Şimdi Ara

VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplamıştım ve indirimden 4890 modelini aldım.Fakat cd'sini kaybettiğim için internetten driverini indirdim.Hatta sitede download bölümünde 4890 için ne varsa hepsini indirip kurdum.Hala görmüyor ekran kartını.Başka programlar ile ekran kartını görüyor.Fakat Aygıt yöneticisinde ve bağdaştırıcıda malesef ki göremiyorum.Sistem görüntü bağdaştırıcısı görünüyor sadece.Bununla ilgili ne gibi bir yol izliyebilirim.

• Görüntü bağdaştırıcısındaki windows standart sürücüye tıkla, sil de, sonra benim istediğim sürücüyü yükle deyip indirdiğin çıkarılmış sürücü klasöründen inf dosyasını seçtir. Sürücüyü böyle yükleyebilmiştim, kalan katalist programını zaten yükleyebiliyorsun.
  • Sıkıntı orada başlıyor işte.Siliyorum onu sonra donanım ekleden kendim seçiyorum fakat inf dosyasını bulamıyor indirdiğim driverin çıkarttığı klasörde.Bir ton driver yükledim eski sürümünden en yeni sürümüne kadar fakat sonuç hala hüsran.
  • BurakUlker B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Konuyu hortlatmamın nedeni bende aynı sorunu yaşadım.Yeni sürümleri yüklememe karşın bir türlü ekran kartını sistem tanımadı.Bayağı uğraştım ve driverını buldum.Aşağıda linki payşalıyorum.İkisinide indirip kurun.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.