formasız olarak belden yukarısını bır kac defa gordum ve ısın sakası bır yana yemın ederım dunyanın 8. harıkası olarak kıtaplara gecmelı yok boyle bır fızık bıde hıdoyla memoya bak oyuncak bebek gıbı kalıyo bu boylarına ragmen kım nederse desın basketbol abd nın ısı kımle oynadıkları farketmez turkıyeyle de oynasalar farketmez bu konuda her zaman abd nın olumune taraftarıyım
Alizee gelsin..
Sago diyen arkadaş o oralara hayatta düşmez de diğerlerini bilmem ^^
owwww neden sago düşmezmiş.neden bazı adamlar gereğinden fazla yüceltiliyor anlamıyorum.sonuçta oda bir sanatçı ve insan..yaptığı müziğe birşey diyemem kalitelidir değildir bilmem ama abartmanın alemi yok!!
michael schumacher
çıplak nuri alço
1. Polat alemdar gelse dehset olur 2. angelina gelse dehset olur 3. hilaryduff gelse dehset olur 4. 3 u birden gelse katliyam olur
Rocco gelsin.
piere woodman gelsin. Meşhur vazeliniyle birlikte herkes tırs tırs
facebook ta dolaşan mal fenerli videosu var ordaki eleman gelsin amigoluk yapsın
şaHan gelsn recep ivedik TipiyLe süper oLur yaa
quote:
Orjinalden alıntı: acemi07
facebook ta dolaşan mal fenerli videosu var ordaki eleman gelsin amigoluk yapsın
Ercik
hakkatten recep ivedik karakteriyle şahan gelse muthis komedi olur :D
Sedat abi gelsin bence
Hem artık tüm Türkiye tanımış oluruz Sedat abiyi
quote:
Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER
quote:
Orjinalden alıntı: nP4BlacK0uT
LeBron James çıplak gelsin.
formasız olarak belden yukarısını bır kac defa gordum ve ısın sakası bır yana yemın ederım dunyanın 8. harıkası olarak kıtaplara gecmelı yok boyle bır fızık bıde hıdoyla memoya bak oyuncak bebek gıbı kalıyo bu boylarına ragmen kım nederse desın basketbol abd nın ısı kımle oynadıkları farketmez turkıyeyle de oynasalar farketmez bu konuda her zaman abd nın olumune taraftarıyım
?
sedat abi dj kral ercik
''Muhammed Cangören'' Nam-ı DeğeR Abuzer Kömürcü
Yarışmayı da Acun'u da hiç sevmiyorum. Ama 2-3 saat boyunca Türkiye'de kimi görmek istersin derseniz, Monica Bellucci gelsin derim. Hem de böylelikle, Adriana Lima'yı göklere çıkaran millet, "kadın" neymiş onu görmüş olur.