Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

quote:

migrostan ayak üstü sf 16 ORC aldım gerçekten kaliteli yalpalama vs yok en hızlı en dşük kademe de çok iyi.. uzaktna kumada timer vs..
    amaa gelin görünkü en düşük kademede bile bariz ses var mahvetti beni..
    tüm vantilatörler mi böyle ya :S
    sırf bu yüzden yarın iade etmeyi düşünüyorum, bu kadar ses normal midir kullanan arkadaşlar yorum var mı :)

http://www.hepsiburada.com/liste/raks-sf-16-orc-uzaktan-kumandali-4-salinimli-vantilator/productDetails.aspx?productId=evrakssf16orc&categoryId=17412

linkte herkes sessiz demiş allah allah.. diğer vantilatörlere göre mi sessiz acaba.. hani öyleyse diğerlerini tahmin edemiyorum.. yoksa ben yalnış montaj falan mı yaptım acaba :S

Yaw bende aynisini HB den aldim, hala gondermediler.. bu kadar cok ses yapiyorsa gelmeden iptal edeyim ?

hocam bilmiyorum ki ilk kez vantilatör aldım eve..
    başka yerde de hiç dikkatimi çekmedi ses mes.. belki de vantilatörlerin ses ortalamasına göre normaldir hatta iyidir bile..
    ama benim kendi kulak keyfime göre rahatsız etti en düşük kademede bile.. bilemiyorum :S
    aldığım ortamda sesten dolayı anlaşılmıyordu zaten..
    hayır 129,9 TL verdim cidden şu an keşke 39 TL verip Rubenis alsaydım diyorum yani :)

hocam vantilatör alırken sesine çok dikkat etmek lazım. ben de 10 gün önce carrefour'dan fakir marka almıştım 140 tl verip. sıcaktan o kadar bunalmıştım ki sesine bakmak hiç aklıma gelmemişti.

sonra onu 100 liraya satıp yukarıda da yazdığım gibi 175e ufo aldım. ses konusunda çok iyi. zaten kule tipi vantilatörlerin tek avantajı fan çapı küçük olduğu için az ses çıkarması. bir de az yer kaplaması tabi klasik vantilatöre göre.

• anladım hocam..
    peki sessiz ama üflemesi nasıl :)) hani fan çapı da küçükmüş vs ya
    hayır sıcaklardan boğulduk artık olmuyo yani gidip klima alacam o olacak bu gidişle..
    bende sırf o yüzden gittim direk aldım zaten..
  • quote:

anladım hocam..
    peki sessiz ama üflemesi nasıl :)) hani fan çapı da küçükmüş vs ya
    hayır sıcaklardan boğulduk artık olmuyo yani gidip klima alacam o olacak bu gidişle..
    bende sırf o yüzden gittim direk aldım zaten..

hem mağazada hem de şimdi işyerinde denedim. fakir'in 4te 1i kadar ses çıkarıyor diyebilirim. ben gece yatarken de kullanabilmek için sesine özellikle dikkat ettim. gerçi asıl önemli olan evde ne kadar duyulduğu

eğer imkanın varsa klima taktır tabi ama o da tek odada kısıtlı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları

dostum eğer bu klimaysa bunun benzeri vardı bizde bozuldu 180tl hiç bişey değil nerden alcaksın bende alıyım

Eğer klima ise 180 tl ye 5 tane alırım, o derece absürd bir fiyat.
    Not: şaka değil, klima ise 180 tl den 5 adet nakit hemen alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları

dostum eğer bu klimaysa bunun benzeri vardı bizde bozuldu 180tl hiç bişey değil nerden alcaksın bende alıyım

www.ufomarketim.com
    Keyword not supported: 'charset'.
    http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=153

hava serinletici vantilatör

• :D, ızgaralı plastik kasa içerisinde bir adet fan ve motoru + bir ihtimal bir su kabı ve buhar nozulunden mutevellit 180 tl lik serinleme aygıtı demek :D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

Vantilatör Fırsatları

http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=153

hava serinletici vantilatör

Var mı bu aletten kullanan?

