Şimdi Ara

Vasıfsız yönetim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizimle aynı puanda olan Galatasaray hocasını kovdu, taraftarının istediği hocayı getirdi, yönetimi seçim kararı aldı ve ihtiyaç duyduğu mevkilere transfer yapmaya çalışıyor (Emre Mor, Vagner Love, Asamoah, Evra).

Vizyonsuz! Çapsız! Yetersiz! Vasıfsız!

Söyleyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizimki de vasıfsız, tudoru çok geç gönderdik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimin haklı olduğunu savunmuyorum ama taraftarın isteğine göre hoca gönderip getirmek doğru bir şey değil.
    Tudor'u da GS taraftarı twitter'da şişirip takımın başına öyle getirtmişti.Gönderende taraftar oldu.
  • Hakemlerle Fener aynı puana geldi. Palabıyık vb. olmasa doğru kıyas olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Hakemlerle Fener aynı puana geldi. Palabıyık vb. olmasa doğru kıyas olmazdı.

Hadi yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

quote:

Hadi yaaa

Bal gibi de öyle

• abi bayılıyorum gs ye ya adamlar 6 ay sonra seçim varken baskın seçim yapıp diğer olası başkanların önünü kapadı
    biz yapamayız mesela bunu
    5 ay sonra zarar ederlerse kayyum bile atanabilir şirketlerine öyle bi ihtimali bile düşünsenize fenerde olduğunu bayılıyorum abi adamlara başarısızlığı asla kabul etmiyolar.
    herhangibir ülkede artık iş bulamayacak fatih terimi başlarına getirdiler sene sonu ne olursa olsun 3 milyon euro cash para alıcak ama 1905 tl yazdırdılar bayılıyorum abi adamlara
    2 senedir tudor reikerink gibi müthiş çapta hocalar getirdiler bayılıyorum abi adamlar aşırı vizyonlu ya
    sol beke 37 yaşında evra alıcaklar abi vizyona bak ya bayılıyorum abi bu adamlara ben
    gsli olucam galiba abi bayılıyorum gsye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi adamların yardımcılarına bak ümit davala hasan şaş bizimkiler öyle mi bayılıyorum ya vasıfsız yönetim
    abi gelecek yardımcı adlarına bak rızkmatik hamit altıntop ile isveç fubol dehası elmander abi muazzam bu gs ya bayılıyorum
    sene başından beri 10 transfer yaptı hala eksikleri var bizim de eksiklerimiz var ama adamların eksikleri bile bi başka bayılıyorum gsye ya
    abi dursun başkan çıkıp 200 milyon teminat verip kredi çekicez salon için dedi ah abi adamlara bayılıyorum ya biz salonu bile başkasına yaptırdık vizyon abi vizyon.
    riva satıldı borçlar bitti diyolardı o parayla topçu almayacağız dediler ama gördükki almışlar bayılıyorum abi gsye.
  • Yönetim vasıflı ama şansız.
  • quote:

Yıllardır hep aynı terane
  • Dediklerin doğru ancak bizim yönetimin vasıfsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  • Bizde En son taraftar dinlendiginde Şampiyonluk gitti Ülkemizde başarılı olma şansı olan genç hoca kovuldu Emenike ve Fernandao küstürüldü.Volkan Şen denen veba klübeden 11e taşındı Hocalık dışında herşeyi yapan bir kalpazan Klüpte hoca diye para aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bizde En son taraftar dinlendiginde Şampiyonluk gitti Ülkemizde başarılı olma şansı olan genç hoca kovuldu Emenike ve Fernandao küstürüldü.Volkan Şen denen veba klübeden 11e taşındı Hocalık dışında herşeyi yapan bir kalpazan Klüpte hoca diye para aldı

Hocam ne küstürmesi yahu ben fenerbahçeli olsam emenike ve rvpyi ülke içine girişinin yasaklanmasını isterim kattığı ne oldu bu adamların size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

abi bayılıyorum gs ye ya adamlar 6 ay sonra seçim varken baskın seçim yapıp diğer olası başkanların önünü kapadı
    biz yapamayız mesela bunu
    5 ay sonra zarar ederlerse kayyum bile atanabilir şirketlerine öyle bi ihtimali bile düşünsenize fenerde olduğunu bayılıyorum abi adamlara başarısızlığı asla kabul etmiyolar.
    herhangibir ülkede artık iş bulamayacak fatih terimi başlarına getirdiler sene sonu ne olursa olsun 3 milyon euro cash para alıcak ama 1905 tl yazdırdılar bayılıyorum abi adamlara
    2 senedir tudor reikerink gibi müthiş çapta hocalar getirdiler bayılıyorum abi adamlar aşırı vizyonlu ya
    sol beke 37 yaşında evra alıcaklar abi vizyona bak ya bayılıyorum abi bu adamlara ben
    gsli olucam galiba abi bayılıyorum gsye

Spor kulüplerine kayyum atanamaz.

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    kulübe değil aş ye ayrıca ihtimal de çok düşük diye belirttim hocam yanlış olmasın :D
  • _3RC4N3R_ kullanıcısına yanıt
    bizim yönetim kadar vasıfsız hepsi bu gs hayranlığı beni deli ediyo sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

kulübe değil aş ye ayrıca ihtimal de çok düşük diye belirttim hocam yanlış olmasın :D

AŞ'ye de atanması imkansıza yakın, öyle bi madde yok spk'de. Hepsi uydurma medyanın algısı.

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    öyle bir ihtimal var diye medya uçtu tabiki kayyum falan atanamaz ben arkadaşın büyük gs sevdasını abartarak söyledim sadece.
  • like ile gelen twit ile gider dedik Tudor öyle gitti..

Vasıfsız yönetim taraftar yorumlarına göre hareket edendir.

Tersi mesela; Göztepe Tamer Tuna'yı aldığında da taraftar 'Hayatında teknik direktörlük yapmamış bir yardımcı hocaya, 14 senelik süper lig hasretmizi sona erdirmişken takım emanet edilir mi?'şeklindeydi

Şimdi Tamer Tuna'yı yere göre sığdıramıyorlar.

demekki başkan Mehmet Sepil Tamer Tuna'da bir potansiyel görmüş, bir şeyler sezmiş.

6S ise görme, sezme, muhakeme etme yeteneklerinden uzak, koltuğa yapışmak için taraftarın düşüncesine göre popilerizm üzerinden yapılan tercihlerle yönetiliyor.

taraftar Sosyal medyadan Tudor dedi, geldi, Florya'ya Ya Terim Ya gidin diye broşürler yapıştırdı, Terim geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.