Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rubenis rba 03 kastamonu - çatalzeytin A 101 açılışa özel fiyatı 24,50 ydi.çok fazla stok getirmişler ve stok bitmedi.onun için fiyatı 21,50 ye çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yarın içime sinerse bu ürünü alacağım.

http://www.koctas.com.tr/product/Assos-Tavan-Vantilatoru-Ahsap-Kanat/5309-9677/

Nerede, bir yerde indirim broşürünü gördüm, forumda mı, mail'de mi bilemiyorum, yoksa kağıda basılı mı? 80 lira diyordu sanırım bu model için?

Şubeden alacağım zaten. 8 TL kargo vermek istemem.

• arkadaşlar
    www.ufomarketim.com
    UFO, UFO Teknoloji, UFO Istıcılar, UFO Vantilatörler, ,Karbon Black ,Ayak Isıtıcı Güvenli Online Alışveriş
    http://www.ufomarketim.com
    dan alışveriş yapan oldu mu?
    outlet ürünler var, hafif çizik denmiş biglisi olan varmıdır?
  • sonuç olarak ne önerirsiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

bu nasildir arkadaslar?

http://www.hepsiburada.com/liste/raks-sf-16-orc-uzaktan-kumandali-4-salinimli-vantilator/productDetails.aspx?productId=evrakssf16orc&categoryId=17412

Ben bunu aldim HB den.

500 tl ye 100 tl hediye ceki veriyorlarmis. 500 u doldurdum baska urunlerle, ihtiyaclari gidermis oldum.

Umarim iyidir

• arkadaşlar ben bugün mecburen ve aceleyle çok da araştırmadan 70tl'ye şu ürünü aldım:

kendine hayrı yok, en yavaş hızda bile çok gürültülü.

bulsaydım rowenta alacaktım, kalmamış, zaten kalsa da 170TL imiş tefal shop da.

param çöpe gitti anlayacağınız.

Vantilatör Fırsatları

• BLYSS S TF-35A KULE TİPİ FAN aldım koçtaştan.60 liraya.üflemesi çok kuvvetli değil ama sessiz gerçekten hele 1 sevyesine alın gece yanınızda ılık ılık rüzgar eser :D

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları
  • quote:

Aldım geldim ama montajı yarın yapacağım. Eşek ölüsü gibi. Umarım altında kalmam.
  • hizl ialdan raks 160 ORC aldım,
    indirimiyle 90 ytl ye geldi piyasanın altında oldu boylece,
    alette her oozellik var kumanda var digital ekranı da varç. sarhos salınım timer filan falan
  • beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları

Aynı soruyu benim yerime sordunuz, teşekkür ederim. Cevap bekliyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

BLYSS S TF-35A KULE TİPİ FAN aldım koçtaştan.60 liraya.üflemesi çok kuvvetli değil ama sessiz gerçekten hele 1 sevyesine alın gece yanınızda ılık ılık rüzgar eser :D

Hocam ürünün soğutması çokmu kötü,bende bugün almayı düşünüyorumda..Daha önce bir normal vantilatör bakmıştım nasıl bir ses çıkartıyor akıllara zarar,sessiz olması benim için çok önemli o ama birazda olsa soğutması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

quote:

BLYSS S TF-35A KULE TİPİ FAN aldım koçtaştan.60 liraya.üflemesi çok kuvvetli değil ama sessiz gerçekten hele 1 sevyesine alın gece yanınızda ılık ılık rüzgar eser :D

Hocam ürünün soğutması çokmu kötü,bende bugün almayı düşünüyorumda..Daha önce bir normal vantilatör bakmıştım nasıl bir ses çıkartıyor akıllara zarar,sessiz olması benim için çok önemli o ama birazda olsa soğutması lazım.

hocam normal pervane gibi kuvvetli üflemiyor ama yinede ortalama boyutlu bir odada rahatlıkla iş görür.soğutması fena değil.3 seviyesi var.ben özellikle sessiz oldugu için tercih ettim.gece ses en az seviyede olursa daha rahat uyayabilirim diye.

• quote:

quote:

Aldım geldim ama montajı yarın yapacağım. Eşek ölüsü gibi. Umarım altında kalmam.

Son bir kez yazayım,
    Akşam altında kalmadan kurulumu yapabilirsem bilgileri ve fotoğrafları mutlaka paylaşırım. Bana şans dileyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Impression

quote:

hocam normal pervane gibi kuvvetli üflemiyor ama yinede ortalama boyutlu bir odada rahatlıkla iş görür.soğutması fena değil.3 seviyesi var.ben özellikle sessiz oldugu için tercih ettim.gece ses en az seviyede olursa daha rahat uyayabilirim diye.

Sağolasın bilgi için hocam,aldım geldim akşam üstü bende..

Oradaki hepsini inceledim en iyisi bu geldi fiyat/performans makinesi resmen :) Orada diğerlerine göre biraz az üflüyor gibi gelmişti ama eve getirince salonun bir ucundan bir ucuna 2. kademede hissediliyor.Öyle fazla güçlü değil ama çarpmıyor.Yavaş yavaş serinletiyor.Ses desen hiç yok zaten..Normal vantilatörden daha iyi bence,ciddi bir seçenek olabilir alacaklar için

Örnek olarak ayaklı vantilatörlerin 3 kademeleri olanlarının 2. kademesi kadar hava üflüyor desem doğru olur herhalde.Yalnız onlarında 3. kademeye aldığımda manyak gibi titreyip ses çıkartıyor.160liralık olanlara bile baktım durum aynı.Fazla para vermeye gerek duymadım ben.Sonuçta yazdan yaza 3 ay kullanılacak.

Bunun birde uzaktan kumandalı-iyonizerli olanı güzel (E FTP1-E modeli) ama stoklarda bitmiş,o olsaydı onu alacaktım.

• altıncı cadde rowentada aynı indirimi tekrar yaparsa alırım ben de....
    (burdan yetkililere sesleniyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue -- 23 Temmuz 2012; 23:31:49 >
  • Bence tavan vantilatörü alın. Yer kaplamıyor ve avize olarak kullanılıyor.

Vantilatör Fırsatları

KOÇTAŞ
  • Yukarıda söylediğim gibi montajı yaptık. 1,30 saat falan sürdü ama hem el feneri ile çalışmak zorunda kaldık hem dübel bulmakta zorlandık. İçinden çıkmadı.

Tüm fotoğraflar çalışır durumda çekildi.

Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları

80 TL vantilatör + 4 adet GE (General Electric) 11W (50W) tasarruf ampul ile birlikte 97 TL'ye mal oldu.
    Bu arada gittiğinizde 4'lü set bulamayabilirsiniz. 1 tane kalmış, her mağazada olmayabilir. Kıştan kalmış dedi personel. 3'lü ile aynı fiyattı.

Şu an kafamda 3. seviyede çalışıyor. Düşmezse iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue

altıncı cadde rowentada aynı indirimi tekrar yaparsa alırım ben de....
    (burdan yetkililere sesleniyorum )

valla ben bekledim bekledim yapmadi. Hepsi buradadan uzak kumandali Raks aldim. Fiyati uygun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.