Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar bu pc yi önerdi ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    KDV'siz fiyatlar hocam onlar. KDV dahil en ucuz bulsanız bulsanız 1.500 TL zaten i7 7700.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar montajlama da sinerji 42TL alıyor

ama aklıma takılan bir şey tamamen montajlı bir pc kargoya verildiğinde

ekran kartında hasar olabiliyormuş bilgisi olan var mı?

ekran kartı takılı halde kargoya verildiğinde bana sağlam ulaşır mı kafamdaki soru işareti bu

vatanın bu kötü niyeti ve ilgisizliğinden sonra sistemi sinerjiden almayı ve onlara montaj yaptırmayı düşünüyorum montaj bize aynı sağlamlık ile ulaşır mı

ve hayatım hiç 5000-6000TL ile internetten alışveriş yapmadım
    yani bu parayı yatırdığımda kafamda bir sürü soru işareti olur haksız mıyım?
    sistem bana ulaşır mı? eksiksiz ulaşır mı?
    onlarda vatan gibi şeetirmeye çalışır mı? kafamda deli sorular:D
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
     Vatan Bilgisayar bu pc yi önerdi ne dersiniz?

KDV dahil 1375TL
  • Bu kadar etmez hocam bence veya 3.6 olan kurdanda olabilir
  • sinerjinin hazır sistemleri menüsüne giriyorum
    i7 işlemcili hazır sistemleri seçiyorum
    http://www.sinerji.gen.tr/hazir-sistemler-pmk1000462?ob=0&oz=80_466

7700TL den aşağı çıkmıyor bu kadar eder mi bu sistemler anlamadım ki
    bizde i7'li topluyoruz 5000 ediyor
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam fiyatı. Nova Bilgisayar'da da 1430 TL. galiba. Sizin bu hangi siteden? Bir de diğer konuya da bakın. Şu arkadaşa toplayalım :)

• Fena degil
  • bunu sinerjiden topladım şimdi
    bir yanlışlık var mı? bu sistem nasıl? parçalar birbiriyle uyumlu mu?

Vatan Bilgisayar bu pc yi önerdi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKoray -- 7 Ocak 2017; 18:8:34 >
  • MehmetKoray kullanıcısına yanıt
    Anakart olarak madem bu stil istiyorsun, o zaman msi b150m mortar arctic alabilirsin.

ekran kartını gtx 1060 alacaksan kesinlikle 6gb olanını al.

kasa olarak Aero800 ün icinde nasıl bir psu var, sürpriz yumurta.

ama dark subzero da high power 80+bronze var. ->http://www.sinerji.gen.tr/dark-sub-zero-80-750w-4xusb-2x-fanatx-siyah-kasa-pmu67199
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKoray

144Hz olayını da anladım sağolun
    tabi ki dota2 de ayarları fulleyip akıcı görüntü almak isterim
    oyun zevki artar kaldı ki şimdi kullandığım monitör 60hz olduğundan
    tekrar 60hz monitör alacağıma hiç almam daha iyi
    o yüzden 144hz düşünüyorum ama hemen olmasada olur biraz eski monitörümü kullanır
    sonra 144hz geçebilirim hem aradaki farkı da görmüş olurum
    acaba sizin önerdiğiniz tüm ekran kartları 144hz monitör ile uyum sağlar mı?
    yani 144hz monitör alıp ekran kartının kısıtlamasını istemem
    gerçi önerdiğiniz kartlar hep yeni nesildir ve 144hz de sorun olmaz?

1060 da bazı ayarları kısmanız gerekir. Tabi bu Dota için geçerli değil. AAA yapımlar için diyorum.

Aslında önemli olan fps drop yememek. Yani 120 fps aldığın oyun bir anda 30 fps ye düşerse , birde bunu sık sık tekrarlarsa başa bela.

Yıllardır Mmo ve moba oynarım. Hiçbir oyunda ayarları sonuna kadar abandığımı hatırlamam. Bir Mmo da ,Sabit 55-60 fps yeterlidir.

Eski masaüstü pc de işlemcim kötü idi. 120 Hz lik monitörümde feci drop yerdim,özellikle de mmolarda.
    Bu yüzden vsync açar,60 fps ye kilitler oyunu bu şekilde oynardım.
    Bu yüzden drop yememen çok önemli.

