Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sayfalara bakmadım verildi mi daha önce bilmiyorum.

Fakir marka vantilatör 38 Tl ye geliyor Markafoni'de.

R10 üyelik linki üzerinden hesaba 25 Lİk çek yükleniyor. Ayrıca Sprecial K ürünleri içinden çıkan şifre de 20 Tl indirim sağlıyor. Bu iki indirim bir biri ile birleşiyor. Yaklaşık 38 Tl ye aşağıdaki ürün satın alınabiliyor.

http://www.markafoni.com/product/2482594/

Not: Markafoni üyeliğinizle giriş yapmayınca linkteki ürün görülemiyor. Markafoni üyeliği olmayanların ürünü inceleyebilmeleri için vatandaki linkini koyuyorum.

• Rubenis RBA-03 vantilatör reallerde 34.50 liraydı. İnternette en ucuz bu alet var, ilgilenen olabilir.
  • Hakmar' da Premier marka 16" salınımlı ayaklı vantilatör 32,90 a dün aldım. Fanı plastik olmasına rağmen gayet iyi hava üflüyor. (Motor gücü 45 W). Gürültü seviyesi orta seviyede.
  • GOLDSMART GFN-7906 VANTİLATÖR 89,90 teknosada ve evmanyada aynı fiyatdan satılıyor kullanan varmı memnuniyet nedir acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Önceki sayfalara bakmadım verildi mi daha önce bilmiyorum.

R10 üyelik linki üzerinden hesaba 25 Lİk çek yükleniyor. Ayrıca Sprecial K ürünleri içinden çıkan şifre de 20 Tl indirim sağlıyor. Bu iki indirim bir biri ile birleşiyor. Yaklaşık 38 Tl ye aşağıdaki ürün satın alınabiliyor.

Not: Markafoni üyeliğinizle giriş yapmayınca linkteki ürün görülemiyor. Markafoni üyeliği olmayanların ürünü inceleyebilmeleri için vatandaki linkini koyuyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/fakir-vc-20-vc-20-ayakli-vantilator/productdetails.aspx?I_ID=59990

Kampanya bitti mi? Tam alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

quote:

Önceki sayfalara bakmadım verildi mi daha önce bilmiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/fakir-vc-20-vc-20-ayakli-vantilator/productdetails.aspx?I_ID=59990

Kampanya bitti mi? Tam alacaktım.

Sanırım bitmiş, görünmüyor artık.

• quote:

Sanırım bitmiş, görünmüyor artık.

Tüh ya sabahtan beri çek aradım buldum tam alayım dedim bitmiş. Keşke ilk var mı yoksa ona baksaydım.
    Umarım iyi bir şey gelirde harcadığım zaman boşa gitmez.
  • arkadaşlar 50 tl ye kadar yokmu nette indirim ??? çok kötü bşşey olmasın diiye biraz indirimli bişi bekliyorum. orta halli bişi alalım bari varsa alan duyan bilen lütfen paylaşssın saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 24 Temmuz 2012; 11:52:51 >
  • Rubenis RBA-03 vantilatör Metro'da 30 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar 50 tl ye kadar yokmu nette indirim ??? çok kötü bşşey olmasın diiye biraz indirimli bişi bekliyorum. orta halli bişi alalım bari varsa alan duyan bilen lütfen paylaşssın saygılar..

GOLDDA RUBENİS VAR 39 TL KARGOSUZ
  • dünden beri konuyu inceliyorum.aslında tavan vantilatörleri fena değil ama kiracı olduğum için vazgeçtim ve rowenta 5540 ta karar kıldım ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar 50 tl ye kadar yokmu nette indirim ??? çok kötü bşşey olmasın diiye biraz indirimli bişi bekliyorum. orta halli bişi alalım bari varsa alan duyan bilen lütfen paylaşssın saygılar..

GOLDDA RUBENİS VAR 39 TL KARGOSUZ

nasıl iyi bişimi acaba ? kullanan varmı gördüğüm kadarıyla 3 yaprak işe yararmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 24 Temmuz 2012; 16:21:15 >
  • önce vatana uğradım teşhir hariç ellerinde vantilatör yok. sonra armadaya uğradım tefalden 99,9 rowenta sipariş verip ödemesini yaptım.az önce almaya gittim ki benden sonra fiyatı 149 a çekmişler.umarım beklediğim gibidir.alfin buhar üfleyeni kipada 199 tl, ilgilenenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muly

Rubenis RBA-03 vantilatör Metro'da 30 TL

hangi metroda
  • malesef klimanın yerini hiçbiri tutmuyor.
    tavan vantilatörü alayım dedim baktım hepsi farklı adlarda çin malları.oyuncak gibiler.servisi yok bişeyi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yukarıda söylediğim gibi montajı yaptık. 1,30 saat falan sürdü ama hem el feneri ile çalışmak zorunda kaldık hem dübel bulmakta zorlandık. İçinden çıkmadı.

Tüm fotoğraflar çalışır durumda çekildi.

Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları

80 TL vantilatör + 4 adet GE (General Electric) 11W (50W) tasarruf ampul ile birlikte 97 TL'ye mal oldu.
    Bu arada gittiğinizde 4'lü set bulamayabilirsiniz. 1 tane kalmış, her mağazada olmayabilir. Kıştan kalmış dedi personel. 3'lü ile aynı fiyattı.

Şu an kafamda 3. seviyede çalışıyor. Düşmezse iyidir.

Aynısı bendede var 3 de çalışırken az bir yalpalama varmı sizde ve 1. ayarda bir cızırtı tarzı ses.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Yukarıda söylediğim gibi montajı yaptık. 1,30 saat falan sürdü ama hem el feneri ile çalışmak zorunda kaldık hem dübel bulmakta zorlandık. İçinden çıkmadı.

Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları  Vantilatör Fırsatları

80 TL vantilatör + 4 adet GE (General Electric) 11W (50W) tasarruf ampul ile birlikte 97 TL'ye mal oldu.
    Bu arada gittiğinizde 4'lü set bulamayabilirsiniz. 1 tane kalmış, her mağazada olmayabilir. Kıştan kalmış dedi personel. 3'lü ile aynı fiyattı.

Aynısı bendede var 3 de çalışırken az bir yalpalama varmı sizde ve 1. ayarda bir cızırtı tarzı ses.

Hafif yalpalanma normal. Bağlantının şeklinde de belli oluyor (göbek gibi bir şeyin etrafında yarım daire var).
    En yüksek kademede ses yok. İlk kademeyi denemedim. Yani dikkatli dinlemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Hafif yalpalanma normal. Bağlantının şeklinde de belli oluyor (göbek gibi bir şeyin etrafında yarım daire var).
    En yüksek kademede ses yok. İlk kademeyi denemedim. Yani dikkatli dinlemedim.

Onu bilmiyorumda 3. de yalpalama var az bir şekilde + 1. seviyede bir cızıltı geliyor.

• Yalpalanmada sorun yok. Çalışma şeklide öyle.
  • dün leroy merlinde gezerken aşağıdaki ürünü beğendim ve aldım. 39tl promosyon ürünü indirimli fiyat için sanırım yarın son gündü.
    3 seviyeli dönme açısı gayet iyi.
    1 de ses yok gibi, 2. seviyede kişiye göre değişir (rahatsızlık vermesi)
    3 de biraz sesli ama tv izlerken ses hissedilmiyor

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.