Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %29-%30 indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
16.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipod touch karışıklığının aslı astarını bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

birde eğer ürünü media markt tan alırsanız ve belli bir süre içinde 3 gün yada daha fazla tam hatırlamıyorum başka bir yerde daha ucuza bulrusanız aradaki farkın 2 katını size hediyeçeki olarak veriyorlar
    yani vatanda 800 lira mm da 1000 lira ise 1000 liraya ürünü alırsınız 400 lirada hediye çeki alırsınız ama bu durumda sadece nakit fiyatı geçerli oluyor şartlara bakmak lazım bulursam yazarım

Media Markt, mağazalarından satın aldığınız ürünü, başka bir mağazada daha ucuza bulduğunuzu, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geçerli olan diğer mağazanın kataloğu, broşürü, gazete ilanı, insertü veya ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde kesilmiş diğer mağazanın fişi/faturası ile ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde belgelerseniz aradaki fiyat farkının 2 katını hediye kartına yükleyerek size iade eder. Bu kampanya çerçevesinde hediye kartı dolumlarında küsüratlar dikkate alınmaz. Örnek: 56 TL'lik fiyat farkı için 112 TL değil 110 TL'lik hediye kartı dolumu yapılır. Hediye kartı, tüm Türkiye Media Markt mağazalarında geçerlidir ve paraya çevrilemez. Bu kampanya çerçevesinde satın alınan ürünler iade edildiğinde, hediye kartı da bu kampanya çerçevesinde kazanılan tutarla birlikte veya para iadesi şeklinde Media Markt'a iade edilir. Fiyat farkı karşılaştırmalarında Media Markt'tan satın aldığınız ürünün peşin fiyatı ile diğer mağazadaki aynı ürünün peşin fiyatı karşılaştırılır. Bu kampanya, ürünü satın aldığınız Media Markt mağazasının bulunduğu il sınırları içinde, başka bir mağazada daha ucuza ürün bulmanız halinde geçerlidir. Düşük Fiyat Garantisi, aynı ürün için iki kez kullanılamaz. İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır.

benim böyle bir durumum oldu daha önce, maalesef internet çıktısını kabul etmediler. hatta gazetedeki genel %20-25-30 indirim reklamını dahi kabul etmemişlerdi, sadece ilgili ürünün model numarasının ve indirimli fiyatının mevcut olduğu reklam insert yada gazete sayfalarını kabul ediyorlar. bu 1 sene önceydi, durum değiştiyse yada şubeye göre değişiyorsa mümkün olabilir.

en kötü ürünü firmadan alırsın sonrada götürüp iade edersin geri firmaya
    bu arada kredi kartının limitlerinin de müsait olması lazım tabi
    ürünü 1000 tl ye vatandan al 1200 e de mm dan al sonra fatura ile git mm ye 400 hediye çeki al sonrada vatana ürünü iade et
    tabi bu 400 lira sadece hediye çeki oluyor ve mm de kullanmak zorundasın gene tabi ondada aynı yöntemi kullanıp bir daha hediye çeki de kazanabilirsin

• bahsi geçen ürün 47 ekran tv, medimarkt ile vatan magazası arasında 100 km mesafe olunca o senaryo pratikten uzaklaşıyor maalesef. 1 sene önce bneim aklıma gelmedi değil bu iş, geldi ama
    1. ürün internet sitesinde mevcut olmasına rağmen hiçbir şubede yoktu
    2. vatandan tv alıp hem o mesafede gidip gelmek hem de iade işlemlerinde sıkıntı yaşama riski ve elinde 2 adet 47 ekran tv ile kalakalma olasılığı insanın cesaretini kırıyor azcık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist99

Teşekkür ederim. Telefon almayı düşünüyorum şimdi müşteri hizmetleri ve bir mağazayı aradım. Onlarda kesin konuşmadılar ama sanırım olacak.
    Bu arada her ne kadar piyasaya göre %30 indirim olmasa da fiyatlar piyasanın %10 altında oluyor genelde ve telefonlar yetkili servis garantili ürünler oluyor.

