Şimdi Ara

vatan bilgisayar - fm skandalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende araldan aldm suanda kargo oturdugum semteki subesine teslım etmis aradim bugun gelicek dediler. bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

bende araldan aldm suanda kargo oturdugum semteki subesine teslım etmis aradim bugun gelicek dediler. bakalım.

benim geldi
  • Digital ortam varken neden kutulu oyun aliyorsunuz indirmd yapmamak icinmi internet hizi vs omu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmde geldi bunu steamda nasil aktflestiricem ya oyuna grıyorum sag kosede beta yazio :S
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    bazısı internet-kota dan dolayı tercıh edıyor sanırım ama oyun yınede download yapıyor baya bı..asıl amac sanırım oyunun kutusuna sahip olmak..arşivlemek gibi yanı hatıra bi nevi :)
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Bizim halkımız böyle en ufak sıkıntıda küfür kıyamet. Bende playstoredan aldım 40 TL'ye fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Bir problem de yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

benmde geldi bunu steamda nasil aktflestiricem ya oyuna grıyorum sag kosede beta yazio :S

kutunun içindeki kitapçığın arkasında bi kod var.ordaki kodu steamde sol altta oyun ekle bölümünden Yeni Bir Ürün Etkinleştire tıklayıp ileri ve sonra kabul deyip en son olarakta o dediğim kodu girerek etkinleştir.
  • arkadaşlar biraz sorumsuzluk ve rahatlık var galiba,

benim oyunum cumartesi geldi yani cumadan kargoya verilmiş... fakat cuma günü yaptığım telefon konuşmalarında (vatan ve aralla 2 şer kere) aral; pazartesi vatana göndereceklerini daha sonrada onların bana göndereceğini söyledi. vatan; oyunun ne zaman geleceğini bilmediklerini söyledi.

anlamadım kimin hatası, galiba klasik türkiye vakası diyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.