diyebilirim. UFO'nun ve diğer ilginç markaların fantastik ötesi ürünlerine hiç bakmayın derim.
    Keşke eski RAKS'lardan olsaydı dedirtti ortalıktaki ürünlerin kalitesi.

Sanayi tipi olanlar var ama fiyatları çok uçuk!

Vantilatör Fırsatları

Eğer ki kiracı değilseniz, kendi evinize alıyorsanız da 100-200 TL bir vantilatöre para filan ayırmayın.
    KİPA'da SEG marka klimaların fiyatı
    9000 BTU, A sınıfı ==> 599 TL
    12000 BTU, A sınıfı ==> 699 TL.
    15000 BTU, A sınıfı ==> 899 TL.
    24000 BTU, A sınıfı ==> 1249 TL.

Sanırım Vestel gelip kuruyor.
    Samsung 'un bile kaliteli 3 yıl garantili A sınıfı klimaları dolu standlarda.
    Peşin fiyatına 12 ay taksit. Daha ne olsun.

ek:

MİGROS:

Sinbo SF-6710
    Fiyatı: 54,90 TL
    Money Club Fiyatı: 49,90 TL

Sinbo SF-67210 (Ayaklı olan versiyonu)
    Fiyatı: 74,90 TL
    Money Club Fiyatı: 69,90 TL

Touch Me Mini Vantilatör F 61
    Fiyatı: 19,90 TL
    Money Club Fiyatı: 14,90 TL

Touch Me Ayaklı Vantilatör
    Fiyatı: 39,90 TL
    Money Club Fiyatı: 37,90 TL

KOÇTAŞ:
    Sinbo SF-6710 ile aynı ama markası farklı Blyss
    Fiyatı: 59,90 TL

Touch Me Mini Vantilatör F 610 kesinlikle önermem. Dün Migros'tan hem dizüstü bilgisayarımı serinletmek hem de masa başında kullanmak için almıştım, üflemesi iyi ama çok sesli çalışıyor. Üstelik 12v adaptörlü ve adaptörü çok ısınıyor. Bugün hemen iade ettim kendi markaları olmasaymış iade alamayacaklarmış, öyle söyledi mağaza yetkilisi. Yine bu tip küçük bir şey alacağım ama USB den çalışanlardan, Everest e baktım gayet sessiz ve yeterli üfleme yapıyor sanırım bunu alacağım.

• quote:

http://www.koctas.com.tr/product/RBASR31-Ayakli-Sarhos-Vantilator/4131-7758/

Şu model fena sayılmaz aslında fiyatı da makbul.

SARHOŞ VANTİLATÖR
    ismi çok iyiymiş
  • Bende bugün akşam vantilatör alıcam. ALF kule vantilatörü biraz aklımı çeldi ama sanırım fiyatından dolayı onu almıcam. Yer vantilatörü 60 W , 3 pervaneli, baya ii üflüyor. fiyatı 65 tl. Markasını tam hatırlamıyorum. İyi bir şekilde yazı geçirmemize yardımcı olur umarım.
  • Tansaş ve Migroslarda satılan TouchMe mini vantilatör % 25 indirimle 20 TL yerine 15 TL olmuş.
    Ben işyerinde masada kullanıyor gayet iyi çalışıyor, tavsiye ederim...
  •  Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatları

kule tipi düşünenlerin bilgisine, pervaneliler kadar iyi hava vermediği doğrudur. ben fazla yer kaplamadığı için tercih ettim, çok fazla bi beklentim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tansaş ve Migroslarda satılan TouchMe mini vantilatör % 25 indirimle 20 TL yerine 15 TL olmuş.

usta ısınma durumu falan var diyorlar adaptörde ne diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalpazar.com/Yumatu-Vantilator-3-Kademe-Hiz-Ayari__isp3775503 bende bundan iki adet aldım arkadaşlar 5 kanatlı 75watt oldukça kuvetli üflüyo vede sessiz tavsiye ederim
  • ben 2-3 yıl önce kipadan sinbo almıştım.. ayaklı olanlardan.. çalışıyor, üflüyor yani.. evde fırtına çıkaracak halim olmadığı için gidip vantilatöre 40-50-100 liralar vermedim, vermem de.. ,hepsinin amacı hava üflemek.. başka bir işe de yaramıyorlar.. ben sinbonun içini açtım..her yanını yağladım, gık çıkarmıyor.. on numero sessizleşti.. sadece pervanesinin plastik olması benim sinirimi bozuyor.. malum pervanesi plastik olduğu için, dönerken pervane esniyor ve aerodinamisi bozuluyor.. ona da bir çözüm buldum ama ne derecede etkili olur bilemiyorum.. 19 liralık pervaneden ne şahaser yaratıcam bakalım

yani vantilatöre boş yere para vermeyin derim.. en ucuzunu alın gitsin.. sessizlik istiyorsanızda açın içini yağlayın birkez ömür billah yeter zaten..

ayrıca şunu da belirteyim, 150 küsür liraya ufo alanları da hiç anlamıyorum.. az biraz daha ekle bari iyi-kötü bir klima al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Temmuz 2012; 22:59:15 >

• Mesai saati boyunca açık neredeyse, ne bir tıklama oldu ne de ısınma....

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller26

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tansaş ve Migroslarda satılan TouchMe mini vantilatör % 25 indirimle 20 TL yerine 15 TL olmuş.

usta ısınma durumu falan var diyorlar adaptörde ne diyorsun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.