Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
220
Favori
515.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ufo-atsfi-121-soguk-buharli-iyonizerli-vantilator- almayı düşünüyorum.Evde biri Arçelik 24000 BTU ve diğeri Arçelik 18000 BTU olmak üzere toplam 2 adet klima olmasına rağmen soğuk hava üfleyen vantilatörden alacağım elektrik sorunu yüzünden.Elektrik sorunu olmasa 2 side müthiş soğutuyor ve 10 numara klimalar maşallah.

Ufo vantilatörler hakkındaki boş , belli belirsiz , sözde kullanıcı yorumlarını aldırmayın arkadaşlar.Arkadaşım kullanıyor ufo vantilatörden. Sürekli hazırda soğuk suyunu bekletip ekliyor vantilatöre ve çok güzel serinletiyor tabi klimanın yarattığı serinlik kadar olmasada.

Bazı kişiler ufolardan klima performansı beklediği için hayal kırıklığına uğrayıp ufo vantilatörleri yerden yere vuruyorlar.

Ayrıca klimaların günlük minimum 12 saat kullanıldığını varsayarsak günlük ortalama 6 lira , aylık 250 liraya yakın bir elektrik tüketimine denk gelmekte. Öte yandan adam akıllı klima fiyatlarıda , satılan ufo vantilatörlerin neredeyse 10 katı fiyatlarında.

Gerisini siz düşünün...

Benim önerdiğim ve gördüğüm , ayrıca alacağım vantilatör modeli şu aşağıda linkini ve resmini koyduğum modelden...

Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 27 Temmuz 2012; 0:27:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları

dostum eğer bu klimaysa bunun benzeri vardı bizde bozuldu 180tl hiç bişey değil nerden alcaksın bende alıyım

Eğer klima ise 180 tl ye 5 tane alırım, o derece absürd bir fiyat.
    Not: şaka değil, klima ise 180 tl den 5 adet nakit hemen alırım

http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=153

hava serinletici vantilatör

Var mı bu aletten kullanan?

Buna benze ZEN marka kullanıyorum kumandalı üstünde bir kapak var açıp oraya soğutucu plastik maddeler varya onlardan koyuyorsun baya iyi serinletiyor birde birçok foksiyonu var

• quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler benim odam 12-13 m2 falan bunu almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı sıcaklığı ne kadar düşürür kullanan varmı?180 TL ye alıcam indirim ile.

Vantilatör Fırsatları

dostum eğer bu klimaysa bunun benzeri vardı bizde bozuldu 180tl hiç bişey değil nerden alcaksın bende alıyım

Buna benze ZEN marka kullanıyorum kumandalı üstünde bir kapak var açıp oraya soğutucu plastik maddeler varya onlardan koyuyorsun baya iyi serinletiyor birde birçok foksiyonu var

soğutucu plastik maddelerden kastın ne ? Ne gibi plastik soğuk madde ? Plastik madde ile nasıl çalışıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vantilatör Fırsatları

www.ufomarketim.com
    Compilation Error

soğutucu plastik maddelerden kastın ne ? Ne gibi plastik soğuk madde ? Plastik madde ile nasıl çalışıyor ?

Adını söyleyemedim de han varya termos çanta dolaplara koyulur dolapta dondurulur kaset içinde donan su var anlatabildimmi bilmiyorum:)

• Kumandali rowenta 5550 bulsam 150TL civari yapistiracam hemen ama
    yokki.. piyada kalmamis urun cok enterasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Kumandali rowenta 5550 bulsam 150TL civari yapistiracam hemen ama
    yokki.. piyada kalmamis urun cok enterasan

merhaba,

İzmir Balçova Kipa da iki modelini gördüm. İkisi de uzaktan kumadalıydı. Ama model numaralarına bakmadım. Yalnız fiyatları 200 Tl cıvarındaydı.

sağlıcakla
  • Merhaba ;

Artık yaz sıcaklarına dur demek için 1 kaç özellikli vantilatör bakınıyorum

Öncelikle ;

1.Zaman ayarı olması, Misal 1 saatte ayarlı olup 10 dakika çalışacak şekilde uyurken rahat olur

2.Ses çok önemli gene uyurken rahatsız olmak istemiyorum

Önerilerinizi Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 27 Temmuz 2012; 9:52:06 >
  • ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl

Nerede ?
  • quote:

quote:

ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl

Nerede ?

