Şimdi Ara

VARSIN KONU DIŞI OLSUN HATTA TAŞINSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalum hafta sonu vurdum rakının dibine dibine , içene afiyet olsun , ben kurdum sofrayı asılıp duruyorum kadehe , parayla değil ya açtım DH sayfalarını , komşularımı rahatsız etmeyecek kadar bir seste Bülent ablam da söylüyor incesine incesine ohhh yaşamak ne güzel.......................... nasıl olsa araba garajda bir yere çıkmayacağımda sağlığınıza içiyorum DH kardeşliği sevgilerrrrrr....

• Dünde ben rakı keyfi yaptım.

Afiyet olsun
  • hayatımda alkollü içki içmedim içmemde ama sana afiyet olsun
  • bence yeni jetta alıp , içki içmesen daha iyi bir tecih olur, ne de olsa vw kalitesi .....

bizim içinde iç hocam, şerefe
  • Afiyet olsun , bende kafayı kırdım arabaları felan bir kenara bıraktım daha ulaşılır şeylere daldım , adana tarifi aldım adana ve urfa yaptım gene rakı şalgam ucuza maal etme adına şiş yaptırdım , geçen hafta adana
    yaptım bol soğan oy oyy oldum . şalgamla ne gidiyo bee
  • Benim yerime de çek bi duble kardeş
  • hocam afiyet olsun, yarasın benim yerime de iç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışı sessiz çünkü..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bir dubleden sonra karanlıkta bütün kediler griiiiiii , hehe , şimdi olsa şöyle kocaman bi masa toplansak etrafında bire bir konuşsak vatanı kurtarsak .... çiğ köfte yoğursam , adanaya yetişsem ızgarada saki buzu atsa kadehe , bardaklar dolsa taşsa , hiç tasa kalmasa of lennnnn , her marka iyi olsa , hepsi bedava olsa ( sızmaya yakın )
    hehehe
  • Afiyet olsun çok samimi ve içten yazmışsınız
  • Yarasın
  • Bu vatanın evladı birbirine yabancı olurmu , bakmayın son zamanlarda yabancılaştık , en içten dileklerimle yazıyorum sağlığınıza biraderler , HEPİMİZİN VARLIĞI HEPİMİZİN TEMİNATI , hepimiz birimiz birimiz hepimiz için .......
  • afiyet olsun bizim yerimizede iç hocam... canım çekti valla bende biradan devam
  • Afiyet olsun
  • Eyvallahhhh kardeşler yarasın hepimize
  • otomobil bölümünde alkol muhabbeti, bu aramızda kalsın üye olmayan giremez yazın kapıya
  • Benimde ihtiyacım var
  • yarasın hocam!!
  • vizeler bitsin,
     VARSIN KONU DIŞI OLSUN HATTA TAŞINSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Zaten bir dubleden sonra karanlıkta bütün kediler griiiiiii , hehe , şimdi olsa şöyle kocaman bi masa toplansak etrafında bire bir konuşsak vatanı kurtarsak .... çiğ köfte yoğursam , adanaya yetişsem ızgarada saki buzu atsa kadehe , bardaklar dolsa taşsa , hiç tasa kalmasa of lennnnn , her marka iyi olsa , hepsi bedava olsa ( sızmaya yakın )
    hehehe

Rakı hiç içmedim ama Afiyet olsun.

• (afiyet olsun)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.