Şimdi Ara

Varikosel ameliyatı oldum. Bilgi almak isteyenler buyurun. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
16
Favori
370.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizdelisi

Baba oldun mu dostum?
    Hocam eli kulağında Allah izin verirse inşallah.

38. Haftada su anda eşim. Yani her an gelebilir 40 haftayida doldurabilir bekliyoruz merakla. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan3545 O kullanıcısına yanıt
    Narkozun etkisindendir muhtemelen ilerleyen zamanlarda geçer bol kafeinli içecekler tüketin
  • Ankarada özel hastahede varikosel ameliyatı için nereyi önerirsiniz.ve ücretleri bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: opaksu91

Ankarada özel hastahede varikosel ameliyatı için nereyi önerirsiniz.ve ücretleri bilen varmı?
    Orayi bilmemde Eskişehir Acıbadem'de 3.000 TL demislerdi 2 sene önce. Su an 4.000 olmuştur.

Neden ozel hastane istiyorsunuz?

Zaten basit bir operasyon devlet hastenelerindeki doktorlarda gayet iyi yapabiliyor.

• Doğru iç çamaşırı kullanmak da oldukça önemli. Özellikle fazla sıkı veya fazla bol çamaşır kullanmayın. Bol boxer tarzı veya dar slip tarzı çamaşırlar özellikle testisler üzerinde sakıncalı durumlar ve varisler yaratıyor. Daha çok ayakta duran mesleklerde olması da bir nevi bunu destekliyor. Orta karar sıkılıkta özellikle testisleri kavrayan ve ama sıkmayan, testis ağırlığını dengeleyen iç çamaşırları hem varislerden korur hem de varikosel ameliyatı sonrası tekrar oluşumunu engeller. Pamuklular tercihtir. Sıcaklığı da dengelenmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightDavi0N

Arkadaşlar ben de 22.11.2018'de sol taraftan ameliyat oldum 3. seviyeydi ve ağrı yüzünden ameliyat oldum. 1,5 ayı geçti ama ameliyattan sonra 2 farklı gün neredeyse yürüyemez duruma geldim, eve gidip dinlenince geçti. Ayrıyetten şunu fark ettim. Vücut geliştirme yapan biriydim ameliyat olana kadar ve ameliyattan 1 ay sonra evde kendim dumbell'larla ve şınav fln derken yavaştan biraz çalışmaya başladım fakat, şınav yaptığımda bile yaptıktan sol testisteki ve kasıktaki damarların şiştiğini hissediyorum. Bu sefer ısınmaya başlıyor ve ağrı başlıyor. 24 yaşındayım ben şimdi ölene kadar spor yapamayacak mıyım ? Acaba ameliyatta problemli damarların mı tamamı bağlanmadı o yüzden mi damarlar hafif zorlamada hemen tekrardan şişiyor ? Mikrocerrahi olarak yapıldı ameliyatım, toplam 9 damarın bağlandığı ve başarılı geçtiği söylendi fakat ben vücut geliştirme yapmak istiyorum ve bu hastalık ölene kadar engel gibi duruyor... Tecrübesi, fikri, tavsiyesi olan var mı?
    Kimse yok mu ? :(

• Cift tarafli varikosel ameliyati oldum devlet hastanesinde oldum 3 ay sonra tekrar test yaptirdim.Daha once %70 olan hareketsizlik simdi once Allah in izniyle daha sonra keciboynuzu kuru ve pekmezi destegi ile ameliyatin etkisinden de hareketli sperm sayisi %75 e çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı cumalar 2 hafta önce tek taraflı varikoserden ameliyat oldum ameliyat yerim de şişme var hala geçmedi şimdilik buz kompleksi yapmaya başladım bu ameliyatı olanlar çok tavsiye etti şişlik icin...fakat penisimin sol tarafından ucuna doğru giden damarda bir şişlik ve sertlik var Dr krem verdi 1 haftadır bu kremi kullanıyorum değişme yok 2 gün sonra tekrar kontrol e gideceğim...bu damar sertleşmesi ile ilgili bilgisi olan var mı...teşekkürler...

• Benzer sorun ben de de var kardeşim...ben de tecrübeli arkadaşların yanıtlarını bekliyorum...

• Newworldd N kullanıcısına yanıt
    Aga o bende de vardı ameliyat olduktan 2 ay sonra tamemen geçti, onu dert etme o kendi kendine hallolur. Fakat spor işi nasıl olacak bilmiyorum. Varikosel ameliyatı olup spor yapanlar var mı varsa nasıl yapıyorlar, karın içi basıncı artınca örnek veriyorum en basitinden şınav çeksen karın içi basıncın artsa sanki hiç ameliyat olmamış gibi torbadaki damarlar tekrar doluyor ve 1 hafta yine sıkıntı. Nasıl olacak bilmiyorum spor yapıyordum sporu bıraktım ameliyat yüzünden. Ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve 2,5 ayda fiziğim nasıl bozuldu tarif edemem size üçgen vücutlu biriydim şimdi göbekli aile babalarına döndüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightDavi0N

