Şimdi Ara

Vapor Chamber Işlemci Soğutucular Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Işlemci soğutucunun en az ses ve ağırlık ile en iyi soğutmayı yapması çok önemli. Çünkü ne anakartlarımız senelerce kilo işi soğutucuları sırtlayacak kadar sağlam ne de kulaklarımız gürültüye dayanıklı. Hepimiz de biliyoruz ki vapor chamber tarzı soğutucular ısı boruları sayesinde bu ihtiyaca cevap veriyor. Fakat şu ana kadar vapor chamber işlemci soğutucusu bir tek sapphire'de gördüm. Cooler master, thermalright vb markaların bu tip soğutucuları var mı? Hangi modeller? Fiyat aralıkları nedir? Türkiyede nerede bulunur?

Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836

memnun kalıcağını düşünüyorum

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım Yeni arayışlara gerek yok Bu soğutucu da gayet iyi demek istediniz. Fakat hatırladığım kadarıyla Bu soğutucuya revizyon geldi. Yeni soğutucunun adı sanırım Hyper 212X şeklindeydi.

Hatta haberini aradım buldum buyrun hocam,

m.donanimhaber.com/haberler/Cooler-Masterdan-yeni-islemci-sogutucusu-Hyper-212X.htm

EVOnun sesli olduğuna dair şikayetler vardı Bu modelde Her şey yerine tam oturmuş gibi görünüyor.

Kalite/Performans/Uzun Ömürlülük/Sessizlik açısından iyi ürünler arasında sanırım. Yarım kilo Ama 1 kiloluk ürünlerin de olduğunu düşünürsek anakart için bir sıkıntı çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.

Vatana ne zaman gelir hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836

memnun kalıcağını düşünüyorum

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım Yeni arayışlara gerek yok Bu soğutucu da gayet iyi demek istediniz. Fakat hatırladığım kadarıyla Bu soğutucuya revizyon geldi. Yeni soğutucunun adı sanırım Hyper 212X şeklindeydi.

Hatta haberini aradım buldum buyrun hocam,

m.donanimhaber.com/haberler/Cooler-Masterdan-yeni-islemci-sogutucusu-Hyper-212X.htm

EVOnun sesli olduğuna dair şikayetler vardı Bu modelde Her şey yerine tam oturmuş gibi görünüyor.

Kalite/Performans/Uzun Ömürlülük/Sessizlik açısından iyi ürünler arasında sanırım. Yarım kilo Ama 1 kiloluk ürünlerin de olduğunu düşünürsek anakart için bir sıkıntı çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.

Vatana ne zaman gelir hocam?

Vatana her şeyin geç geldiği gibi bununda geç geleceğini düşünüyorum başka ir yerden bulabilirsen al ama 100tl nin yukarısında olacağını düşünüyorum 212 100tl

• http://www.teknobiyotik.com/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

Bu soğutucu biraz ağır olmasına rağmen işini cok iyi yapar bağlantıları düzgün yaparsan bir sorun yaşamazsın overclock ta sınır tanımazsın
  • quote:

http://www.teknobiyotik.com/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

Bu soğutucu biraz ağır olmasına rağmen işini cok iyi yapar bağlantıları düzgün yaparsan bir sorun yaşamazsın overclock ta sınır tanımazsın

Ramler ile çakışır mı hocam. Bunu alacaksak Kesinlikle low profile ram almak mı gerekiyor.? Ayrıca 212 hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederi

• Ramlerle çakışıp çakışmayacağını bilemiyorum ramlerinin marka ve modeli nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ramlerle çakışıp çakışmayacağını bilemiyorum ramlerinin marka ve modeli nedir ?

Daha sistemimi oluşturmadım Fakat M5A97 EVO R2.0 + Corsair Vengeance 2x4 düşünüyorum hocam.

• Boyutlarını bilmiyorum daha bilgili birine sorarsan veya internetten bakarsan iyi olur şuan internet çok yavaşta pek bakamıyorum kusura bakma
  • quote:

Boyutlarını bilmiyorum daha bilgili birine sorarsan veya internetten bakarsan iyi olur şuan internet çok yavaşta pek bakamıyorum kusura bakma

Vakit ayırmanız yeter hocam çok teşekkürler. Bir fikrim oldu en azından.

• Hafif, sessiz, serin.

Thermaright Truespirit 120M
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Hafif, sessiz, serin.

Thermaright Truespirit 120M

Thermalrightlara bakayım o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.