goksel_k hocam başarılı çekimler traktor ve reno kamyonu beğendim. ama küçük resim olarak yüklerseniz sayfamız daha rahat açılır ve izlenir 145tr, her otomobilseverin gitmek isteyececği fuara gitmişsiniz fotoğraflar başarılı, supersporların fotoğrafları varsa onları da bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 145tr
Bumble bee değil mi o ....
quote:
Orijinalden alıntı: trlux
goksel_k hocam başarılı çekimler traktor ve reno kamyonu beğendim. ama küçük resim olarak yüklerseniz sayfamız daha rahat açılır ve izlenir 145tr, her otomobilseverin gitmek isteyececği fuara gitmişsiniz fotoğraflar başarılı, supersporların fotoğrafları varsa onları da bekliyorum
Tesekkürler. Son 6 IAA'yi kacirmadim. Ama bu seferki sönüktü acikcasi. O yüzden cok gezmedim; birazda yorgundum. Prototip arabalari getirip göz boyamaya calismislar.
Hafta arasi bir kac tane daha foto eklemeye calisirim.
wow harika resimler
Audi R8
NOT: S image yaptığım halde bozulmalar oluyor sürekli... Yani kendi kendine tam boyut olarak gözüküyor sayfada... Fakat düzeltmek için baktığımda S image olarak gözüküyor ? ? ? Bu çok uzun zamandır var forumda çaresini bilen var mı ? ? ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 17 Ekim 2011; 22:50:11 >
www. ile başlamayan linklerde sorun oluyormuş, yönetimden biri söylemişti. Citi hala düzeltmedi demek...
jimi, kartal fotoğrafı çok güzel tebrkler.sahne galiba doğal, yoksa kurgu mu
@trlux doğal kendi yuvasında :D :D
Gayedi + yetmişyidi limo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 20 Ekim 2011; 1:56:47 >
Küçük diyince aklıma İtalya geliyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 20 Ekim 2011; 9:42:53 >
harika fotolar var
dün çektiğim bir kaç kare.veyron biraz hızlı gitse daha güzel pan olacaktı