Şimdi Ara

vatan bilgisayar - fm skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vatandan ilk ön sipariş çıktığında alanlardan birisiyim. hala gönderime başlamadılar. ve üstüne üslük ne zaman gönderebileceklerini bilmiyorlar. sipariş verirkende arayıp sormuştum halbuki. bana ön sipariş sırasına göre 31 ekimde gönderime başlanacağı söylenmişti.

çok pişmanım vatandan aldığım için....

Başka var mı benim gibi madur :P

• bu sene bu fm ile ilgili herkes mağdur.
    sanırım sadece direct steam üzerinden alanlarda problem yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bu sene bu fm ile ilgili herkes mağdur.
    Forum hep mağduriyet haberleriyle dolu.Ben playstoredan aldım sorun yaşamadım.Umarım en kısa sürede elinize geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Forum hep mağduriyet haberleriyle dolu.Ben playstoredan aldım sorun yaşamadım.Umarım en kısa sürede elinize geçer.

Alıntıları Göster
    daha dur dün çıktı oyun zaten bugün dağıtıma başlanır en geç 3-5 gün olmadan alırsın eline yani sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

daha dur dün çıktı oyun zaten bugün dağıtıma başlanır en geç 3-5 gün olmadan alırsın eline yani sende

Alıntıları Göster
    Kutulu oyun ön sipariş vermek demek herkesten sonra oyuna erişeceksin demek. En azından Türkiye'de durum bu. Ön sipariş vermek yerine çıktığı gün mağazaya gidip almak oyuna daha hızlı erişebilmek demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bu sene bu fm ile ilgili herkes mağdur.

playstore da da bir sıkıntı yok diye biliyorum beta keylerinde ve full sürüme geçişte herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

vatan bilgisayarı aradım ama adamlar ne zaman oyun geleceğini bile bilmiyorlar ki!!!!...
  • direk steamden aldim oyunu indirmem 15dk surdu :) en ufak problem yok sene 2013 olmus hala cd pesinde kosuyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 1 Kasım 2013; 11:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

direk steamden aldim oyunu indirmem 15dk surdu :) en ufak problem yok sene 2013 olmus hala cd pesinde kosuyosunuz
    Bende d&r dan aldım 04.11.2013 tarihine ertelediler dağıtım tarihini
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasin1001

Bende d&r dan aldım 04.11.2013 tarihine ertelediler dağıtım tarihini

Alıntıları Göster
    araldan aldım ses seda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

aral'la konuştum... oyunun çıkış tarihinin 4 kasım olduğunu ve o tarihte dağıtıma çıkacağını söylediler. herhalde vatana da o tarihte gider. ondan sonra dağıtımına başlanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan_85

quote:

aral'la konuştum... oyunun çıkış tarihinin 4 kasım olduğunu ve o tarihte dağıtıma çıkacağını söylediler. herhalde vatana da o tarihte gider. ondan sonra dağıtımına başlanır...

oyun çıkış tarihi 31 ekim.
  • quote:

quote:

quote:

yapma yaaaa.....

ukalalık yapmaya çalışan çılgın genç, bizde biliyoruz oyunun çıkış tarihini....

zaten olayda oyunu zamanında göndermediklerinden dolayı çıktı yaaa....

neyse, aral tüm türküye dağıtımını yapıyormuş, herkes pazartesiyi beklicek yani arkadaşlar...

valla adamlara çok kızdım telefonda, çıkış tarihi 31 ekim diye ama onlar yurtdışı sebebi ile oyunun box versiyonun 4 kasıma ertelemişler...

neyse ben crack buldum zaten, artık 1 hafta böyle idare edeceğizz....

• quote:

quote:

quote:

quote:

yapma yaaaa.....

ukalalık yapmaya çalışan çılgın genç, bizde biliyoruz oyunun çıkış tarihini....

zaten olayda oyunu zamanında göndermediklerinden dolayı çıktı yaaa....

neyse, aral tüm türküye dağıtımını yapıyormuş, herkes pazartesiyi beklicek yani arkadaşlar...

valla adamlara çok kızdım telefonda, çıkış tarihi 31 ekim diye ama onlar yurtdışı sebebi ile oyunun box versiyonun 4 kasıma ertelemişler...

neyse ben crack buldum zaten, artık 1 hafta böyle idare edeceğizz....

Alıntıları Göster
    Millet key 1 saat geç geldi diye playstore'a sövüyordu bir de ayıp.

• Araldan on siparis verdm bugun konusdum siparis verenlerin urunleri bugun kargoya verilecek. Oyun 4 unde satisa sunulucak dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

Araldan on siparis verdm bugun konusdum siparis verenlerin urunleri bugun kargoya verilecek. Oyun 4 unde satisa sunulucak dediler.
    d&r bugün kargoya verdi bilginize.
  • quote:

Araldan on siparis verdm bugun konusdum siparis verenlerin urunleri bugun kargoya verilecek. Oyun 4 unde satisa sunulucak dediler.

cumartesi verilcekse pazar gelir herhalde
  • C.tesi oglenden once verilirse gun icinde gelir. Genelene kadar beklicez artk yapacak 1 sey yok :D
  • quote:

C.tesi oglenden once verilirse gun icinde gelir. Genelene kadar beklicez artk yapacak 1 sey yok :D
    rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jackal

rezillik

Alıntıları Göster
    playstoreda sorun yaşanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 2 Kasım 2013; 9:14:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.