Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar 2060 Super’li hazır sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok düşündüm ve bu sistemi almaya karar verdim
    Öncesinde bir danışıp fikir almak istiyorum
    Ekran kartı msi rtx2060 super ventus gp oc
    Burdaki gp ne anlama gelmektedir ve super ventus oc ile aradaki fark nedir?
    Ayrıca bu kasa bu sistem için yeterli midir?

www.vatanbilgisayar.com
    AMD 3600-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B450M-A PRO MAX-OCZ 500GB NVME-CORSAIR 16 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-3600-msi-rtx2060-super-ventus-gpoc-b450m-a-pro-max-ocz-500gb-nvme-corsair-16.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.090 TL daha ucuza; 2060 ile 2060 super testlerine bakıp ona göre karar verebilirsin.

www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html

Sistemlerde ki psu'lar yeterli gelir çok kötü psu kullanamazlar diye düşünüyorum ama marka/model sormak gerekir herhalükarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Mayıs 2020; 13:27:10 >

• Teşekkürler cevap için
    Bundan önce o sistemi düşünüyordum fakat 8gb’lık ekran kartı daha uzun ömürlü olur diye bu sistemi almak istiyorum

• Fiyat olarak çok iyi bir sistem. Benzer bir versiyonunu yaklaşık 8.500 liradan aşağı toplayamazsın. Anakart ve ekran seçimi gayet güzel, her ikisi de seni üzmez. Güç kaynağı, bu sistem için yeterli olur.
  • Teşekkürler cevap için siparişi verdim elime geçince deneyimlerimi paylaşırım düşünen arkadaşlar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.