Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende dikis yerleri sertligi devan ediyor..1-2 doktora gittim.normal dediler.
    Agri sizi yok.ancak dikis yeri uzerine bastirinca biraz aciyor. Sag testisde hassasiyet devam ediyor..dokununca aciyor..bu da zamanla gececekmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar testislerde hassasiyet var mu sizde de? (19 gun oldu ameliyattan itibaren)

• Sikint yok simdilik gece rüyada bosaldim sorun olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet5600

Sikint yok simdilik gece rüyada bosaldim sorun olurmu

Ameliyatımızın bosalmayla alakası yok kardesim. Doktorun cinsel iliskiye girmeyin demesi oradaki kasları dikisleri zorlamayın demesinden kaynaklanıyor. Zaten 2 veya 3 hafta sonra cinsel iliskiye izin veriliyor. Rahat olun
  • Ok benim bugün 17.gün ben bir ay dolsun oöyle cinselliğe baslicam eEsim hergun yapalim diyor ame her ihtimale karesi bir su dolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet5600

Ok benim bugün 17.gün ben bir ay dolsun oöyle cinselliğe baslicam eEsim hergun yapalim diyor ame her ihtimale karesi bir su dolsun

Hocam Merhaba;

O kadar kasmana gerek yok Ben 15.günden sonra ilişkiye başlamıştım. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum benin yaklaşık 9 ay oldu ameliyat olalı.

Bugün yine kontrole gittim. Test yaptık bakalım sonuç ne olarak. Ama ameliyat ilk etapta başarılı geçti sperm sayısında yüksek oranda artış oldu.

Ama ileri hareket sayısı öncekine göre artış oldu ama yine de doktor az dedi. Bakalım bu sefer ne olacak.

Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

ben de 2009 da oldum hala o sarkan damarlar duruyo. acaba herkeste mi böyle? ben ağrı olduğu için ameliyat olmuştum ameliyattan sonra ağrılar geçti ama sarkan damar kitlesi sol testisimde hala duruyor... kontrole gitmeli miyim herkeste böyle mi ?

merhaba hocam doktorumdan aldığım bilgi o damarlar öylecekalıyor. Yani bağlanmış bir şekilde sana bir zararı yok ama alma ihtimali de yok

Onunla yaşayacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_190760

quote:

ben de 2009 da oldum hala o sarkan damarlar duruyo. acaba herkeste mi böyle? ben ağrı olduğu için ameliyat olmuştum ameliyattan sonra ağrılar geçti ama sarkan damar kitlesi sol testisimde hala duruyor... kontrole gitmeli miyim herkeste böyle mi ?

merhaba hocam doktorumdan aldığım bilgi o damarlar öylecekalıyor. Yani bağlanmış bir şekilde sana bir zararı yok ama alma ihtimali de yok

kötü olmuş :) bunun bi çözümü olmalı sizde de mi hala duruyo damarlar
  • SMT nazil son yaptigin test .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smt_190760

quote:

kötü olmuş :) bunun bi çözümü olmalı sizde de mi hala duruyo damarlar

Evet Aynen öyle duruyor. Yapacak birşey yok.

Test yaptım bakalım sonucu pazartesi akşamı yazarım..

Ayrıca doktorum bana bir ilac önerdi kullanan varmı? PODUTİN gibi bişeydi adı.

Almanya da üretiliyor. Türkiye de yok kaçak yollarla geliyor.

• SMT inşallah test sonucun iyi olur

• Sanirsam herkes iyleşti artik kimse yazmiyor

• agrimiz sizimiz dindiya cenemiz kapandi :) 17. gun agri sizi yok ameliyat yerinn bazı bazı yerleri kabuk baglamis dikisler erimis gitmis yumurtaliklar eskisine gore daha az sarkık.
  • Aynen öyle MCMuzip

• 2 sene oldu hala ameliyat olmadım hastane fobim grip dahi olsam zor gidiyorum nasıl olucak bakalım :) yas 20
  • Bende öyleidim hastane doktor falan sevmezdim ama ameliyat oldum sorun yok eeğer evli değilsen yapmayabilrsnx

• quote:

Orijinalden alıntı: prAmid

2 sene oldu hala ameliyat olmadım hastane fobim grip dahi olsam zor gidiyorum nasıl olucak bakalım :) yas 20

evli olmasanda bence yaptirmalisin sonradan agrilar ve sarkmalar basliyor geri donusude yok sarkmaların zaten uyuyosun ruhun duymuo :)
  • Bakalim kim önce eşini hamile birakacak

• ben bayramdan sonra ameliyat olacağım, 2.derece varikoselden, otururken hep rahatsız oluyorum sanki sol testisim sıkışıyo gibi oluyo, acaba evhammı yapıyorum? böyle ağrısı olan varmıydı?
  • Ben agri için değil edimi hamile birakmak için yptim silinti yapma birşey olmax

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.