Şimdi Ara

Varikosel ameliyatı oldum. Bilgi almak isteyenler buyurun. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
16
Favori
370.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki lokal anestezi ile uyaninca ağrı çok oluyor mu? En aşağı cinsel boşalma süresi kaç gün sonra oluyor? Mesela 1 hafta olayi bende şuan tamamen hayal kırıklığı yaşattı isim icabı 15 20 gün Izin almam çok zor. Mühendisim ağır bir isim yok ama masa başı oturmaya da zarar sanırım. Ayrıca bu ameliyatı askere gitmeden mi yapmak daha mantıklı askere gidip geldikten sonra mi yapmak daha mantikli(bedelli başvurusu yapıldı)? Cok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Sizin gibi ya4rim eden başka insan yok cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrardan,

Bugün bir profesöre daha göründüm. Sonuçlarımı inceledi ve medeni durumun nişanlı olma durumunu söyledim. Ameliyat için erken olduğunu, evlilikten sonra en az 6 7 ay sonra bu girişime gerek olduğunu söyledi. Sperm sayısının, hareketin vb. durumun çocuk olma ihtimalinin olduğunu söyledi. 1 ay sonra tekrar bir sperm testi yaptırmamı istedi. Çünkü sperm içerisindeki iltihapın değerleri bozduğunu, gerçek değerleri olmadığını söyledi. Bu durumda 1 ay sonraya 3 gün perhizle sperm sayımı ve mar testi yaptırmamı istedi. Sonuca göre gelişim hızı tespiti, rakamlarda ki değişikliğe göre aksiyon alacağını belirtti. Şuan 2 doktor birbirinden farklı konuştu, birisi hemen ameliyat derken diğeri gerek yok dedi. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun?
  • 2015 yılında bende sol testisimde damarların genişlediğini anladımadeta bir solucan gibi ele geliyorlardı.Daha sonra iki farklı doktora göründüm .Doktorlar ameliyat olmamı gerektirecek bir durumun olmadığını söylediler.Ancak endişelendiğimi ileride sıkıntı çıkma ihtimaline karşı ameliyat olmak istediğimi söyledim ve özel bir hastanede ameliyat oldum. Ameliyat olmamanın üstünden 3 sene geçmesine rağmen damarlar eski belirginliği olmasada kaybolmadılar.Bunun üzerine yaklaşık 7-8 ay önce başka bir hstanede tekrar farklı bir doktora göründüm.Ganellikle damarların kaybolduğunu ancak kaybolmayabileceğini de söylediler. Tekrar doppler testi ve sperm testi yaptırdım.Dopllerde geriye akımın göründüğünü ancak operasyon gerekmediğini söyledi.Sperm değerleinin de gayet iyi olduğunu belirtti.Ancak benim halen için rahat etmiyor.Bu damarların kaybolması gerekmezmiydi.Bir de ameliyatın üstünden 3 sene geçmesine rağmen ameliyat olduğum testisimde halen sanki bir hassasiyet varmış gibi geliyor bunun psikolojik olduğunu da düşünmüyor değilim.BEnim gibi damarları kaybolmayan var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoRLd_WaR 2 -- 8 Ekim 2018; 21:51:12 >

• Yaklaşık bir hafta önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldum.mikrocerrahi ile olmadım.1 gün sonra taburcu oldum 2-3 güne topladım kendimi.ağır kaldırmıyor çok yormuyorum.Değerlerde kısmen düşüklük vardı ve bacağıma da ağrı vuruyordu.Şimdi testiste şişlik mevcut yaralarda kappanmaya başlamış çok ağrım sızım kalmadı korkulacak bir ameliyat değil fakat uzmanellerde.Yoksa enfeksiyon hidrosel derken yoğun bakım gnleri başlayabilr Allah korusun.Herkese Allah tan acil şifalar dilerim.Doktor 10 gün sonra işine dönebilirsin ağır değilse dedi.Hiç korkmayın ehil kişilere teslim edin kendinizi.Mikrocerrahi de ehil olmaayan ellerde yapılırsa sonuç hüsran oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmosman -- 13 Ekim 2018; 21:19:31 >
  • Orhn9191 O kullanıcısına yanıt
    Lokal anestezide uyumuyorsunuz, gözler açık etrafı izliyorsun :) daha önce kıl dönmesi ameliyatı oldum ordan biliyorum.
    Bana da varikosel sol grade 3 ve sağ grade 1-2 arası teşhisi konuldu. İstanbulda ameliyat olabileceğim iyi bir yer araştırıyorum. Devlet hastanesi veya özel olabilir ancak özelde iyi bir yerden aldığım fiyat çok yüksek oldu.
    Bu arada ben de bedelli başvurusu yaptım ve olası bir ameliyatı ancak celp tarihi belli olduktan sonra olmayı düşünüyorum.
  • devlet hastanesi veya özel olabilir, izmir için varikosel ameliyatında tavsiye edeceğiniz oldukça memnun kaldığınız bir doktor oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Sayi az.