• Arkadaslar koctastan blyss kule tipi fd 20a vantilator aldim 12 m2 odayi sogutmayi birak beni bile sogutmuyor bir ayari flanmi var acaba icini buzla doldurdum hem cok sesli hemde sadece karsisina gecersen ufleme geliyor 189tl verdim son ayarinda ve.sonuc husran normal 25 30 tl satilan klimalardan hicbir farki yok bana gore kullanim kitapciginida okudum ama nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketlerde bu tür sulu soğutucuların doğru düzgün promosyonunu yapsalar çok satar ama ipledikleri yok. "Buhar üfleyen" aletlere bakmayın ufo kandırmacası o. Diğerleri ise evaporatif soğutucu sınıfına giriyor, ortamda yeterince hava akımı oluyorsa alınabilir, kapı pencere sürekli açık olmak zorunda. Soğutma kapasitesi suyu buharlaştırma kapasitesi ile alakalı. Kimisinin içinde döner keçe oluyo su tankına girip çıkıyor, geçen hava suyu buharlaştırıyor ve serinlik yaratıyor. Kimisinde özel kanallar var vs.

Koçtaşda Blyss vardı ama kalmamış, iyi gibiydi sanki o, 169TL diyodu fiyatına.
  • Odayi acayip isitiyor.kullanim klavuzundada dogru duzgun bilgi yok.sadece on tarafindan.ufleme yapiyor oda yanmaya basladi resmen sogutucaz derken

• arkadaşlar sizce

King K1604 55Watt 5 Kanatlı Vantilatör bumu ?

46 cm 55 wat 3 kanatlı..

Rubenis RBS-20 bumu ?

40 cm 55w 5 kanatlı

birini söyleyinde alalım yahu.....
  • Arkadaslar gidip koctastan aldigim bilyss af20 kule tipi vantilatoru geri vericem 100 tl. 150tl arasi sessiz ve guzel sogutan hangi vantilatoru onerirsiniz iftardn sonra gidip alicam 15 m2 sogutucak alicam vantilator

• Hiçbir vatilatörün soğutucu özelligi yoktur sulu yada susuz farketmez
  • Klima harici ne onerirsiniz peki kayseride yasiyorum ve 42 43 derecelerde oturulmuyor

• Simbonun vantilatoru iyi. 2-3 sene önce 20 liraya falan almıştık ayaklı 3 hız kademeli.
    Sadece son bir kac gündür isteksiz çalışmaya başladı. Biraz yağladık devam ediyor.
    Yalnız ilk başlangıçta biraz elle pervaneye yardım gerekiyor bazen. Bir start alınca gene
    devam. Pervane açıları güzel etkili bir rüzgar yapıyor.
  • yav eve diğer odaya bi minton marka geldi eski püskü bişey..
    benim raks tan daha sessiz kafayı yicem
  • yok arkadaşlar bu her türlü vantilatörler hiçbir işe yaramıyor,evdeki sıcak havayı üflüyor sadece 200 liraya olanlar bile aynı görevi görüyor.Klimanın dışında birşey alınmaz.200 TL falan yazık bence 500 e klima alınır daha iyi.
  • quote:

yok arkadaşlar bu her türlü vantilatörler hiçbir işe yaramıyor,evdeki sıcak havayı üflüyor sadece 200 liraya olanlar bile aynı görevi görüyor.Klimanın dışında birşey alınmaz.200 TL falan yazık bence 500 e klima alınır daha iyi.

yeminle daha demin aynı şeyi düşünüyodum..
    katılıyorum..
  • 500 600 civarı klima var mı.14 metrekare bbir oda için
  • ARkadaşlar usb everst in plastik olanından renk seçenekleride var sıfır 11 TL İstanbul içi elden teslim ederim arkadaşlar

Bilginize
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.