hocam %29 diyor ama bazı ürünler başka firmalarda onların indirimine göre aynı fiyat ama bazı ürünlerde gerçekten indirim var.
  • vatanın sitesinden 1660 tl ye alsam mı acaba telefonu, yarın mağazalarda kampanya devam edecek mi, bilgisi olan var mı?
  • tabi izmir balçovada hepsi yan yana olunca bize kolay geliyor
  • İphone 4 hakkında ne düşünüyorsunuz alınırmı cevap bekliyorum yoksa alıcam :S

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4_8_wh-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57879
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

İphone 4 hakkında ne düşünüyorsunuz alınırmı cevap bekliyorum yoksa alıcam :S

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4_8_wh-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57879

O para 4 e verilir mi git s3 al diyecem kavga cikacak korkuyorum :) etmez o para..

• Şu %29 saçmalığında nakit para kabul etmemeleri ayrı bir komedi. Resmen kredi kartı bağımlısı yapıyorlar milleti. Gelecek sene de Paraf ile anlaşırlar bu sefer de millet onu arar.
    %25 indirim var ama, bilinçli olmak lazım. Öyle ürünler var ki piyasanın 50-100 lira aşağısında, yine öyle ürünler var ki %25 indirim ile bile piyasadan pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

O para 4 e verilir mi git s3 al diyecem kavga cikacak korkuyorum :) etmez o para..

1.500tl s3 o parayı verirsem iphone 4s alırım önerin içi sağol

• http://www.vatanbilgisayar.com/Mutfak%20Ürünü/philips-hr-1861-hr-1861-kati-meyve-sikacagi-metal/productdetails.aspx?I_ID=22743

bu linkteki meyve sıkacağı philips alu maalesef vatan stoklarında indirim durumlarında hiç bir şekilde yok.İndirimlerde bunu almak mümkün gözükmüyor.

İndiirmli alabileceğim bir yer varmı arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

1.500tl s3 o parayı verirsem iphone 4s alırım önerin içi sağol

Peki ozaman 1200 tl yi 8gb hafizasi arttirilamayan 3 5 nesil eski islemcili bir telefona verin ne diyeyim s3 mini alabilirsiniz daha uyguna...

• Konyadan bonus yardımı yapacak arkadaş aramaya devam ediyorum
  • Bursada bonusu olmayanlara yardımcı olabilirim
  • quote:

bugun sanalpazarda 1800 tl ye nisanda odemeye basla 12 taksitli,garanti pasaport kayıtlı ıphone 5 gordum.ne diyeyim size daha..

• bu firmanin nasil bir stok anlayislari var anlamadim. Bazi urunler var hep kirmizida bir turlu stoklarina girmiyor.
  • Benim sadece World Card'ım var. Bilgisayar toplamak istiyorum; ama Vatan siteden %20 veriyor. Ben telefonla aradım. Mağazaya gelip almak istediğimi söyledim. Sadece %8 indirim var. Ben dedim her hafta sonu %25 indirim oluyormuş. Öyle bir şey yok dedi. Şimdi World Card ile ne yapmamı önerirsiniz? Başka bir firmaya mı yönelelim? Bir de ben montajının felan da yapılmasını istiyorum. Netten alışverişte sıkıntı çıkıyor sanırsam vatanda.
  • Arkadaşlar selam, Vatan'daki bu %29'luk indirim sadece Bonus Karta 10 taksit yaptırdığımızda mı geçerli oluyor ? Yoksa aynı ürünü ''nakit'' alınca da %29'luk indirimden faydalanabiliyormuyuz ?
  • yüzde 25 peşinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

yüzde 25 peşinde

Mağazaya gidip Bonus Kart ile ürünü alsak ve 10 taksit yaptırsak, o zaman yine %29 dan yararlanıyoruz değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.