Şimdi Ara

Varmı böyle support ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman izlesem alistar adına ağlıyorum
  • ben support'ken flashı ks atmak için kullanıyorum.
  • Sonrada neden BRONZ 4
  • Gayet normal. Ben supp ken hep yaptığım şeyler ^^
  • Daha önce verildi zira , İzlersen tebessüm etmiyor değilim.
  • Main'i support olan tanıdığım 3-4 kişi var friend list'imde o kadarda abartmayın, bronze5 te oluyor dediğin şeyler.
  • ben böyle bir aşk görmedim
  • görmeyenler varddır yani mesela ben. İyi oldu gördüğüm müzik girince gülmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orqanisma

aynısını daha dün yapmadıysam serefısızm kendıme altın ligde adc arıyorum thechosenone ekleyebılırsınz

ekle:khanjui
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

görmeyenler varddır yani mesela ben. İyi oldu gördüğüm müzik girince gülmeye başladım.

sende ters etki yapmış biz ailecek ağladık :(
  • CanerReyiz C kullanıcısına yanıt
    gozlerim yasardı
  • bu tarz kamera açısıyla oyun izleme şansımız var mı arkadaşlar?? çok güzel görünüyor izlerken..
  • hayır bu tarz kamera açısıyla belki lolreplay türü programlarla izlenir
  • meselam ben
  • Zaten supportun yapması gereken şey o. İlginç olan ne onu anlamadım. İmkanı varsa onu yapmalı. ADC yerine Supportun ölmesi çok daha iyidir. Ben genelde bunu yapanı görüyorum, support oynadıgım zamanlardada imkanım varsa yapıyorum.
  • yav hehe :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Eskiden supp oynarken ADC için ölürdüm, olayı izlemeyen adamlar flame yapıp dururdu, benim ADC de sesini çıkarmaz hatta bazen o da flame yapardı. Artık ya supp oynamıyorum ya da oynarken o kadar korumuyorum ADC'yi. İşte beni de böyle soğuttular supporttan.

Video mağara bu arada.

Geçen gün oyuna girdik,biz bot premade gidicektik ama adam tutturdu ben suptan başka birşey oynamam diye bıraktık botu,vayne aldı birisi karşısı taric pickleyince bizimkide lulu aldı,başladı adc küfür etmeye,lulu ne,damagemi vuruyor,oyuna girdik adam full sup rune,ne bicim runelerin var bunlarlamı iş yapıcaksın sen,oyun başladı,adam farm bile yapamıyor,gene luluya küfür ediyor sen damage vursan böyle kule altında durmazdık diye,lulu adama ulti atıp kurtarıyor lulu ölüyor,gene buna küfür feedledin adamları diye

olaylar TR'de gerçekleşmektedir

• Şu titanik şarkısı çaldıkça tüylerim diken diken oluyor
  • gp adc değil ki oda adc için ölmüş olmuyo yani :(
  • Videonun normalini izlemiştim . şimdi böyle efekt konulunca daha güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.