Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Orijinalden alıntı: cengizdehmen

Rowenta VU 5550 ile VU 5540 arasında ne fark var?

5550'nin kumandası varmış sanırım. Bende şu an ikisi arasında kaldım, kumanda için 20 tl değermi onu düşünüyorum:)

Ben de bundan var
     Vantilatör Fırsatları

eskiden kalma istediğim verimi alamıyorum bu işe yarar mı sizce?

Vantilatör Fırsatları

Bu nasıl sizce diğer ayaklılardan tek farkı pervanelerinin 30 cm olması sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar sunny AXEN sanayi tip vantilatör kullanan var mı acaba

bunun tipi aynı marka olarak sinboyu 3 yıldır salonda kullanıyoruz gayet güzel

evet hocam serinletmesi güzel ben 1. kademede kullanıyorum yetiyor tek hoşuma gitmeyen tarafı biraz sesli olması ve dönüşlerde ekstra ses vermesi yalnız benim soracağım masa üstü ayağını taktım fakat uzun ayaklığı takamadım normal alt tabla üstünde plastik boru ve sıkıştırma aparatı ve birde metal bir tarafı düz diğer tarafı havşalı gibi olan metal bölüm var bu parçayı takamadım acaba eksta saydıklarım dışında motor bölümüne takılıp metale takılan ara bir parça var mı bende yokta bu yüzden takamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam serinletmesi güzel ben 1. kademede kullanıyorum yetiyor tek hoşuma gitmeyen tarafı biraz sesli olması ve dönüşlerde ekstra ses vermesi yalnız benim soracağım masa üstü ayağını taktım fakat uzun ayaklığı takamadım normal alt tabla üstünde plastik boru ve sıkıştırma aparatı ve birde metal bir tarafı düz diğer tarafı havşalı gibi olan metal bölüm var bu parçayı takamadım acaba eksta saydıklarım dışında motor bölümüne takılıp metale takılan ara bir parça var mı bende yokta bu yüzden takamadım

çok zaman geçti hatırlamıyorum ama sorun çıkarmamıştı tak kullan şeklindeydi zaten ayaklı kullanıyoruz kısa ayağı attık gitti.

acaba ayağın motor ile takıldığı yere bakarmısınız ayrı plastik bir aparat var mı acaba

• Ucuz yollu birşey arıyorum. "Premier PRV-1615" ayaklı vantilatörün fiyatı bana uygun geldi. Aşağıdaki sitede 35,5 Tl. görünüyor. Kargo ücreti de yok görünüyor. Bu siteden (yenievdünyası) alışveriş yapan oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok zaman geçti hatırlamıyorum ama sorun çıkarmamıştı tak kullan şeklindeydi zaten ayaklı kullanıyoruz kısa ayağı attık gitti.

acaba ayağın motor ile takıldığı yere bakarmısınız ayrı plastik bir aparat var mı acaba

resimdeki kırmızı bölgeden bahsediyorsan o var .
    motora zaten metal çubuk giriyo ve vidalanıyor.
    yeni aldıysan aldığın yerle görüşsene bi sorun var demekki.

Vantilatör Fırsatları

• Süper konu, takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Ucuz yollu birşey arıyorum. "Premier PRV-1615" ayaklı vantilatörün fiyatı bana uygun geldi. Aşağıdaki sitede 35,5 Tl. görünüyor. Kargo ücreti de yok görünüyor. Bu siteden (yenievdünyası) alışveriş yapan oldu mu?

http://www.koctas.com.tr/product/SEO-V-107-Vantilator/3873-7397/

bari bunlardan al pervane yapısı olarak bunlar daha iyi galiba yeni modellerde bunlar var.
    ve odan büyükse yukarda resmini verdiğim sanayi tipi olanlara bak bence.

sıcaklar feci olduğundan sıcak fırsat yok tabiki adamların tam satış yaptıkları zamanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Ucuz yollu birşey arıyorum. "Premier PRV-1615" ayaklı vantilatörün fiyatı bana uygun geldi. Aşağıdaki sitede 35,5 Tl. görünüyor. Kargo ücreti de yok görünüyor. Bu siteden (yenievdünyası) alışveriş yapan oldu mu?

