Şimdi Ara

Varmı Eski Darklord mucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SettingsBoy

Lance gibi şerefsizler de vardı hatırladım bak şimdi

walla doğru diosun hiç sevmezdim onu da o server ın tek mülayim ticaretini yapan bendim ki ilk goblin den luck lı +12 idi ozman çıkarttırmıştım Cruel e verdik ^^
  • DarkMG kimse hayırlamıyormu ???

Benim idolümdü 3 karakterim vardı 3 ünüde set manyağı yapmak için uğraşıyordum

MuseElf ful exc silk set exc cris tam bir buff manyağıydı.. bu arada bir elf vardı nick hatırlamıyorum espirisi hala aklımda ( kiz irispi :D ).
    MGladiator full exc plate set +ref
    BKnight full +11 Phoenix set

set için harcadığım zaman yerine kassaydım hepsine bir ton reset attırırdım ama benim zevkimde buydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhilosopherOfTurkey -- 18 Eylül 2011; 19:31:54 >
  • Beyler hadi geçmişe dönelim biraz

http://www.muonline.gen.tr:8095/annesayfa.asp
    http://muo.servegame.com:8095/annesayfa.asp

bilenler bilir bu alan adları Darklordsun alan adları ayrıca sitede Harun Ağbinin elinden çıkmış Darklordsun Orjinal Sitesidir.

hadi buda size ufaktan kıyağım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhilosopherOfTurkey -- 18 Eylül 2011; 19:31:11 >

• Hiçmi cevap yok ??????
  • Ben cevap vereyim aLLcolic Klanında ben vardım ozaman serverın en iyi Buff Elf'im benim karakterimdi nick paranOyak'dı. Dark_MG abi isviçreden oynardı Ayrıca Xobalt _MG_ Thequ ve nickini çıkaramadığım 1 kaç kişi daha vardı. Exe Silk seti ilk tamamlayan bendim zaten sonra yayıldı :D abartmıyorum cidden öyleydi. Serverın en iyilerinin Clanında bütün jewellar bana veriliyordu :D Hiç unutmam Clan Kurucumuzu FZK_Devil
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cheby

Unutulacak gibi bir server değildi dostum.Servera girebilmek için dakikalarca birinin çıkmasını beklerdik ve o boşalan yeri kapmak için yüzler tıklardık.
    Benimde ilk serverimdi ve çok keyifliydi.Benim nick Pepperoni idi ve hatırladığım Darkness,gandalf,Kumarban bide birinci olan bi çocuk vardı iki kardeş oynuyorlrdı sabah akşam kasıyorlardı.Günlerce

İsimlerin hepsi bir anda tanıdık geldi ben de oyunu özlemiştim öyle geziniyordum konuyu gördüm.1.olan karakter benimdi nick Avalon du abimle beraber kasıyorduk.Güzel zamanlar dı.

Saygılar..
  • http://web.archive.org/web/20041229195715/http://www.muonline.gen.tr/

http://web.archive.org/web/20041229205734/http://www.muonline.gen.tr/online.asp GEL ONLINE KULLANICIYA GEL

vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhilosopherOfTurkey -- 25 Eylül 2011; 1:39:41 >

• Hey gidi hey... O zamanlar internet kafemiz vardı. Bizim kafede rahat 10 kişi bu serverde oynuyordu. Ama 3-4 kişi başı çekerdi.

elessar (Deniz Abimiz) > Blade Knight ile 2 reset atmıştı (: Kendisine kumar oynarak +11 Phoenix Set yapabilmiştim. Ama o lucksız üstlüğü +11'e basmanın heyecanı paha biçilemez. Ki bilirsiniz Phoenix Set sanırım serverde +11 olarak maksimum 5 kişide bulunuyordu. Birde şu en BK'ların en iyi silahı vardı elinde +11 şeklinde :D
    Ramu_MG (Benim Karakterin ismi bu olması lazım) > MG ile 5 reset atmıştım (: Bütün resetleri büyücü olarak oynuyordum. Üstümde legendary set vardı. Fakat Deniz Abi Phoenix setin altında kalmamak için büyük uğraşlar sonucu +11 Thunder Set yapmıştı. O hediyeyi alınca tabi kırmamak için 5.resetimde savaşçı olmuştum. Bir süre sonrada server kapanmıştı zaten :/

Kafede 2 resli bir elf 3 resli bir sm'miz bulunuyordu ama isimlerini hatırlamıyorum.

