Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %29-%30 indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
16.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

yüzde 25 peşinde

Mağazaya gidip Bonus Kart ile ürünü alsak ve 10 taksit yaptırsak, o zaman yine %29 dan yararlanıyoruz değil mi ?

evet. garanti bonus ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

Aradığım ürünler, hangi firmada ucuz ise ondan alan bir insanım. Ürününe ve fiyata göre güvenilir firma da ayırt etmem çoğu zaman.
    Vatandan 2. alışverişim oldu bu. Önceki günlerdeki indirimlerde almıştım aşağıdaki ürünleri.
    Fiyat yazıyor, bundan daha ucuza bu ürünleri satan yer var ise, bende bilmek isterim. Yoksa "Oradan alırım, buradan alırım" demek ile olmaz bu işler. Herkes farklı şeyleri arıyor ve fiyatlar değişebiliyor.
    Bazı sitelerdeki ürün fiyatlarını GOLD Bilgisayar ile karşılaştırıyorum mesela, dudağım uçukluyor.
    Aradığınız ürün, kimde cazip geliyor ise ondan alacaksınız, sorun olacak bir şey yok.

Samsung 23'' S23B550V GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

=798 TL*10 Taksit

Ayrıca, ilk defa bir sitenin M.Hizmetleri ile muhatap oldum, çalmadan açtılar Bonusumda(%30) limitimin yetmediğini söyledim, üstünü de aynı şekilde Maksimumdan(%25) çektiler, nasıl oldu bilmiyorum ama daha ucuza geldi.

Maxımumdan nasıl %25 çektiler?Normalde %20 olması lazım.

Evet, ben aldığım zaman %25 indirim vardı. Bu duruma göre yazmıştım indirimleri.
    Ama Müşteri Temsilcisi dedi: Maximumda indirim % 20 yalnız, diye. Ben farkındayım, olsun, dedim.
    Üzerini Maximumdan çekti fakat hesaplayınca, bonus ile % 25 indirimli olan toplamdan, 4 TL daha düşük fiyata geldi. Nasıl oldu bilmiyorum tam olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

s3 mininin en yüksek fiyatına 1.200 ksür demişler ki şu an her yerde 900 tl civarında, guya 1200 küsür üzerinden %29 indirm yapmıslar 870 e gelmiş telefon. he canım he biz de yedik. adamı aptal yerine koymaya birebir. zaten o telefonun piyasa fiyatı belli. 30 lira indirimi %30 indirim yapmış gibi gosterip adam kazıklayacaklar.

Unuttuğun şey ise o 900'e satanların paralel olması.

809 tlye kliksada samsung garantili aldım kim diyor paralel diye

Tamam kliksa iyi satmış 899 argo 90 tl puana. Ama her zaman böyle değiller. Zaten alıntı ile cevap verdim bir önceki mesajımda. Xperia Sola örneği verdim. Vatan'la kıyaslamam kliksa'yı. Benim 740'a aldığım bu telefon kliksa'da 927 tl artı 93 tl puan. Yani bu haliyle bile 835 tl,ye geliyordu kliksa'da. Ha mini kampanyasını görseydim belki yönelirdim ama aylarca bekledim kliksa'yı Sola için. Bi daha da işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 21 Aralık 2012; 23:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mağazada olmucakmı bu hafta indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

mağazada olmucakmı bu hafta indirim

şuanda web üzerinde açık yarın sabah belli olur
  • Geçen haftaki indirimden aldığım iPad mini 16gb beyaz hala gönderilmedi.
    Kaç oldu soruyorum. yok stok bitmiş temin etmeye çalışıyorlarmış. yok tam belli değilmiş. En sonunda bugün aradılra beyaz bulamadık siyah gönderelim diye. Neyse hadi tamam dedim ama yine bugün göndermediler. 1 hafta olacak.. Tamam iyi güzel %30 indirimde doğru dürüst gönderemedikten sonra insanın canını sıkıyor. 50-70 lira daha fazla verip başka yerden aynı gün kargo alası geliyor insanın.
  • yararlı şeyler var mesela 1.5 tb harddisk go flex 270 küsür...
  • http://www.ebrosur.com/Istanbul#Brosur

ekteki sitede broşürde mağazalar için hafta sonu %29 var yazıyor.

• %50 indirim için 20 sene daha beklememiz gerekiyor herhalde
  • Samsung note 2 nin fiyatı nasıl arkadaslar?
    Alintilayarak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

• geçen hafta %30 indirimde daha ucuzdu sanırım.

bu arada MAc air http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md231tua-macbookair-core-i5-3427u-18ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-intel-cam-bt-mcx-lion/productdetails.aspx?I_ID=61550

2.460 Bu hafta , geçen hafta 2410 Tl idi. 50 TL daha pahalı. Sizce haftaya %30 indirim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

yüzde 25 peşinde

Mağazaya gidip Bonus Kart ile ürünü alsak ve 10 taksit yaptırsak, o zaman yine %29 dan yararlanıyoruz değil mi ?

aynen yararlanıyosun. ama peşin ödemek istersenhangi mantıksa olmuyor %29 :) !
  • Vatan Bilgisayar altın vuruşu haftaya yapacak anlaşılan. O değil Hepsiburada, Hızlıal ne zaman yılın son kampanyasını yapacaklar merakla bekliyorum.
    2012 cirolarını yüksek kapatmak istemiyorlar sanırım.
  • Sizce yılbaşına doğru yani haftaya yüzde 30 dan fazla indirim olur mu ? Yoksa bu hafta gidip alalım mı
  • Ürününe göre vatanda gerçekten indirim var arkadaşlar.Ama bazı cihazlar malesef kandırmacadan ibaret.Özellikle oem kısmında monitör kasa vs olsun ciddi indirimler oluyor.Bi monitör heryerde 550tl iken vatanda 403 tl ye gelebiliyorsa hakkını yememek lazım.İndirim oranına değil fiyatına bakın sizde.Bu işi artık tüm mağazalar yapıyor maalesef 1000 tl lik ürünü 1250 tl gösterip %25 yazabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pious

Sizce yılbaşına doğru yani haftaya yüzde 30 dan fazla indirim olur mu ? Yoksa bu hafta gidip alalım mı

Mac Book Air almayı düşünüyorum ? Daha fazla indirim olur mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md231tua-macbookair-core-i5-3427u-18ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-intel-cam-bt-mcx-lion/productdetails.aspx?I_ID=61550

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

http://www.vatanbilgisayar.com/apple-mc513tua-4nesil-ipad-16gb-wifi-beyaz-97retina-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-652gr/productdetails.aspx?I_ID=63464

arkadaşlar ipad alacagım fiyat nasıl???

????

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.