Şimdi Ara

Varmı Eski Darklord mucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2004 muya yeni başladık o zmnlar.Bütün cafede ekranlarda darklord mu vardı.
    1.5 sene fln darkord mu oynadım ve çok zevk aldım.Daha sora yerel ve yabancı sunucuları oynadım ama ilk oynadığın server gibi çok tat vermiyo.
    Dardklord muda playererin bazıları;
    Darkrass,Lance
    By_Gandalf,Neo2005,Xhana,Zaibatsu,Editör,Xobalt,Ehrimen,Kub@rm@n bunlardan bazıları.
    Benim;
    Nick:Method,Sendor_Mg
    1er resim vardı.+9Phoenix set(Dark Breaker),Mgde(Exp Plate set +11staff +11 kalkan)
    Sizde nickeleri fln yazıp anılarınız varsa paylaşabilirsiniz.....

• Unutulacak gibi bir server değildi dostum.Servera girebilmek için dakikalarca birinin çıkmasını beklerdik ve o boşalan yeri kapmak için yüzler tıklardık.
    Benimde ilk serverimdi ve çok keyifliydi.Benim nick Pepperoni idi ve hatırladığım Darkness,gandalf,Kumarban bide birinci olan bi çocuk vardı iki kardeş oynuyorlrdı sabah akşam kasıyorlardı.Günlerce
  • Benide Unutmayın (: Bold_Mg Saydıklarınızın Arasında Tanıdığım 3 Kişi Bulunuyor Xobalt,Kub@rm@n[BoldTeaM Guildimin Tüm Serverlarda Sağ Kolu Asistanı Olmuştur Kendini Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyoruz :)) ) ve By_Gandalf Cok Özlenicek Bi Server Unutulmazlar Arasında Eski Konuların Birer Birer Acılması Türk Mu Online Devrinin Kapanmasını İşaret Ediyor Gibi Duruyor Hakkımızda Hayırlısı
  • ya ben analmıyorum niye böyle bi konu açma gereği duyulur ayda bi hep aynı serverlar hep aynı player isimleri yazılıyo ne ya bu zevk mi alıyosunuz bundan şu forumun bu olayından nefret ediyorum geçmişte ne varsa çıkarıyosunuz yok su serverda kastım yok bu servarda kastım aa sen omusun bumusun bu ne ya adam akllı konu acın acıcaksanız saçma salak şeylerle uğraşmayın artık..!
  • munun eskiden ne kadar zevkli olundugunu goosteriyor bunlar bence:) bende darklordsa oynamistir, ozamn internet cafelerde girerdik cafenin yarisini oynu oynardi hepside res atamamisti sabahtan aksama akdar oynammiza ragmen bikeresindebi arkadasin hasta oldugu icin okula gitmeyip oyun icin sabah cafeye gittigini biliyorum.
  • Yanlışım varsa affedin Bu yabancı ortakları olan mu onlinemıydı ? Eğer oysa bende oynamıştım. Dark_Stage (BK)
  • Vay be hâla unutulmamışız ne güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ilk oynadıgım MuOnline serveruydu ve zevk aldıgım serverda o zaman üstümde grand soul +9 Set ve A.A.Staff +9 Vardi hey gidi hey ne günlerdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Vay be hâla unutulmamışız ne güzel.

abi seni unutmak mümkün mü ya king sin erhan abi :D
  • quote:

Neydi dostum senin nick ???
  • KyBeN LvL 156 dk idim + siz set ler vardi cok oynayamiyordum iş sebebi ile sm nin ewili cok hosuma gidiyordu manasiz manasiz bakardik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cheby

quote:

Neydi dostum senin nick ???