http://www.koctas.com.tr/product/SEO-V-107-Vantilator/3873-7397/

bari bunlardan al pervane yapısı olarak bunlar daha iyi galiba yeni modellerde bunlar var.
    ve odan büyükse yukarda resmini verdiğim sanayi tipi olanlara bak bence.

sıcaklar feci olduğundan sıcak fırsat yok tabiki adamların tam satış yaptıkları zamanlar

Link'ini verdiğin ürün stoklarında yok gözüküyor. Benim link'ini verdiğim ürünün kargo ücreti 12 tl. imiş. Alıcı ödüyormuş. Kargo olmayaydı iyiydi. Aramaya devam.

• Puant elektrik tüketiminin daha fazla artmasına gönlü razı gelmeyenler burada toplanmış anlaşılan :):):)

Alf marka (model: SSIV-01) otomatik kapanma özellikli ve uzaktan kumandalı vantilatör fırsatı

www.masyon.com
    HugeDomains.com - MasYon.com is for sale (Mas Yon)
    http://www.masyon.com/detail/1342436679/Alf-SSIV-01-Uzaktan-Kumandali-Soguk-Buharli-Vantil.html

• carrefourda bir tane masa üstü ve ucuz ayaklı kalmamış hepsi 150-200 tl
    migrosta 2-3 model vardı onlarıda sevmedim almadan geldim.

kavrulmaa devammm

buda fena değilmiş.

http://www.koctas.com.tr/product/RBASR31-Ayakli-Sarhos-Vantilator/4131-7758/

ek :HB da biraz önce sinbo vardı 50 tl aldım ve stok bitti
    salondakinin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 16 Temmuz 2012; 21:26:52 >

• bugün çağrı marketten son 1 adet kalmıştı rubenis aldık eve geldik parçaları eksik bu sıcakta olcak iş mi ya başka şubeden getirticekler bekliyoruz rubenis bildiğimiz diye tercih ettik sinbo ürünleri genelde tırt çıktı bizim şansımıza mı bilmeme artk almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

http://www.koctas.com.tr/product/RBASR31-Ayakli-Sarhos-Vantilator/4131-7758/

Fiyat / Verim = 10 numara

İstanbul Optimum'daki Koçtaş'ta bitti... Dün sonuncusu önümüzden gitti
  • Beylikdüzünde kamyonla getirmişlerdi.. Dolu vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Rowenta VU 5550 ile VU 5540 arasında ne fark var?

5550'nin kumandası varmış sanırım. Bende şu an ikisi arasında kaldım, kumanda için 20 tl değermi onu düşünüyorum:)

Ben de bundan var
     Vantilatör Fırsatları

eskiden kalma istediğim verimi alamıyorum bu işe yarar mı sizce?

Vantilatör Fırsatları

Bu nasıl sizce diğer ayaklılardan tek farkı pervanelerinin 30 cm olması sanırım ?

ben 2 hafta önce resimdeki rowenta masa üstü olanı aldım yatarken 1 de açıyorum hem sessiz hemde güsel serinletiyor.Oturma odasında oturuyorsamda turbo yu açıyorum uçuyor.Tabi ben altıncıcaddeden 50 tl ye aldım f/p olarak mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 17 Temmuz 2012; 9:58:59 >

• arkadaşlar dün carrefour'dan fakir vc 40 s vantilatör aldım fakat çok yer kaplaması nedeniyle eşimle papaz olduk

anadolu yakasında elden teslim 120 tl'ye vereceğim.

• şu bana iyi gözüktü, ne dersiniz? site güvenilir midir?

• Altıncıcadde'den 110 TL'ye Rowenta VU 5550 alındı. Cumartesi verdiğim sipariş bugün geldi. Alet şimdilik iyi performans veriyor. Ayrıca ses yok.
  • quote:

Altıncıcadde'den 110 TL'ye Rowenta VU 5550 alındı. Cumartesi verdiğim sipariş bugün geldi. Alet şimdilik iyi performans veriyor. Ayrıca ses yok.

Bende aynı siteden sepete ekle dediğimde kampanya aktif değil diyor. Ne zaman bitti kampanya, beklesem tekrar aktif olur mu? Yoksa başka bir siteden 173 tl'ye alacağım mecbur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.