Şimdi Ara

6800xt merc319 ve Arctic Liquid Freezer II 360 için [ KASA Önerisi tavsiyesi ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , kasamı biraz günceleme yapmak istiyorum lakin bir türlü kafama yatan bir kasa olmadı... O yüzden sizden önerilerinizi bekliyorum. Bütçe ise 1500 tl kadar duşunuyorum tabi değişebilir fiyat kafama yatan bir kasa olursa. Rahat edebileceğim geniş bir kasa santim santim uğraşmayacağım bir kasa arıyorum açıkçası...

Kartın boyutu 34 x 14 cm ve ağırlığı 1805 gr.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Tavsiyeleriniz için teşekkür ettim. Hocam sanırım sizin gamepower warcry incelemesini gormuştum eskiden halen kullanıyormusunuz ?

• Td500 mesh aldım bende yeni üst kısma sıvı soğutma radyötürü takabilirsin benim ramler gskıl trıdent z 4.4cm yükseklik olduğu halde 1 cm kadar boşluk olacak şekilde sığdı öneririm soğutması da güzel ekstra fan masrafında olmaz
  • Warcry alıcak san önermem soğutması çok iyi değil ve eni yüksek kartların psu kablosu cama denk geliyor ve camını kapatamayanlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kullanıcısına yanıt

5000d ile p600s aralarında ki farkları nedir acaba anlatabilirmisiniz rıca etsem bilgi sahibiyseniz ?

• Bende Liquid Freezer 240 kullanıyorum mükemmel bir soğutucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abekaynana123 A kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler bilgi için. Bu arada araştırmama rağmen Phanteks Eclipse P600S çok övülen bir model her yerde...

• Selamlar,

Aynı ekran kartı ve soğutucuyu kullanıyorum, thermaltake view 51'i inceleyebilirsiniz.

• Genel oalrak birbirlerine yakın kasalar, tasarım farklılıkları var burada biraz da iş zevk olacağı için seçim size kalıyor daha çok.

Corsair 2 fanla geliyor, Phanteks 3 fan ile geliyor, Phanteks'in ön ve üst paneli çıkarıp mesh olarak kullanılabilir, beraberinde toz filtresi ve sessizlik açısından ek farklılıkları da var.

https://www.techpowerup.com/review/corsair-5000d-airflow/8.html

https://www.guru3d.com/articles_pages/phanteks_eclipse_p600s_review,12.html

İnceleme sonuçlarına da bakıp değerlendirebilirsiniz.

• fan almak sorun degılse thermaltake view 51

• 5000d nin olayı yan kapağa aio takılabilmesi.

Onun dışında p500a dan da p600s ten de fan konfigurasyonu anlamında aldığı hdd sayısı anlamında kötü bir kasa.

Ama ben de view 51 derim. Özellikle alta fan eklemeyi ihmal etme.

• LEON-X kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yeniden bilgilendirme için.

• 5000d , p600s , view 51 snow modellerinden birine karar verip alacağım. Yardımcı olan herkese ve bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

• Be quiet silent base 802 yi de düşünebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

Be quiet silent base 802 yi de düşünebilirsin.

Aynen hocam bu da güzel kasa, Webdenal'da 1.500 TL civarında.

https://www.bequiet.com/en/case/2047

• warcry kullanmıyorum artık, güzel kasa sistemi sergilemeyi seviyorsan iyi ama telmal başarım için RGB fanlar çözüm değil , kaliteli fanlar ile kasayı dolap gibi kullanabilirsin, rgb olupta kaliteli olan fan bir elin parmaklarını geçmez. Airflow başka birşey.

• Sıfır siyah lian li o11 dynamic satıyorum hocam ilgilenirseniz bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 15 Şubat 2021; 13:4:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.