XobaLt
  • Aynı Özellikte Bir Server Acılsa Aynı Zevki Almassınız Nedeni Bence Version Meselesi Yeni Versionlarda İnsan fazLa zevk aLamıyr
    Bence Eski Version Kursa Biri Ve Zor Bir Server Bence Daha Cok Zevk Alınır.
    Oynamadım Ama Oynamak İsterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drag3oN -- 27 Aralık 2010; 20:24:27 >
  • Lau_MG ilk 10 daydım ben. Üstümde full exc dragon set vardı. darklords kasanlar bilir zorluğunu : )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Lau_MG ilk 10 daydım ben. Üstümde full exc dragon set vardı. darklords kasanlar bilir zorluğunu : )))

nesi zordu bizde bi ton öyle set vardi asıl unicorn set zordu bizim bülent abide vardı tabi nick ini unuttum hatırlamıyorum kaç sene oldu darklords da asıl zor olan sey boş spot bulmak okadar cok kişi vardı ki kasacak yer yoktu allahtan taner(CrUeL) abi vardı o bize pt atıyoduda kasıyoduk.
  • Benimde oynadığım ilk türk serveri idi başımdan gecen bir olayı anlatayım Nick KaRaKuLe idi

1 nci res atmışım lorencia ordan davias ordan daldım bc1 e sanırım server de ayarlama yapıyorlarmış o arada ne kesiyorsan Angel Sword dusuyor lucklulardan kaptım 3-4 tane bc bitti noria koştum Angel sword satılık die herkes peşimde takas teklif edenlermi üstüne para verenlermi 2 tip kanat verenlermi dersiniz neyse +13 SWORD a verdim birtanesini üste 50k :-) diğer birinide verdim 2 tip kanat +30k eziklerden biri geldi baktı abi kaç para ise verem diyor ezigim birşeyim yok diyor neyse uzun lafın kısası eleman yalvar yakar dedi kontor gonderem dedim tamam 100 konture bir angel sword daha sattım 1 tane de kendime bıraktım çıktım oyundan bir anda herşeyim oldu para pul kanat :-) neyse diğer gun oldu bir oyuna girdim sattıgım takas ettiğim elemanlar yakaladılar beni silahlar kayboldu :-) nere gitsem geliyorlar ileri geri konuşmalar tehdit ediyor vs vs ben tabi koptum iyice güzel günlerdi :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Benimde oynadığım ilk türk serveri idi başımdan gecen bir olayı anlatayım Nick KaRaKuLe idi

1 nci res atmışım lorencia ordan davias ordan daldım bc1 e sanırım server de ayarlama yapıyorlarmış o arada ne kesiyorsan Angel Sword dusuyor lucklulardan kaptım 3-4 tane bc bitti noria koştum Angel sword satılık die herkes peşimde takas teklif edenlermi üstüne para verenlermi 2 tip kanat verenlermi dersiniz neyse +13 SWORD a verdim birtanesini üste 50k :-) diğer birinide verdim 2 tip kanat +30k eziklerden biri geldi baktı abi kaç para ise verem diyor ezigim birşeyim yok diyor neyse uzun lafın kısası eleman yalvar yakar dedi kontor gonderem dedim tamam 100 konture bir angel sword daha sattım 1 tane de kendime bıraktım çıktım oyundan bir anda herşeyim oldu para pul kanat :-) neyse diğer gun oldu bir oyuna girdim sattıgım takas ettiğim elemanlar yakaladılar beni silahlar kayboldu :-) nere gitsem geliyorlar ileri geri konuşmalar tehdit ediyor vs vs ben tabi koptum iyice güzel günlerdi :-)

Geri iade ettin mi aldıklarını? Merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Benimde oynadığım ilk türk serveri idi başımdan gecen bir olayı anlatayım Nick KaRaKuLe idi

Bc1 de angel swordmu düştü. SM iken aynı olayı bende yakaladım ama bana düşenler bc6 dan düşmüştü. ilginçmiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vay be bizde mahallede kafece oynardık ne günlerdi ya. Hüzünledim şimdi

Neo2005,Xhana,Kub@rm@n ... Bu adamları dün gibi hatırlarım.Bir de Lance vardı şuan aklıma gelen serverin efsaneleriydiler.Gerçekten çok güzel günlerdi o serverda oynamanın tadını değil başka mu serverlarından hiçbir oyundan alamadım...
  • Lance gibi şerefsizler de vardı hatırladım bak şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.