Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %29-%30 indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
16.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krocker09

2 hafta önce aldığım ssd yi nasıl iade ederim 1 hafta kullandım amaşimdi ihtiyaç kalmadı ??

bana satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: pious

quote:

Orijinalden alıntı: pious

Sizce yılbaşına doğru yani haftaya yüzde 30 dan fazla indirim olur mu ? Yoksa bu hafta gidip alalım mı

Mac Book Air almayı düşünüyorum ? Daha fazla indirim olur mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md231tua-macbookair-core-i5-3427u-18ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-intel-cam-bt-mcx-lion/productdetails.aspx?I_ID=61550

aynen ben de bu ürünü bekliyorum gecen hafta 2410 TL idi mağazada. şu an 50 tl daha pahalı.

Haftaya %30 olur die düşünüyorum. ama ihtiyacım da var acil.

aynen bende aynısını düşünüuorum yok mu daha adam gibi bir indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

iphone 5 2045 TL. Bence gayet sıcak bir fırsat.

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB/1004821/.html

turkcell de 2179 tl. vatan da 2045 tl.

nerede % 29 indirim..

%29 indirim tam anlamıyla yansımış gibi bir cümle mi kurdum ben ?

Vatan indirimi olunca hep aynı cümleler görmekten bıktık artık. Yok bu %25 değil 20 değil 30 değil vs vs.... Tamam herkes hem fikir bu konuda. FİYATLAR ŞİŞİRİLMİŞ OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR İNDİRİM TAM ANLAMIYLA DOĞRU DEĞİL. Lakin %30 indirim olduğu vakit vatan computer gerek pc donanımları gerek cep telefonları gerekse ev elektroniği olarak en uygun ve en sağlam firma konumuna geçiyor. Akakçe gibi sitelerde bile min fiyata bulabileceğin fiyatlardan daha uygun oluyor. Yalansa yalan deyin?

Doğru, orana takılmamak lazım.piyasaya göre ucuz mu? ucuz. gerisi hikaye kimse kimseye babasının hayrına indirim yapmıyor ,kimse indirim yaptım dediler diye onlardan almak zorunda da değil ucuz birşey görürsek alırız ucuz değilse onların olsun...

indirim bu hali ile bile kasa kuyruğu kapının dışına kadar uzuyor.
    bir de gerçekten yüzde 30 olduğunu düşünün bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

s3 mininin en yüksek fiyatına 1.200 ksür demişler ki şu an her yerde 900 tl civarında, guya 1200 küsür üzerinden %29 indirm yapmıslar 870 e gelmiş telefon. he canım he biz de yedik. adamı aptal yerine koymaya birebir. zaten o telefonun piyasa fiyatı belli. 30 lira indirimi %30 indirim yapmış gibi gosterip adam kazıklayacaklar.

Unuttuğun şey ise o 900'e satanların paralel olması.

899 a Saturn hafta sonu kampanyası yapıyor

Samsung TR dispiritor garantisi

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

2 hafta önce aldığım ssd yi nasıl iade ederim 1 hafta kullandım amaşimdi ihtiyaç kalmadı ??

bana satabilirsin

şu an stok yok hiç bir yerde ;

http://resim.donanimhaber.com/m_69419506/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69419506

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Mağaza stoklarını göstermiyor şuan sanırım göremedim mi, göstermiyor mu?

Aynen, ben de göremiyorum şuan. Neden kaldırdılar acaba?
  • Arkadaşlar sizden bi ricam olucak ,bonus kartım yok .bu akşam 5 ten sonra söğütözü vatana gitmeyi planlayan bir bonus kartlı var mı?
    Alacağım şey ekran kartı ve fiyatı 270 lira.eğer sizin bonus kartınızı kullanabilirsem size parayı nakit elden vericem. siz ister taksitli yapın ister tek çekim.ben parayı size elden peşin vericem.

İlgilenen birileri bana ulaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar fifa 2013 pc 59 tlye geliyor.Sizce online doyurucu mudur?

Pcde online da oynama konusunda sorun yaşar mıyım?Ağda oynayan eleman bulmak kolay mı?
  • Media Markt ın en iyi fiyat garantisi ALDATMACASINI savunan arkadaş varsa gidip Fulya Media Markt 'tan Vatan ın fiyatlarını göstererek bir ürün almayı denesin. Bugün yine ürünü vermediler. Neymiş Bonus karta özelmiş o fiyattan veremezlermiş. Media markt ın anlaşmalı kartı bonus olsa belki olabilirmiş fln fln fln... Tamamen üçkağıtçılık.

Media Markt = KAZIĞIN YENİ ADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Arkadaşlar fifa 2013 pc 59 tlye geliyor.Sizce online doyurucu mudur?