1060 seni Dota da ihya eder. Büyük ihtimalle AAA yapım oyunlarıda,birkaç ayar kısarak 120-144 Hz bandın da oynatır.

Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 7 Ocak 2017; 20:14:36 >

• Hocam ilk mesajdaki sistemi alın geçin öbür türlü kazık yiyeceksiniz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKoray

Arkadaşlar harikasınız :D çok teşekkürler
    bir çok yere konu açtım ****, teknopat dahil hiç cevap gelmedi iyi ki burada konu açmışım
    verdiğiniz bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim

vatandan gidip 5000TL bütçe ile bir pc toplamak istediğimi söyledim
    bu pcyi söyledi benim değiştirmeyi düşündüğüm şeyler şunlar:
    i7 6700 yerine artık i7 7700 3.6 ghz istiyorum çünkü işlemci gerektirecek programlar kullanıyorum ayrıca oyun bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum Dota 2 oynuyorum sıklıkla çok bir donanım gerekmiyor olabilir ama yinede güçlü bir pc istiyorum

depolama ihtiyacı gün geçtikçe arttığından dolayı en az 2TB HDD istedim ve dediğiniz gibi bana da fiyatı çok abartı geldi. En az 2TB 7200 dönüş hızı ile en düşük fiyatlısını almak istiyorum ama vatanda daha düşüğü yok.

Kasa olarak kablolar için ayrı bir bölgesi olan, camlı bir kasa istiyorum. Bana önerdiği kasa böyle bir kasa mı acaba? eğer değilse hangi kasalar böyledir?

Samsung 27inç D590CS 4ms kavisli monitör istiyorum 1051 TL ne dersiniz?http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-ls27d590csuf-4-ms-curved-monitor.html

arkadaşların dediği gibi en az 16GB ram istiyorum orada 1 tane yazılmış

bütçem 5000-7000 arası
    işlemciden taviz vermek istemiyorum üstte yazdığım işlemci nasıldır? overclock ile uğraşmak istemediğimden K serisi istemiyorum

sıklıkla oynadığım oyun Dota 2 şuan 7-8 senelik pc ile rahatlıkla Dota 2 oynayabiliyorum
    merak ettiğim şey Dota 2 için güçlü bir ekran kartı mı gerekir?
    yani şuan GTX 430 ile oynayabiliyorum ama daha güçlü bir ekran kartı ile daha harika bir oyun mu olur?
    yoksa pek bir şey değişmez mi?

ayrıca vatan haricinde daha düşük fiyatlı yerlerden almak isterim
    ama daha önce pc toplamadım montajlamayı da bilmiyorum o yüzden bilindik bir marka istiyorum
    ayrıca internetten alışverişe de pek ısınamadım kaldı ki 5000TL lik sipariş kapıma kadar gelse 5000TL verip onu alıcam falan ne bileyim bir kusuru var mı çok tereddüdlerim var o yüzden vatana mahkumum gibi şuan

Gt430 gibi eski ve giriş seviyesi bir kartla tüm ayarları da kapasanız akıcı oynayamazsınız.Oyun gün geçtikçe daha çok sistem istiyor.Hele 7.0 patchinden sonra fpslerde epey düşüş oldu.30 fpsyle oynamaya oynamak demem ben şahsen.

Tüm ayarları açıp ultrada oynamak gibi bir derdiniz yoksa gtx1050, rx460 gibi kartlar bile işinizi görür.Ha bir dota 2 oynuyorum onu bari ultrada oynayayım derseniz rx470 4 gb yeterli gelir.700w güç kaynağına ihtiyacınız yok.İyi bir 550w işinizi görür.Hele dediğim gtx1050 rx460 kartlarından birini alırsanız 400-450w yeterli gelir.Vatanda hangi modeller var bilmiyorum ama fazla marka ve model çeşitliliği olmadığını biliyorum.Dark n10 kasa ve high power 600w bronz psu iyi bir ikili olur rx470 için.

Bu arada i7 işlemciler biraz ısındığı için ayrı soğutucu almanızı da tavsiye ederim.Düz i7 6700 de olsa bir soğutucu alın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 7 Ocak 2017; 22:3:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.