Maalum hafta sonu vurdum rakının dibine dibine , içene afiyet olsun , ben kurdum sofrayı asılıp duruyorum kadehe , parayla değil ya açtım DH sayfalarını , komşularımı rahatsız etmeyecek kadar bir seste Bülent ablam da söylüyor incesine incesine ohhh yaşamak ne güzel.......................... nasıl olsa araba garajda bir yere çıkmayacağımda sağlığınıza içiyorum DH kardeşliği sevgilerrrrrr....
Dünde ben rakı keyfi yaptım.
Afiyet olsun
hayatımda alkollü içki içmedim içmemde ama sana afiyet olsun
bence yeni jetta alıp , içki içmesen daha iyi bir tecih olur, ne de olsa vw kalitesi .....
bizim içinde iç hocam, şerefe
Afiyet olsun , bende kafayı kırdım arabaları felan bir kenara bıraktım daha ulaşılır şeylere daldım , adana tarifi aldım adana ve urfa yaptım gene rakı şalgam ucuza maal etme adına şiş yaptırdım , geçen hafta adana yaptım bol soğan oy oyy oldum . şalgamla ne gidiyo bee
Zaten bir dubleden sonra karanlıkta bütün kediler griiiiiii , hehe , şimdi olsa şöyle kocaman bi masa toplansak etrafında bire bir konuşsak vatanı kurtarsak .... çiğ köfte yoğursam , adanaya yetişsem ızgarada saki buzu atsa kadehe , bardaklar dolsa taşsa , hiç tasa kalmasa of lennnnn , her marka iyi olsa , hepsi bedava olsa ( sızmaya yakın ) hehehe
Afiyet olsun çok samimi ve içten yazmışsınız
Yarasın
Bu vatanın evladı birbirine yabancı olurmu , bakmayın son zamanlarda yabancılaştık , en içten dileklerimle yazıyorum sağlığınıza biraderler , HEPİMİZİN VARLIĞI HEPİMİZİN TEMİNATI , hepimiz birimiz birimiz hepimiz için .......
afiyet olsun bizim yerimizede iç hocam... canım çekti valla bende biradan devam
Afiyet olsun
Eyvallahhhh kardeşler yarasın hepimize
otomobil bölümünde alkol muhabbeti, bu aramızda kalsın üye olmayan giremez yazın kapıya
Benimde ihtiyacım var
yarasın hocam!!
vizeler bitsin,
quote:
Orijinalden alıntı: ADAC
Zaten bir dubleden sonra karanlıkta bütün kediler griiiiiii , hehe , şimdi olsa şöyle kocaman bi masa toplansak etrafında bire bir konuşsak vatanı kurtarsak .... çiğ köfte yoğursam , adanaya yetişsem ızgarada saki buzu atsa kadehe , bardaklar dolsa taşsa , hiç tasa kalmasa of lennnnn , her marka iyi olsa , hepsi bedava olsa ( sızmaya yakın ) hehehe