Bildirim
Vasıta fotoğrafları bölümü (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Kışın sisli dağlarda gezerken
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dünki çekimlerden birkaç örnek daha
albüm linki
http://imgur.com/a/G2AZD
ferraride polarize filtre ile çektim. sadece gölgeleri koyulaştırdım abartı mı görünüyor acaba
-
Böyle büyük bir popülasyonuz burada. Merak ettim, hiç mi araçlar içinde efsane olmuş bir UFO fotoğraflayanımız yok !!! En azından Kütahya Porselen imzalı bir ufo bile yani :) Ufo da bir araç, inkar edilemez bir gerçek bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Böyle büyük bir popülasyonuz burada. Merak ettim, hiç mi araçlar içinde efsane olmuş bir UFO fotoğraflayanımız yok !!! En azından Kütahya Porselen imzalı bir ufo bile yani :) Ufo da bir araç, inkar edilemez bir gerçek bu.
4-5 sene önce çekmiştim, iyi midir?
EDIT:
Orj bulamadım face'den koydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 9 Ekim 2011; 16:36:39 >
-
Şahane ! @PlutosDaddy teşekkür ederim. Demek ki bizim de gurur duyacağımız UFO fotoğrafçılarımız olabilirmiş, varmış !.. Bu arada siz ufolara inanır mısınız bilmem ama ben inanıyorum . Bu fotoğraf da inancımı pekiştirdi. -
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Mart 2021; 18:19:51 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X