Arkadaşlar ben de 22.11.2018'de sol taraftan ameliyat oldum 3. seviyeydi ve ağrı yüzünden ameliyat oldum. 1,5 ayı geçti ama ameliyattan sonra 2 farklı gün neredeyse yürüyemez duruma geldim, eve gidip dinlenince geçti. Ayrıyetten şunu fark ettim. Vücut geliştirme yapan biriydim ameliyat olana kadar ve ameliyattan 1 ay sonra evde kendim dumbell'larla ve şınav fln derken yavaştan biraz çalışmaya başladım fakat, şınav yaptığımda bile yaptıktan sol testisteki ve kasıktaki damarların şiştiğini hissediyorum. Bu sefer ısınmaya başlıyor ve ağrı başlıyor. 24 yaşındayım ben şimdi ölene kadar spor yapamayacak mıyım ? Acaba ameliyatta problemli damarların mı tamamı bağlanmadı o yüzden mi damarlar hafif zorlamada hemen tekrardan şişiyor ? Mikrocerrahi olarak yapıldı ameliyatım, toplam 9 damarın bağlandığı ve başarılı geçtiği söylendi fakat ben vücut geliştirme yapmak istiyorum ve bu hastalık ölene kadar engel gibi duruyor... Tecrübesi, fikri, tavsiyesi olan var mı?
    Şu konuda yardımcı olabilecek birine ihtiyacım var ne isterse yapıcam resmen ya

• Ben de spor yapıyorum ameliyat olalı 3 hafta oldu...Dr a spor yapabilir miyim dediğim de 3 ay ağır bile kaldirmayacaksin dedi...inşallah 3 ayın sonunda da spora baslayabiliriz tekrar bence siz de sabır edin 3 ay bi dolsun damarları şimdi zorlamak da fayda var.

• 3 ay cok uzun bir sure.
    15-20 gunde iyileşiyor.
    15 gunde isine donen bile var.
    Bana 1 ay sonra spora kosuya vs baslayabilirsin demisti.
    Nitekimde öyle oldu.

Bu arada bebegimiz dogdu 15 günlük oldu.
    Ameliyattan hemen hemen 2 yil sonra.
    Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
    Bu ameliyat sayesinde...
    Doktorumdan Allah razi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 3 Şubat 2019; 18:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newworldd

Ben de spor yapıyorum ameliyat olalı 3 hafta oldu...Dr a spor yapabilir miyim dediğim de 3 ay ağır bile kaldirmayacaksin dedi...inşallah 3 ayın sonunda da spora baslayabiliriz tekrar bence siz de sabır edin 3 ay bi dolsun damarları şimdi zorlamak da fayda var.
    Ben tam ameliyattan 5 hafta sonra fln evde şınav, barfiks ve dumbell ile çalışmaya başladım. şınav çektiğim gibi kasıklarımdaki ve testislerdeki ((hem sağ hem sol ) bu arada sadece sol tarafta varikosel vardı soldan oldum ameliyatı 3. seviyeydi) damarların şiştiğini hissettim ve ağrılarım oldu sanki hiç ameliyat olmamış gibi yaklaşık bi 10 gün çektim o ağrıları sonra bıraktım tekrardan. elime dumbell almayalı şınav çekmeyeli şu an tam 1 ay oldu, neredeyse %95 normal insan gibi oldum. Günde 2-3 kere 3-4 saniyeliğine hatırlatıyor kendini bu aralar hastalık bana. Derler vücudunu en iyi insan kendi tanır diye. Sanki üzerinden 5 yıl da geçse şınav çektiğim gibi, ağır kaldırdığım gibi ya da karıniçi basıncını herhangi bir şekilde arttırdığım gibi sanki kasıklardaki damarlar geçici süreliğine de olsa tekrar genişleyecek kötü bir his sağlayacak ve testislerdeki damarlar tekrardan kalınlaşıp ağrı ve rahatsızlık verecek gibi hissediyorum. Çünkü sol testis etrafındaki makarnamsı damarları ameliyatla almadılar. Doktor bağlantılarını bağladık 9 tane damar bağladık dedi ama zorlayınca onlar tekrar kan doluyor nasıl oluyor aklım ermiyor...

• Bende Kasım 2018 Oldum Ameliyat Sporu Bıraktım Banada 3 Ay Spor Yapma Dedi ( Çift Taraflı Oldum Ben ) 1 Şubata Kadar Spordan Uzak Durdum Ama 1 Şubatta Tekrar Başladım Spora Salonda Sadece Bacak Çalışmıyorum Onun Haricinde Herşeye Devam Ağrım Sızım Olmuyor..Sadece Çok Yoğun Karın Çalıştığım Zaman Ağrı Oluyor Testislerde.. 1 Hafta Sonra Kontrol Var Umarım Sıkıntı Çıkmaz.. Bazen Pişman Oluyorum Keşke Başlamasaydım Spora Çocukta Önemli Değil Sonuçta..
  • Mucii kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj yoluyla telefon numaranı yazabilir misin usta birkaç sorum var da. Sağolasın bu arada cevapladığın için :)
  • ameliyattan sonra ahrılar ne kadar sürdü arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre85444

ameliyattan sonra ahrılar ne kadar sürdü arkadaşlar
    Bende 2 gun agri oldu.
    Oyle katlanilamiyacak, dayanilamiyacak agri degil.
    Sadece oturup kalkarken sizlama seklinde.
    3. gunde bisey kalmadi.
    15-20 gun sonra normal hayatima devam ettim
    2 ay sonrada spora devam ettim.
    Zaten 1 ay is goremezlik raporu verdi.
    15 gunde verse olurmuş aslinda ama iyide oldu dinlendim :)

• emre85444 E kullanıcısına yanıt
    ben 22 kasım 2018 de ameliyat oldum henüz geçmedi ağrılarım, ağır kaldırdığımda hala hastalık tekrarlıyor gibi, testisteki damarlar doluyor ve kasıklardaki damarların şiştiğini hissediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.