Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %29-%30 indirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
16.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celcelet

Aradığım ürünler, hangi firmada ucuz ise ondan alan bir insanım. Ürününe ve fiyata göre güvenilir firma da ayırt etmem çoğu zaman.
    Vatandan 2. alışverişim oldu bu. Önceki günlerdeki indirimlerde almıştım aşağıdaki ürünleri.
    Fiyat yazıyor, bundan daha ucuza bu ürünleri satan yer var ise, bende bilmek isterim. Yoksa "Oradan alırım, buradan alırım" demek ile olmaz bu işler. Herkes farklı şeyleri arıyor ve fiyatlar değişebiliyor.
    Bazı sitelerdeki ürün fiyatlarını GOLD Bilgisayar ile karşılaştırıyorum mesela, dudağım uçukluyor.
    Aradığınız ürün, kimde cazip geliyor ise ondan alacaksınız, sorun olacak bir şey yok.

Samsung 23'' S23B550V GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

=798 TL*10 Taksit

Ayrıca, ilk defa bir sitenin M.Hizmetleri ile muhatap oldum, çalmadan açtılar Bonusumda(%30) limitimin yetmediğini söyledim, üstünü de aynı şekilde Maksimumdan(%25) çektiler, nasıl oldu bilmiyorum ama daha ucuza geldi.

Maxımumdan nasıl %25 çektiler?Normalde %20 olması lazım.

• LG 47LM660S ürünü bana uygun geldi, bonus yok ama bonusu olanlar düşünebilir

Kargo dahil: 2271 TL Bonus'a 10 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Aralık 2012; 17:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Mediamarkt a gdip bu 10takstli fiyatı góstersek bu fiyata alabilir miyiz?

Alabilirsin.

Yalnız ürün bire bir aynı olmak zorunda.

Heee alırsın git de gör bakalım veriyorlar mı...

Proforma fatura istemelerinden tutun daha başka ne bahaneler sunacaklar

üslubuna dikkat et.

Almasını bilemediysen, sorun sende.

media marktan nasıl alacagız anlatabilir misin ben hiç denemedim ama geçen arkadasım yine böyle vatanın indirim yaprıgı gunlerde media markt ile bayagı tartıstı, adamların istediği ürünü ordan gidip almamız sonra gelmemiz gibi sacma bahanelerdi.

• Beyler garanti Bonus indiriminden nakit le de yararlanıliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Bonus'u olmayan arkadaşlar; Vatan'ın fiyatını göstererek Media Markt'an aynı fiyata alabilirsiniz. En azından Bonus'a mahkum olmazsınız.

o durum sadece peşin fiyatlar için geçerli değilmi? burada bonusa 10-11 taksit gibi bir şart var taksitli fiyatları karşılaştırmıyorlar

Yok hayır. Ben geçen gittiğimde Bonus 10 taksit fiyatından veririz dediler. Bursa Nilpark Şubesı.
  • Diğer şubeleri bilmiyorum. Ama Bursa Nilpark Media Markt şubesinde sistem şöyle işliyor. Gidiyorsunuz, Vatan'nın sitesini açıyorlar. Fiyat ne ise o fiyata veriyorlar. Bonus'a özel olmasına rağmen.
  • Medimarkt'ten en düşük fiyat garantisi fırsatıyla ürün alan bir kişi yaptığı alışverişi biraz detaylı anlatırsa sevinirim.
  • Bu Hafta Sonu Tüm Ürünlerde %29 İndirim Vatan'da. Üstelik Garanti Bonus ile 10 Taksitte

22-23 Aralık 2013

bu şekilde mail atmışlar
  • quote:

Diğer şubeleri bilmiyorum. Ama Bursa Nilpark Media Markt şubesinde sistem şöyle işliyor. Gidiyorsunuz, Vatan'nın sitesini açıyorlar. Fiyat ne ise o fiyata veriyorlar. Bonus'a özel olmasına rağmen.

Aynen bu şekilde.
    Defalarca yararlandım, mm bana yakın olduğu için ve de bonus olmamasından dolayı.
    Lakin, daha önce de söylediğim gibi, model kodu bire bir aynı olacak.

• daha mı ucuz 258 ira
  • quote:

Diğer şubeleri bilmiyorum. Ama Bursa Nilpark Media Markt şubesinde sistem şöyle işliyor. Gidiyorsunuz, Vatan'nın sitesini açıyorlar. Fiyat ne ise o fiyata veriyorlar. Bonus'a özel olmasına rağmen.

herhangi bir ürün için olabiliyormu bazı ürünler için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DalinleCekYanmasin

Beyler garanti Bonus indiriminden nakit le de yararlanıliyormu

hayır nakit fiyatı sitede yazıyor bonusa özel kampanyalarda %29 normalde %25 nakite de %20 diye biliyorum
  • quote:

quote:

Aynen bu şekilde.
    Defalarca yararlandım, mm bana yakın olduğu için ve de bonus olmamasından dolayı.
    Lakin, daha önce de söylediğim gibi, model kodu bire bir aynı olacak.

