Şimdi Ara

Vasitam.com'dan işlem yapan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba baylar bayanlar, webte gezerken Vasitam.com ile karşılaştım.Hakkında bilgi sahibi olan ilan veren ürün alan yada sigorta kasko yaptıran oldu mu ?

Güvenilir bir site gibi duruyor şahıslarda ilan vermiş direkt kendi satışlarıda var anladığım kadarıyla

Vasitam.com

Alışveriş yapacağım yorumlarını bekliyorum

• İlginçtir ama arabamı oradan sattım. Sahibinden.com harici biyerden kolay kolay araba satılmaz sanardım..

Daha sonra astra aracım için koltuk ısıtıcı almıştım 1 aya yaklaştı sabahları iyi oluyor.
    www.vasitam.com
    En ucuz Koltuk Isıtıcı Minder Araba Minderi fiyatlari Koltuk Koruyucu ve Minderleri fiyati Vasitam.Com da
    https://www.vasitam.com//koltuk-isitici-minder-araba-minderi,808.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68mahmut68 -- 18 Ocak 2017; 17:27:40 >

• KONU HORT

Çevrimiçi sigorta teklifi de vermeye başlamış, ürünlerde bir değişiklik yok hatta azalmış ilan ve sigorta alanına yoğunlaşmışlar gibi.

Önümüzdeki hafta trafik ve kasko bitiyor biçok sigorta şirketinden teklif verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 68mahmut68

KONU HORT

Çevrimiçi sigorta teklifi de vermeye başlamış, ürünlerde bir değişiklik yok hatta azalmış ilan ve sigorta alanına yoğunlaşmışlar gibi.

Önümüzdeki hafta trafik ve kasko bitiyor biçok sigorta şirketinden teklif verdi.
    ve allah bilirki sizin bu siteyle hiçir alakanız yoktur.Esas amaç Reklam vs yapmak değil sadece forumun bilinçlenmesidir.

ne iyi kalpli insanlar var.Teşekkürler.
  • bu siteden alışveriş falan yapmayın. kargonun kaç lira olduğunu söylemiyorlar ve küçücük pakete 30 lira kargo ödettiler. aradım işinize gelirse deyip yüzüme telefonu kapattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsedon -- 2 Ocak 2020; 13:13:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.