Hareketlilik degeri cok az.

Hareketsizlik %60 çıkmış.

1.6 CC de az.

En az 3-4 cc gelmesi gerekiyor.

Varikosel var, ameliyat olun derim.

Sol tarafta 4,5 mm kalinlasma var damarda gorunene gore.

Bir doktora gorunmeyin en az 2-3 doktora görünun fikir edinin.

Ve muhakkak mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat olun.

Alıntıları Göster
    1 ay keçiboynuzu özü içtim. 5.5cc cıktı sperm. sperm cc başı 45milyon. morfololoji iyi. hareketlilik yüzde55 cıktı. ameliyat olmadım.

• Toksikoman kullanıcısına yanıt
    Ben Çiğli bölge eğitim hastanesinde özgür erdoğan bey e ameliyat oldum.gayet memnunum yaklaşımından çift taraflı oldum yaklaşık 16 gün oldu şişlikler indi ağrılar neredeyse bitti şükürler olsun.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmosman

Ben Çiğli bölge eğitim hastanesinde özgür erdoğan bey e ameliyat oldum.gayet memnunum yaklaşımından çift taraflı oldum yaklaşık 16 gün oldu şişlikler indi ağrılar neredeyse bitti şükürler olsun.Tavsiye ederim
    tavsiyeniz üzere randevu aldım hocam. ödemişte oturuyor olsam dahi heyecanla gideceğim. :)
  • Hocam geldim ama doktor beyin girerken veya oturduğumda yüzüme dahi bakmaması, donuk suratlı olması sebebi ile ne bilim güven alamadım ve arayışa devam ediyorum.

• Toksikoman kullanıcısına yanıt
    Hocam doktorun karakteri o :) Ben tavsiye üzerine gitmiştim takriben 1 ay sonra tekrar test için gideceğim herhangi bir düşüş olmazsa paylaşırım yine inşallah.Tabi size kalmış nereyi isterseniz.Şimdiden acil şifalar dilerim
  • 12.12.2018 çift taraflı varikösel ameliyat i oldum .arkadaşlar ameliyattan sonra sıvı içtim böl böl ama işeyemedim baya rengim değişti sonda takalım dediler dedim son bi denim kalktım lavaboya gittim sıcak suyla aleti biraz ovaladım suyuda açtım atmosferi yakaladım 20 dk banyada takildim sonra bir ferahladım dünya varmış dedim ;)

• ben de sol testisten mikrocerrahi yöntemiyle varikosel ameliyatı oldum 2 ay olmak üzere neredeyse. Şişlik v.s olağan şeylerin hepsi bende de oldu sonra geçti. Fakat şuanda sol testiste eski boyutuna göre bir küçülme farkettim.Alt kısmıda yumuşak. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyor acaba?
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Merhabalar konu biraz hortlayacak ama pm atamadım doktorunuz adı neydi acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opx

Merhabalar konu biraz hortlayacak ama pm atamadım doktorunuz adı neydi acaba ?
    Merhaba.

Op.Dr. Ali Kaan Eren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 22.11.2018'de sol taraftan ameliyat oldum 3. seviyeydi ve ağrı yüzünden ameliyat oldum. 1,5 ayı geçti ama ameliyattan sonra 2 farklı gün neredeyse yürüyemez duruma geldim, eve gidip dinlenince geçti. Ayrıyetten şunu fark ettim. Vücut geliştirme yapan biriydim ameliyat olana kadar ve ameliyattan 1 ay sonra evde kendim dumbell'larla ve şınav fln derken yavaştan biraz çalışmaya başladım fakat, şınav yaptığımda bile yaptıktan sol testisteki ve kasıktaki damarların şiştiğini hissediyorum. Bu sefer ısınmaya başlıyor ve ağrı başlıyor. 24 yaşındayım ben şimdi ölene kadar spor yapamayacak mıyım ? Acaba ameliyatta problemli damarların mı tamamı bağlanmadı o yüzden mi damarlar hafif zorlamada hemen tekrardan şişiyor ? Mikrocerrahi olarak yapıldı ameliyatım, toplam 9 damarın bağlandığı ve başarılı geçtiği söylendi fakat ben vücut geliştirme yapmak istiyorum ve bu hastalık ölene kadar engel gibi duruyor... Tecrübesi, fikri, tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightDavi0N -- 8 Ocak 2019; 7:24:9 >

• Çarşamba günü ameliyat oldum doktor çok iyi geçtiğini Söledi.bugün günlerden Cuma fakat ayağakalktığım anda yaşadığım boyun ağrısının tarifi yok beni mahvetti bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

• Çarşamba ameliyat oldum doktor çok iyi geçtiğini söledi bugün Cuma fakat ben ayağa kalktığım anda dayınılmaz bi boyun ağrısı çekiyorum Yardım!

• Çarşamba günü ameliyat oldum 2 gün geçti üzerinden fakat ayağa kalktığımda dayanılmaz bir boyun ağrısı çekiyorum bilgisi olan lütfen yazsın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.