Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 tl bütçem var ve oyun oynamak için vatandan bilgisayar toplattım aşağıdaki parçaları topladılar iyimidir? Bu işi pek anlamam düşük bütçede forumlarda genellikle amd işlemci tavsiye edilmiş satıcının insafına pek kalmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

Zotac GT730 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    Ekran Kartını bunla değiştirmeyi düşünüyorum.
    Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk

EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA

PIONEER DVR-S21LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbyrm -- 11 Ağustos 2015; 12:26:03 >

• +++++++++
  • frdbyrm F kullanıcısına yanıt
    Düşük fiyatlı yeticek bir sistem hayırlı olsun şimdiden
  • düşük bütçe için overclock yaparım dersen amd bak öbür türlü intel mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

düşük bütçe için overclock yaparım dersen amd bak öbür türlü intel mantıklı.
    Overcock la falan uğraşılmayacak.Sadece sistemde dandik bir parça varmı diye merak ediyordur o sorumada cevap geldi teşekkürler :)
  • Dandik parca var kasa power
    Ekran kartida oyun icin alinmayacak bir kart gerci o butcede nvidia olmaz amd kart bakin
  • Sinerji'den alma şansın varsa alttaki sistemi düşün. Ekran kartı çok daha iyi, kasa/power biraz daha iyi.
     Vatan Bilgisayar Bu Sistemi Topladı İyimi?

İlla vatandan alacaksan o bütçeye o sistem normal. Yapılabilecek pek birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 11 Ağustos 2015; 10:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Dandik parca var kasa power
    Ekran kartida oyun icin alinmayacak bir kart gerci o butcede nvidia olmaz amd kart bakin

Biraz önce baktım anakart,ekrankartı ve işlemciyi şu parçalarla değiştirdim sizce nasıl?

GIGABYTE F2A55M-HD2 Soket FM2 DDR3 2400MHz (O.C.) SATA 2.0 DVI&HDMI Anakart

Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

AMD A6 6400K Soket FM2 3.9GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD8470D GPU

• Intelde kalinsadece ekran kartini r7 240 yapin derim apu guncellemeye cok acik degil
  • Everest markasından uzak durmakta fayda var. Vatan ne yapıyor anlamıyorum: Bu bütçeye DVD-RW konulur mu? Size danışıp ta koydularsa ne ala. Artık kimse optik sürücü kullanmıyor (ben hariç :) ), Pioneer DVR uçurulup kazanç ekran kartına yatırılabilir diyecem ama Vatan'da bahsettiğim fiyat aralığında doğru düzgün kart bulamadım. Vatan stokları ?? ve fiyatları ??
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ekran kartını r7 240 yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Intelde kalinsadece ekran kartini r7 240 yapin derim apu guncellemeye cok acik degil

Özür dileyerek bi soru daha soruyorum ekran kartı amd, anakart ve işlemci intel bu şekilde bi sorun oluşurmu sistemde?
  • Hicbir sorun olmaz
  • Uzak dur usta bu sistemden çok kötü olmuş hele everest sakın aman ha
  • Dvd lazım değilse ordaki meblağı kasa da kullanmakta yarar var
  • Chanser kullanıcısına yanıt
    neden kötü olmuş ben 1000 tl bütçeye göre çok iyi olduğunu düşünüyordum? kasada alternatif olara bu var FRISBY FC-2850B 400W MidT ATX SİYAH KASA
  • Everest, Frisby ve Codegen aynı yolun yolcusu.
  • O butceye gore cok iyi toplamis vatan bence ekran kartida guzel degistirme sakin
  • Peki o ekran kartına aldığınız 400 w psu yetermi ileride uprage yaparsan bari 550_600 w bronz gerçek güç kaynağı al o kasaya sığarsa tabi.
    Herkes yazmışta yazmış neyin neyle hangi sorunla karşılaşacağını bilmeden kaç makina topladılarsa usta olmuşlar, bu iş acemilik götürmez takarsın 400 w yazan tahminim 380 w dır ölçüm yapmadan güç kaynağını tak yanar düşük fazdan e.kartı serviste kullanıcı hatası garanti dışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 11 Ağustos 2015; 16:01:52 >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9030g-500w-midt-atx-siyah-kasa.htmlFRISBY FC-9030G 500W MidT ATX SİYAH KASA

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, bu nasıl olur? dediğim gibi bütçe sınırlı olduğundan pek yükseltemiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.