Ayrıca Lance - Dark_MG - Kub@rm@n gibi adamları hatırlıyorum. Hatta ilk resimi Lance sayesinde atmıştım

• O kız ırıspi yi söyleyen bendim Oyundaki nikim Anaksunamo idi :D beni tanıyan bilir Elf dim :D Hala bende toplu event yaptıgımız resimler mevcut bulur bulmaz koyayım buraya :D Hazır bulmuşken burayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

Benide Unutmayın (: Bold_Mg Saydıklarınızın Arasında Tanıdığım 3 Kişi Bulunuyor Xobalt,Kub@rm@n[BoldTeaM Guildimin Tüm Serverlarda Sağ Kolu Asistanı Olmuştur Kendini Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyoruz :)) ) ve By_Gandalf Cok Özlenicek Bi Server Unutulmazlar Arasında Eski Konuların Birer Birer Acılması Türk Mu Online Devrinin Kapanmasını İşaret Ediyor Gibi Duruyor Hakkımızda Hayırlısı

Cankut Ben Darklords mudan sonra kubarman nickini kullanmaya basladım gercek sahibinden izin alarak onlar beni mu ögretti

Ehrimen Osman Abeyimi Hala Hatırlıyorlar Bizim Cafeye Osman Abey Getirmisti Mu'yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KuB4RM4N_

quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

Benide Unutmayın (: Bold_Mg Saydıklarınızın Arasında Tanıdığım 3 Kişi Bulunuyor Xobalt,Kub@rm@n[BoldTeaM Guildimin Tüm Serverlarda Sağ Kolu Asistanı Olmuştur Kendini Bir Kez Daha Saygıyla Selamlıyoruz :)) ) ve By_Gandalf Cok Özlenicek Bi Server Unutulmazlar Arasında Eski Konuların Birer Birer Acılması Türk Mu Online Devrinin Kapanmasını İşaret Ediyor Gibi Duruyor Hakkımızda Hayırlısı

Cankut Ben Darklords mudan sonra kubarman nickini kullanmaya basladım gercek sahibinden izin alarak onlar beni mu ögretti

Ehrimen Osman Abeyimi Hala Hatırlıyorlar Bizim Cafeye Osman Abey Getirmisti Mu'yu

Ehrimen ile hala görüşüyorsan arada bir kulaklarını çınlattığımı iletirmisin?

• Görüsemiyorum Keske Görüssem:D
  • Biz daha çocuktuk o zamanalr bizim bi yavuz abimiz vardı bu serverda

Kıll yumağı

hafize ana

böyle enteresan nickleri vardı tanıyan vardır onu belki.

bizi tanıyan olmaz çok kötüydük o dönem :O :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakabom -- 3 Aralık 2011; 14:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Benimde oynadığım ilk türk serveri idi başımdan gecen bir olayı anlatayım Nick KaRaKuLe idi

1 nci res atmışım lorencia ordan davias ordan daldım bc1 e sanırım server de ayarlama yapıyorlarmış o arada ne kesiyorsan Angel Sword dusuyor lucklulardan kaptım 3-4 tane bc bitti noria koştum Angel sword satılık die herkes peşimde takas teklif edenlermi üstüne para verenlermi 2 tip kanat verenlermi dersiniz neyse +13 SWORD a verdim birtanesini üste 50k :-) diğer birinide verdim 2 tip kanat +30k eziklerden biri geldi baktı abi kaç para ise verem diyor ezigim birşeyim yok diyor neyse uzun lafın kısası eleman yalvar yakar dedi kontor gonderem dedim tamam 100 konture bir angel sword daha sattım 1 tane de kendime bıraktım çıktım oyundan bir anda herşeyim oldu para pul kanat :-) neyse diğer gun oldu bir oyuna girdim sattıgım takas ettiğim elemanlar yakaladılar beni silahlar kayboldu :-) nere gitsem geliyorlar ileri geri konuşmalar tehdit ediyor vs vs ben tabi koptum iyice güzel günlerdi :-)

senin nicki hatırlıyorum ayrıca devil square beklemek baya güzeldi o zamanlar

• hemen basligi gordum ve agliyasim geldi aldigim istihbarata gore tekrar toplanma olacakmış iple cekiyorum ay sonunu :D:D:D """Red-Hair"""
  • Nerde toplanıyoruz. Benim haberim yok
  • UXC Network te :D:D
  • Nick`im oTTo idi. Elf karakterim vardı 4 veya 5 res atabilmiştim. Sonrasında server kapandı zaten. Full reflect setim vardı. Server birincileri beni kestiğinde kendileride ölüyordu :D Şuan aklıma gelen MuaLLa var. Diğerlerini yazmışsınız zaten.
  • oTTo buraya yazmaya vaktin oluyoda bi msn acmaya vaktin olmuyo :D
  • Vay be neydi o günler ya. Konuyu görür görmez daldım içeri. Benim karakterin adıda JACKPOT tu. Benide tanıyan çoktur serverda. İsmimi görmeyince üzüldüm valla

Çok bilirim internet cafede sabahladığımı. Şimdi olsun öyle bir server hiç düşünmem oynarım. Valla bende bir aaaah ah çektim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.