Ben de bu şekilde çok ürün aldım ;) vatanın ilgili internet sayfasını açıp çıktı alıp faturaya ekliyorlar (kendilerinde kalan kopyasına)
    Kredi kartı farketmiyor, vakıf world ve iş bankası maximumla çok defa 10 taksitli alışverişim oldu

• birde eğer ürünü media markt tan alırsanız ve belli bir süre içinde 3 gün yada daha fazla tam hatırlamıyorum başka bir yerde daha ucuza bulrusanız aradaki farkın 2 katını size hediyeçeki olarak veriyorlar
    yani vatanda 800 lira mm da 1000 lira ise 1000 liraya ürünü alırsınız 400 lirada hediye çeki alırsınız ama bu durumda sadece nakit fiyatı geçerli oluyor şartlara bakmak lazım bulursam yazarım

Media Markt, mağazalarından satın aldığınız ürünü, başka bir mağazada daha ucuza bulduğunuzu, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geçerli olan diğer mağazanın kataloğu, broşürü, gazete ilanı, insertü veya ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde kesilmiş diğer mağazanın fişi/faturası ile ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde belgelerseniz aradaki fiyat farkının 2 katını hediye kartına yükleyerek size iade eder. Bu kampanya çerçevesinde hediye kartı dolumlarında küsüratlar dikkate alınmaz. Örnek: 56 TL'lik fiyat farkı için 112 TL değil 110 TL'lik hediye kartı dolumu yapılır. Hediye kartı, tüm Türkiye Media Markt mağazalarında geçerlidir ve paraya çevrilemez. Bu kampanya çerçevesinde satın alınan ürünler iade edildiğinde, hediye kartı da bu kampanya çerçevesinde kazanılan tutarla birlikte veya para iadesi şeklinde Media Markt'a iade edilir. Fiyat farkı karşılaştırmalarında Media Markt'tan satın aldığınız ürünün peşin fiyatı ile diğer mağazadaki aynı ürünün peşin fiyatı karşılaştırılır. Bu kampanya, ürünü satın aldığınız Media Markt mağazasının bulunduğu il sınırları içinde, başka bir mağazada daha ucuza ürün bulmanız halinde geçerlidir. Düşük Fiyat Garantisi, aynı ürün için iki kez kullanılamaz. İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xantorus -- 21 Aralık 2012; 18:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Arkadaşlar , İNG Bonus geçerli mi bu kampanyada?

sorunun cevabını merak etim?

Hayır ben telefonla sordum. Özellikle söylediği garanti bonus olacak diye idi.

Şu an mağazalarda geçerli değil. Acaba hafta sonu mağazalarda da olur mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Bu Hafta Sonu Tüm Ürünlerde %29 İndirim Vatan'da. Üstelik Garanti Bonus ile 10 Taksitte

22-23 Aralık 2013

bu şekilde mail atmışlar

Arkadaşım bu sadece internet içinmi yoksa mağazarda dahil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

quote:

herhangi bir ürün için olabiliyormu bazı ürünler için mi?

Tüm ürünler.
  • Kardeşim iphone 4 istiyordu 1182 tlye düşmüş iyimi sizce geçen hafta 1300dü
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist99

hocam internete özel diyor fakat ben vatandaydım (topkapı) bugün çalışan ile konuştum hafta sonu indirim olabilir demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

quote:

Orijinalden alıntı: makinist99

hocam internete özel diyor fakat ben vatandaydım (topkapı) bugün çalışan ile konuştum hafta sonu indirim olabilir demişti

Teşekkür ederim. Telefon almayı düşünüyorum şimdi müşteri hizmetleri ve bir mağazayı aradım. Onlarda kesin konuşmadılar ama sanırım olacak.
    Bu arada her ne kadar piyasaya göre %30 indirim olmasa da fiyatlar piyasanın %10 altında oluyor genelde ve telefonlar yetkili servis garantili ürünler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

birde eğer ürünü media markt tan alırsanız ve belli bir süre içinde 3 gün yada daha fazla tam hatırlamıyorum başka bir yerde daha ucuza bulrusanız aradaki farkın 2 katını size hediyeçeki olarak veriyorlar
    yani vatanda 800 lira mm da 1000 lira ise 1000 liraya ürünü alırsınız 400 lirada hediye çeki alırsınız ama bu durumda sadece nakit fiyatı geçerli oluyor şartlara bakmak lazım bulursam yazarım

Media Markt, mağazalarından satın aldığınız ürünü, başka bir mağazada daha ucuza bulduğunuzu, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geçerli olan diğer mağazanın kataloğu, broşürü, gazete ilanı, insertü veya ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde kesilmiş diğer mağazanın fişi/faturası ile ürünü Media Markt’tan satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde belgelerseniz aradaki fiyat farkının 2 katını hediye kartına yükleyerek size iade eder. Bu kampanya çerçevesinde hediye kartı dolumlarında küsüratlar dikkate alınmaz. Örnek: 56 TL'lik fiyat farkı için 112 TL değil 110 TL'lik hediye kartı dolumu yapılır. Hediye kartı, tüm Türkiye Media Markt mağazalarında geçerlidir ve paraya çevrilemez. Bu kampanya çerçevesinde satın alınan ürünler iade edildiğinde, hediye kartı da bu kampanya çerçevesinde kazanılan tutarla birlikte veya para iadesi şeklinde Media Markt'a iade edilir. Fiyat farkı karşılaştırmalarında Media Markt'tan satın aldığınız ürünün peşin fiyatı ile diğer mağazadaki aynı ürünün peşin fiyatı karşılaştırılır. Bu kampanya, ürünü satın aldığınız Media Markt mağazasının bulunduğu il sınırları içinde, başka bir mağazada daha ucuza ürün bulmanız halinde geçerlidir. Düşük Fiyat Garantisi, aynı ürün için iki kez kullanılamaz. İnternet üzerinden satış yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır.

benim böyle bir durumum oldu daha önce, maalesef internet çıktısını kabul etmediler. hatta gazetedeki genel %20-25-30 indirim reklamını dahi kabul etmemişlerdi, sadece ilgili ürünün model numarasının ve indirimli fiyatının mevcut olduğu reklam insert yada gazete sayfalarını kabul ediyorlar. bu 1 sene önceydi, durum değiştiyse yada şubeye göre değişiyorsa mümkün olabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.