Şimdi Ara

Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor diye sürekli hata alıyorum internetle ilgili sorun gider dediğimdede düzeliyor kendi kendine her seferinde bu sorun internete bişey yüklerken 100 de 100 gidiyor bazen video izlerken veya bişey indirirken bu hatayı alıyorum çok uzun süredir alıyorum ttnetten yardım istedim ama bi cacık olmaz bu ttnetten neyse bana yardım etcek bu konuyu çözümü bilen birisi lazım yardımlarınızı bekliyorum

• dejavu35xd D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de coşmuş durumda bu sorun beş dakikaya bir kesilmeye başladı 3 aydır kafayı yiyecem çözersen bana da haber ver.
  • ttnetin suçu yok büyük ihtimal ya kablo modem yada ethernet kartındna kaynaklanıyordur eeğr wireless den bağlanıyor iseniz modemle alakalıdır ttent senı nmodmeının bağlantısı kaopmadıgı sürece soru ngöremez sorununuz donanımsal gibi gözüküyor iyi forumlar
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bütün dediklerinizi yaptım ama yine sorun devam ediyor laptopumdan wifi ile bağlanıyorum hiç sorun yaşamıyorum masaüstünde bişey yüklerken aynı hata Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor
  • Arkadaşlar delirecem artık kablonet kullanıyorum ortalama 10 dakikaya bir kesiliyor ama tablette kopma olmuyor.Format attım herşeyi güncelledim banamısın demiyor bir ümit windows 8.1 güncellemesini bekliyorum o kadar vahim durumdayım çözmüş olan arkadaşlardan acele yardım bekliyorum resmen bilgisayardan soğudum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanımlanamayan Ağ Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D alıştım ben kardeşim artık valla bu hataya
  • Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama, bir daha sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa diye yazıyorum. Adobe Photoshop (cs5,cs6) tarzı uygulamalar yüzünden oluyor ben sildim şuan eskisi gibi rahat bir şekilde kullanabiliyorum bilginize....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.