Bildirim
Vatan %30 indirimle topladım (AMD ve İntel)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
intel daha iyi burda fanboyluk yapmıyorum ama amd işlemcilerde 8120 ve üstünün alınmasını saçma buluyorum aynı paraya 3570k ile alınan performansın haddi hesabı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: sixpacksizadam
intel daha iyi burda fanboyluk yapmıyorum ama amd işlemcilerde 8120 ve üstünün alınmasını saçma buluyorum aynı paraya 3570k ile alınan performansın haddi hesabı yok.
Yanlış anlamayın ama hatırlatırım,Oyunda önemli olan ekran kartıdır.Eğer bütçe her türlü yeterli ise tabiki i5 3570k lı bir sistem daha güçlü olur. -
işlemciyi kesin FX 8350 yapın ve AMD li sistemi alın. 7950 ,7870 ten kafadan yüzde 15 güçlü bi kart. -
Amd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd tabiki. Oyunlarda 8320 ile 3570k nın farkını anlayamazsın bile. -
kardeş amd al birde pc de dvd rw unutmuşsun -
Intel alıp ekran kartından kıscagına amd al ekran kartını yuksek tut sistemi 3 sene kullancagına 4 sene kullanırsın oyunlarda . Ekran kartları cok hızlı guncellenıyor ama ıslemcıler öyle degil . Ben halan pentıum dual core kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci seçenek daha iyi bir tercih olur. -
eğer incelemelere bakarsanız işlemciler arasında oyun konusunda HİÇBİR fark yoktur diğer şeylerde farklar olabilir ama bu arkadaşımız oyun bilgisayarı istiyor ve intele GEREKSİZ para vereceğine ekran kartına basar kafası rahat olur bu konuda tartışılacak bir durum yoktur. -
Oyun amaçlı alıyosan Amd almalısın .Boş yere fazladan intele para verme farkını anlayamazsın zaten -
Arkadaşlar Cevaplarınız için çok teşekkürler. Amd sistemi alıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: JeXsuS
Arkadaşlar Cevaplarınız için çok teşekkürler. Amd sistemi alıyorum
Doğru karar. -
Doğru karar. Normalde intel derdim ancak ekran kartından kısılmaz üstelik işlemciler overclock olabilir. -
Ekran kartından kısmasaydınız belki intel olabilirdi.Ama ben size kesinlikle AMD öneriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: JeXsuS
Arkadaşlar Cevaplarınız için çok teşekkürler. Amd sistemi alıyorum
Al bendende o kadar : )))) -
ya abi yapmayın ya Allah aşkına. amd kullanan birisi olarak inteli tercih etmeni diliyorum. inşallah yanlış bişey yapıp 8350 almazsın -
incelediğim testlerde özellikle oyunlarda intel daha önde 3570k bence iyi seçim olur. -
Aslında nVidia ekran kartlı amd li bir sistem nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim :) 1.5 yıl sonra büyük ihtimal 6xxx seriler gibi 7xxx serisi de driversız olucak
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- gürcistan media markt
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- exen smart güvenilir mi
- rtx 5060
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- m2 vs m3
- rtx 4080 ti
- amd radeon 780m
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X