Şimdi Ara

VARGONEN ( ÖNEMLİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim için karışık ama bir o kadar da merak ettiğim ve acil olan bir soru sormak istiyorum..Şimdi biz aynı uzantıya sahip 2 farklı e-posta adresine sahibiz..( Vargonenden )..Ben bu 2 adresi de görebiliyordum..Ama diğer arkadaşlarım sanıyorum bir tanesinin şifresini değiştirmişler ve ben şu anda o maili şifresini bilmediğimden dolayı göremiyorum..Vargoneni aradım şifreyi alırken verdikleri kullanıcı numarasını istediler..tabi ben şifreyi değiştirmediğim için kullanıcı numarası da yok bende..şimdi uzantı aynı olduğu için sitenin bir bölümünde bu şifrelerin olduğu kısım vardı..bu konuda bilgisi olan veya bana yardımcı olacak arkadaş var mı??Şimdi telefon etsem şifreyi bir şekilde istesem kendimi riske atmakta istemiyorum..vargonene telefon etmeden bu şifreyi nasıl öğrenebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 5 Temmuz 2006; 11:47:47 >

• Arkadaşlar bilen yok mu ya...gerçekten önemli benim için..

HİÇ FİKRİ OLAN YOK MU??
  • Herkese teşekkürler
  • şifreyi arkadaşların değiştirdi ve sen de güvenlik kodunu bilmiyorsan yapabileceğin legal birşey görünmüyor..

ancak telefona yetkiliyi arayıp, şifreyi unuttuğuna inandırman lazım bi şekildde ikna kabiliyetini kullan...

arkadaşlarından şifrey öğren bu en basit yol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

şifreyi arkadaşların değiştirdi ve sen de güvenlik kodunu bilmiyorsan yapabileceğin legal birşey görünmüyor..

ancak telefona yetkiliyi arayıp, şifreyi unuttuğuna inandırman lazım bi şekildde ikna kabiliyetini kullan...

arkadaşlarından şifrey öğren bu en basit yol

Onu da düşündüm fakat bir de şöyle birşey var..Daha sonradan bir şekilde anlaşılırsa şifrenin alındığı arayıp ordan sorarlar kime verdiniz diye öyle bir konumdayım ki anında ortaya çıkar benim aldığım telefonla almak istemiyorum..Bir şekilde trojan göndersem nasıl olur acaba?Onda da edebiyat lazım..İşte ders çalışırken bunlar nerde çıkıcak karşıma demiceksin..çıkıyor..Bu sizce nasıl olur?

• Yanlış bir şey peşindesin gibime geliyor... Yanlış bir konuda forumdan yardım istiyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Yanlış bir şey peşindesin gibime geliyor... Yanlış bir konuda forumdan yardım istiyorsun...

hayır alakası yok benim e-mail adresim benim şifrem değişiyor ben mail adresimi geri istiyorum bunun neresi yanlış anlamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer mail adresi ve şifre seninse neden çekiniyorsun ki. Ara şirketi ikna et öğren veya arkadaşlarından iste... Ama sözlerinden bunun anlaşılmasını istemiyorsun. Şifre benimse çatır çatır alırım diyemiyorsun. Benim aldığım ortaya çıkmasın diyorsun.

Yani daha ne anlayabilirm ki. Tabii illegal bir işlem yaptığını anlarım.
  • Sitede "şifremi unuttum/hatırlamıyorum" yok mu ? Eğer varsa bazı yöntemlerle şifreni geri alabilirsin ama neden kendine ait olduğunu söylediğin bir şifreyi almak için illegal yöntemler kullanasın ki ? anladığım kadarıyla sen bahse konu adresi eskiden okuyabiliyordun ama bundan birilerinin haberi yoktu, sonra şüphelendiler ve şifre değiştirdiler sen de ortada kaldın.. öyle mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: marion cobretti

Sitede "şifremi unuttum/hatırlamıyorum" yok mu ? Eğer varsa bazı yöntemlerle şifreni geri alabilirsin ama neden kendine ait olduğunu söylediğin bir şifreyi almak için illegal yöntemler kullanasın ki ? anladığım kadarıyla sen bahse konu adresi eskiden okuyabiliyordun ama bundan birilerinin haberi yoktu, sonra şüphelendiler ve şifre değiştirdiler sen de ortada kaldın.. öyle mi

Ya bakın olay şöyle iyice anlatıyım..Bu e-maili ben kendi adıma aldım..Herkes bir e-mail adresini kendi adını yazdırarak alıyor ve bazen ortak kullanılabiliyor..Herkes gelen e-mailleri görebiliyor..Geçen ayın sonundan beri ben bu maile giremiyorum..Şimdi başka arkadaşlarıma gelen maillerde var bana da gelen mailler var..Bunlar tut sen şifreyi değiştir..yani sakladıkları birşeyler var..bende ne biliyim direk isteyemedim şifreyi değiştirdiklerine göre benden saklamaları gereken birşey var sanırım..acaba kendi başıma bulabilir miyim die düşündüm ama bulamadım..öle kaldı olay..ama inanın ters birşey yok ortada..umarım anlatabilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 12 Temmuz 2006; 15:23:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.