Pcde online da oynama konusunda sorun yaşar mıyım?Ağda oynayan eleman bulmak kolay mı?

evet ben de ona baktım çoğu sitede 59 liraya düşmüş almayı düşünüyorum. online oynayan arkadaşlar sizce de almaya değer mi
  • Vatan ve Bonusa tesekkurler... hep ihtiyac duydugum seyler piyasanin altinda fiyatlar.Hem uygun hem pesin fiyatina 12 taksit.Daha ne olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

quote:

evet ben de ona baktım çoğu sitede 59 liraya düşmüş almayı düşünüyorum. online oynayan arkadaşlar sizce de almaya değer mi

sezon maçlarında "bana rakip bul" diyorsunuz, 5-10 hadi bilemedim 15 saniye sonra rakip karşınızda. çok akıcı bir şekilde oyun oynanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prroze

quote:

quote:

sezon maçlarında "bana rakip bul" diyorsunuz, 5-10 hadi bilemedim 15 saniye sonra rakip karşınızda. çok akıcı bir şekilde oyun oynanabiliyor.

yani alsanız pişman olmazsınız mı diyorsun :)

• pesden çok daha iyi kesinlikle kaçırmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prroze

quote:

quote:

yani alsanız pişman olmazsınız mı diyorsun :)

Oyun türüne ilginiz varsa severek oynarsınız, bunu söyleyebilirim. Ama fiyatı 60 tl ise ben vermezdim. Kendim 40 tl civarına Origin'deki kampanyalardan almıştım. Yılbaşına yaklaştık, bugün yarın tekrar indirime girer diye düşünüyorum.

• yorumlar için sağ olun biraz daha bekleyeyim almak için
  • Arkadaşlar Vatan, ürünlerdeki mağaza stok bilgisini kaldırmış.
    Sitedeki ürün, benim bulunduğum yerdeki Vatan mağazasında stokta var mı yok mu bilemiyorum.
    Bunun nedeni nedir acaba? Sizde de durum böyle midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Media Markt ın en iyi fiyat garantisi ALDATMACASINI savunan arkadaş varsa gidip Fulya Media Markt 'tan Vatan ın fiyatlarını göstererek bir ürün almayı denesin. Bugün yine ürünü vermediler. Neymiş Bonus karta özelmiş o fiyattan veremezlermiş. Media markt ın anlaşmalı kartı bonus olsa belki olabilirmiş fln fln fln... Tamamen üçkağıtçılık.

Media Markt = KAZIĞIN YENİ ADI

Ben de dahil olmak üzere forumda kaç kişi bu şekilde ürün aldı. Siz alamamışsanız çalışanın hatası veya bizimkisi çalışanın insiyatifi. Ki indirim konusunda çalışanların insiyatif almayacağını düşünüyorum. Bu durumda sizin durum çalışanın hatası.
  • Ben dün mağazadan aldım note 2 yi 1660TL ye bonus ile
    tamam gerçekten %30 indirim değil ama yetkili ithalatçıdan garantili olarak bu fiyata satılan başka bir yer yok.
  • şu bir gerçekki ciddi anlamda bütün ürünlerde %30 indirim olmaz kimse yapamaz yemez..sadece belli başlı ürünlerde iyi indirimler gözüme çarpıyor.vatanda satılan sabit hdd ve pc speaker fiyatları bence iyi(logitech ve edifier gibi diğerlerine pek bakamadım)bunlar dışında iyi fiyata verdikleri ürünlerde olabilir tabikide ama sadece ilgim dahilinde olan reyonları gezdim için bu ürünlerin fiyatları iyi geldi.

Birde şöyle sevindirici bir şey gözüme çarptı biraz önce mersin palm city'e gittim.yağmurunda etkisiyle mağazada araba park etcek yer yok.bütün mağazalar ağzına kadar dolu.yicek içecek kısmı ona keza taşmış durumda ama içerdeki teknosada toplasan 5 kişi bile yoktu.insanların artık bu yalandan indirimleri yemiyor olması güzel...fotoğraf makinelerine baktım.canon 600d 1699 tl...yan tarafındaki mağazada 1400 lira :S iki adım yürüosun fiyat 300 lira düşük:)....üstünede 2699 lira yazıp kocaman bir çarpı işareti koymuşlar.sankii 2699 dan 1699'a indirmişler gibi..inanın çok mutlu oldum iş yapmadıklarını görünce.sonuçta ordada çalışan abilerimiz kardeşlerimiz var kimsenin ekmek kapısı kapansın işten çıkarılsın istemeyiz.ama eminimki onlarda farkında bu durumun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.