Şimdi Ara

Varlık var mıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teessuf ederim. Tanımadığınız halde böyle on yargılı olmanız beni uzdu.

Fena adam sayılmam aslında. Herkes kadar iyi veya kotu bir insan olabiliriz belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz Zenciii kullanıcısına yanıt
    Bu sözünle kafanın olmadığını kanıtlamış bulundun.

Kafa yoksa yemekte mümkün değildir yemek yoksa bu kavramın varlığından söz etmek de mümkün değildir.

• HADO77 kullanıcısına yanıt
    İthafım size değil tüm avukatlara

Gerçekci olursak iş hayatınızın yalanlarla dolu olduğunu inkar edebilir misiniz

• dohanmirza kullanıcısına yanıt
    Ben kafan yok demedim ki zaten kafan varmış onu yemişsin artık yok ayrıca bilirsin ki bu mecaz anlatım sen kafayı sıyırmışsın

Yalan hayatın ta kendisi.

• 'her şeyden kuşku duyabilirim, ama kuşku duyduğumdan kuşku duyamam; ne var ki, kuşku duymak düşünmektir ve öyleyse şu kesindir: düşünüyorum, öyleyse varım'
  • Değişmeyen tek şey enerjidir, her şey madde enerjidir.ve birbirine dönüşür einsteinin dediği gibi.
    Tek gerçek enerji,denge ve ilerlemedir.
  • M3CSL M kullanıcısına yanıt
    Denge ve ilerleme sürekli değildir

• Beynim yandı.. O nasil soru :)

Varlık yoksa Sen nesin..

He Kuantum Fiziği üzerinden Hayatın bir Halisinasyon olduğunu, Aslında Maddesel gerçekçilik olmadığını kast ederek soruyu yazdı isen, Kuantum Fiziğinin bir iddiasi. Güçlü bir Teori değil.

• Neden güçlü deil

Şuan kuantum Fiziği üzerinden yapılan Matematik üzerinden bu tür argümanlar ortaya atılıyor. Ama bunları test etmek kolay değil.

Sicim Teorisi, Çoklu Evren Teorisi, Kuantum Fiziğinin Hayatın Halisinasyon olduğuna dair söylemleri bunlar hep yeni Teoriler. Hatta Teori olup olmadıkları tartışmalı. Kuantum Teorisi Güçlü Bir Teori haline geldi ama anlaması Cok cok zor hala.

Çift yarık deneyi Atom altı parçacığın gözlem altında farklı davranması, bunlar insanı içinden çıkmayacağı soruların içine atıyor. Düşünsenize Ay ona baktığınız sürece Yerinde. Gözlem dışında kaldığında Evrenin heryerinde. Bu da Varlığı ve Gerçekçiliği kuşkulu hale getiriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.