Şimdi Ara

Vapor-x 4870 2gb Hatası Durduk Yere Oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Öncelikle Sistemimi Yazayım Gigabyte ga-x48-dq6- q6600 işlemci 8 gb ram(4 GB 1066 4 GB IDA 800 MHZ DDR 2) EKRAN KARTI yazdığım kart şimdi şöyle anlatayım 4870 lik kartımla gayet güzel ısınma sorunu olmadan takılma kasma olmadan kullanıyordum e7600 takılıydı bilgisayara dedimki q6600 ü takayım bari tam olarak yükselsin bilgisayarı normal olarak kapattım işlemciyi söktüm q6600 ü taktım açılmadı biiiip bip bip diye hata verdi bios dedim ki heralde bacakları oturmadı kasa dikken taktım çünkü(kasa thermaltake armor + Yatırıp Kaldırmak Zor Yani)

Neyse Yatırıp Tekrar Taktım 2-3 saniye soğutucusuz çalıştırm işlmeci ısındı anladımki işlmeciden değil ramleri çıkarıp teker teker denedim ramlardende değil ekran kartına dokunmamış olmama rağmen onuda b,ir çıkarayım dedim eski 3870 ümü taktım onda açıldı makine.Böyle olunca tekrar 7600 ü taktım fakat ondada açılmadı. ekran kartını 2 farklı anakartta denedim onlardada start vermedi güç soketleri takılı

HİGH POWER 1000 watt güç kaynağım var.400 wattlık başka güç kaynağıylada denedim sorun psudada değil.Neyse sadede geleyim ekran kartına dokunmadan nasıl bu hale geldi birde işin ilginç yanı 3870 i pci ex 16-1 e takıp 4870 ide 2 . slota taktığımda aygıt yöneticisinde görüyor fakat aygıt sorun bildirdiğinden başlatılamadı diyor eğer bios atmış olsaydım ondan süphelenitdim fakat orjinal hiç ellenmedi kart.ne yapmamı önerirsiniz sıcak havatabancasıyla ısıtıp beklettim hala aynı problem bu hataya sebep olacak bir direnç sigorta falan varmıdır pcb üstünde 000 yazan ve 0 yazan sigortalara avometreyle baktım sağlamlar yardımı dokunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Vapor-x 4870 2gb Hatası Durduk Yere Oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallmark1730 -- 25 Aralık 2012; 16:40:50 >

• Herhangibir Yorum Yapabilecek Yok Mudur ?
  • Ramlerden..
  • ekran kartı üstündeki ramlerden mi normal makina ramlaerinden mi normal ramleri tek tek denedim çünkü.birde ne yapabileceğime dair birşey yazarsanız daha iyi olur.
  • Ekran kartı bitiş çökme ihtimali var mıdır sizce şimdi onu deneyeceğim birde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.