Şimdi Ara

Vatan bilgisayar bahsedildiği gibimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hemen konuya geçiyim forum'da çoğu kişi görmüştür vatan pc hakkında şikayetler ve para konusunda'da süprizler yaşanıyormuş yani insan ister istemezde tedirgin oluyor ama bazı arkadaşlarda anlatıldığı gibi değil diyor o zaman hizmet şubeden şubeye görede değişiyor olabilir arada kaldım aslında ben pek bir arza yaşanmaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum arada kaldım yani beyler yardımcı olun.

• Subeye göre değişir. Ilginin daha çok olmasını istiyorsan sabah erkenden mağaza boşken git daha çok ilgileniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hafta sonu gidicem bir arkadaş forumda hafta sonu gidersen ilgilenmezler dedi ama bi boş zamanım hafta sonu
  • Titania07 kullanıcısına yanıt
    yıllardır vatan bilgisayardan alışveriş ederim... bir çok şubesine gittim siz işi biliyorsanız zaten sorun yok. ben istediklerimi sölerim onlar verir arada güzel sohbeti olan arkadaşlarlada teknolojik sohbetler yaparız :)

KAsa toplatıcaksanız su bir gereçk kimse sizi kadar sizin kasanıza özen göstermez hele bu iş olarak yapılıyorsa...
    Bilgi açısından çok yetersizde arkadaşlar var bilginize güveniyorsanız zaten dinlemezssiniz onu hissettirirseniz size öneride de bulunmazlar :)

BEn menunum acıkcası aradıgım ürünü uygun fiyata bulabiliyorum benim içinde önemli olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titania07

Hocam ben hafta sonu gidicem bir arkadaş forumda hafta sonu gidersen ilgilenmezler dedi ama bi boş zamanım hafta sonu

Ozaman erkenden gitmeye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam içime su serptiniz diyebilirim şu an
  • peki teknik servis olarak nasıldır genelde ? İstabul Bostancı şubesi mesela ? Sistem toplayacağım,orada monte ettireceğim.iyi yaparlar mı
  • bu arkadaş bostancı'da çalışıyor yardımcı olur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

peki teknik servis olarak nasıldır genelde ? İstabul Bostancı şubesi mesela ? Sistem toplayacağım,orada monte ettireceğim.iyi yaparlar mı

benden iyisinimi bulacan gel ne olursan ol gene gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

peki teknik servis olarak nasıldır genelde ? İstabul Bostancı şubesi mesela ? Sistem toplayacağım,orada monte ettireceğim.iyi yaparlar mı

benden iyisinimi bulacan gel ne olursan ol gene gel

hocam sepet fiyatı ile mağaza fiyatı oynuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.