Kendi çalıştığım yerde
  • quote:

quote:

ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl

Nerede ?

Ürün hakkında bilgi alabilir miyim , sessiz diyorlar bilginiz varmıdır
  • Hızlıal'dan aldığım Raks SF16ORC bugün geldi, paketi açtığımda pervanenin 1 kanadının en uç kısmında ufak bir kırık olduğunu fark ettim (böyle şeyler hep beni bulur). İadesiyle de uğraşamayacağım. Yalnız almayı düşünenlere şunu söyleyebilirim, vantilatör en yavaş modda bile hızlı ve sesli çalışıyor, yani yavaş bir modu yok. Kısacası Hızlıal'dan ve Raks'tan memnun kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 27 Temmuz 2012; 12:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth86

Hızlıal'dan aldığım Raks SF16ORC bugün geldi, paketi açtığımda pervanenin 1 kanadının en uç kısmında ufak bir kırık olduğunu fark ettim (böyle şeyler hep beni bulur). İadesiyle de uğraşamayacağım. Yalnız almayı düşünenlere şunu söyleyebilirim, vantilatör en yavaş modda bile hızlı ve sesli çalışıyor, yani yavaş bir modu yok. Kısacası Hızlıal'dan ve Raks'tan memnun kalmadım.

Bende HB den almistim. 5 gun oldu gondermediler. Iyiki de gondermemisler IPTAL ettim
    Herkes Raks cok sesli demis..
  • quote:

quote:

ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl

Nerede ?

Ama stokta gözükmüyor. Belki şubelerinde vardır.
    http://www.vatanbilgisayar.com/rowenta-vu5550-vu-5550-turbo-silence-vantilator-(uzaktan-kumandali)/productdetails.aspx?I_ID=61320

• Rowenta VU 5550 TURBO SILENCE VANTİLATÖR Vatan Bilgisayarda 150 tl (indirimli) Fiyat iyi geldi bana. Sadece İzmir ve Bostancı'da stok varmış. Önceden farketseydim yazmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillahan

quote:

quote:

ROWENTA VU 5550

150 TL

Sizce Nasıl

Nerede ?

Ama stokta gözükmüyor. Belki şubelerinde vardır.
    http://www.vatanbilgisayar.com/rowenta-vu5550-vu-5550-turbo-silence-vantilator-(uzaktan-kumandali)/productdetails.aspx?I_ID=61320

Benim kendi çalıştığım yer farklı bir yer ,

Ama alınabilecek bir ürün mü ?

• quote:

quote:

Hızlıal'dan aldığım Raks SF16ORC bugün geldi, paketi açtığımda pervanenin 1 kanadının en uç kısmında ufak bir kırık olduğunu fark ettim (böyle şeyler hep beni bulur). İadesiyle de uğraşamayacağım. Yalnız almayı düşünenlere şunu söyleyebilirim, vantilatör en yavaş modda bile hızlı ve sesli çalışıyor, yani yavaş bir modu yok. Kısacası Hızlıal'dan ve Raks'tan memnun kalmadım.

Bende HB den almistim. 5 gun oldu gondermediler. Iyiki de gondermemisler IPTAL ettim

Oh bir kişiyi vazgeçirdim ne mutlu bana

• quote:

quote:

quote:

Oh bir kişiyi vazgeçirdim ne mutlu bana

• Sinbo zaman ayarlılar iyi, 25 tl cıvarına almıştık 2 sene oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Rubenis RBA-03 vantilatör reallerde 34.50 liraydı. İnternette en ucuz bu alet var, ilgilenen olabilir.

Gitmeyi düşünenler için söyleyeyim; sordum, Bayrampaşa Real'de yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.