Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR GÖZ GÖRE GÖRE BENİ KAZIKLAYACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

99 liralık hediye çeki verirler sana maalesef

Olacak olan bu maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 21 Aralık 2011; 2:36:22 >
  • ürün bozuk çıktığına göre;
    1.para iadesi
    2.ayıp kadar indirim
    3.muadil ürün seçme hakkın var.

Bu şıkları sen seçersin firma belirleyemez. Kanuni hakkındır ve sen 3. Yü sec. Ya sana aynı üründen bulacaklar, ya da artık üretimi yok, muadili bu deyip bir üst modelini verecekler.
    Ben olsam ısrar ederdim, ve hakkımı arardım. 1 ay değil 3 ay da sürse uğraşırdım...
    Başka marka da değil aynı markayı kabul ederdim..
  • Yalnız durumda bir farklılık var. ürünün üretiminin olmama sebebi doğal bir afet. o ürün eski olduğu için veya yeni serisi çıkarıldığı için üretilmiyor gibi bir durum söz konusu değil. Ona bakarsanız her satılan ürün için en az 5 yıl parça üretme zorunluluğu var. hanginiz bunu dikkate alıyor servise verildiğinde? kimse. muhtemelen 99 liralık hediye çeki vereceklerdir. Tüketici mahkemesine gidersen belki ürünün muadilini verirler.
  • Doğru olanı ellerinde olmayan bir mal garanti kapsamında geri gelirse o ürünün bir üst modelini veya benzerini size vermeleridir.
  • Afedersiniz ama insanlarimizin cogu koyun gibi hakkini aramayi bilmiyor kac kisi hediye ceki verirler deyip durmus eger ayni urun yoksa muhadilini ayni ozellikte yoksa bi iyisini vermek zorundalar.. yani HAKKİNİ ARA
  • Tayland’da yaşanan sel feleketinden etkilenen Western Digital’in fabrikalarından birisini kapatması sonrasında oluşan belirsilik ve üretimin yavaşlaması sonrasında Disk fiyatları %50 den fazla yükseldi.
    Sel feleketinin ekkisiyle Western Digital, Seagate, Hitachi ve Toshiba’nın Tayland’daki fabrikalarında ciddi aksaklıklar yaşanmakta ve bu aksaklığın ne kadar daha süreceğinin belli olmaması nedeniyle disk fiyatlarında büyük yükselişler meydana geldi.
    Ekim ayı başında 35-40 dolar arasında satılan 500 GB diskklerin fiyatı 85 doları aşmış durumda. Yine daha önce 45-50 dolar civarında satılan 1 TB disklerin fiyatıda 100 dolarıda aşarak 110-120 dolarlık bir band aralığında seyrediyor.
    Uzmanlar harddisk fiyatlarının en az 2 çeyreklik(6 ay) bir dönemde düşmesinin beklenmediğini söylüyorlar. Bilgisayar toplayacakların ilk planda 250GB ve 320 GB diskleri tercih etmeleri ve önümüzdeki dönemlerde diğer disklerin fiyatlarının düşmesini beklemelerinde fayda var.
    Bu selden en çok etkilenen Western Digital Türkiye’deki müşterlerine gönderdiği mesajda bu konuyu şöyle ifade etti:

Değerli Müşterimiz:
    Ekim ayının ortasında, Tayland’da su baskını olan iki fabrikamızdaki üretimi, çalışanlarımızı, ekipmanlarımızı ve tesislerimizi korumak amacı ile geçici olarak durdurduk. Buna ilave olarak, parça tedarikçilerimizin de çoğu etkilenmiş olduğundan, hard disk üretimi için gereken materyaller ciddi şekilde kısıtlı durumdadır.

Tedarikçilerimiz ile bu etkinin büyüklüğünü değerlendirmek ve kısa-uzun vadede çözüm üretilmesi için iletişim halindeyiz. Tayland halkının ve hükümetinin yaralarını sarmasını gerektiren ve HDD endüstrisine birkaç çeyrek etkisi olacak bu öngörülemeyen durum, oldukça karmaşık ve devamlı değişkenlik gösteren bir sorun olarak görülmektedir.
    Biz, WD’de çalışkan ve adanmış insanlarız ve yakın-uzun vadede sizlere güvenilir, yüksek kalitede disk sağlamak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sizden, WD tüketicisi olarak, gelecek birkaç çeyrek için, anlayış ve sabır göstermenizi rica ediyoruz.
    Saygılarımızla,
    John Coyne
    Başkan ve Chief Executive Officer

http://www.microhaber.com/harddisk-fiyatlari-inanilmaz-yukseldi.html

• vatan bilgisayarın her zamanki saçmalıkları, şaşırmıyorum artık.. Aynı ürün konusunda ısrarcı ol hocam, mağazanın ortasında müdürü çağır ve sesini yükselterek konuş.başka türlü çözüm alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

vatan bilgisayarın her zamanki saçmalıkları, şaşırmıyorum artık.. Aynı ürün konusunda ısrarcı ol hocam, mağazanın ortasında müdürü çağır ve sesini yükselterek konuş.başka türlü çözüm alamazsın

yeni bilgisayarımın bütün parçalarını vatana sipariş vermiştim..parçalar geldiğinde büyük bi iştahla hemen kuruluma geçtim..ama ilk gece ne yaptıysam pc çalışmadı daha doğrusu çalıştı ama görüntü gelmiyordu..ilk önce anakart arızalıdır diye gidip bu arızalı dedim,sorgusuz sualsiz yenisini verdiler..sonra sorunun cpu arızası olduğunu anladım,onuda götürdüm vede yine gık demeden değiştirdiler.sonrasında benimde şımarıklılığımdan olsa gerek aldığım ramlerin bir üst modelini talep ettim vede hemen değiştirdiler,üstelik kur farkından dolayı aradaki ücretide almadılar

• sen yasal hakkım var nakit para iadesi veya muadil ürün isteme hakkım var diye biliyormuş gibi konuşursan başlarına bela olacağını sanıp korkarak dediğini yaparlar.
  • evet arkadaşlar sorunum çözüldü yetkili Allahtan insan evladıydı hır gür çıkamadan aşabildik durumu.yetkili hediye çekini almamın mantık dışı oldugunu söyledi. bulundukları şubede olmadığından başka şubeye yolladı beni. Stoklarda Allahtan varmış (sitesinde gözükmüyordu). Ayrıca şunu öğrendim bir üst modeli de isteyebiliyoruz tabiki fiyat farkını ödeyerek. Ama faturadaki fiyat dikkate alınmıyor ürünün değeri araştırılıp öyle fiyat farkı ödeniyor. Yani faturada 99tl.. almak istediğin ürün 399tl ise 300tl fiyat farkı istenmiyormuş. 99tlye aldığın ürün bugün 380tl ise 19tllik bir fark ödeniyormuş.
  • hahaha nolmuş öyle yaw ben bunu 2 ay öncemi ne 140a almıştım şimdiki fiyatına bak ohahttp://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st905004exd101-rk-25-500gb-expansion-usb-20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590
  • Böyle işlerden anlamam ama çok saçma resmen çocuk muamelesi yapıyorlar sana küçük kardeşime 5tlsini elinden alıp 10 tane 25 kuruş vermek gibi birşey ürünü geri iste git başka bilgisayarcıya yaptır
  • Aynı maldan talep et yoksa bir üst modeli vermek zorundalar. Yeni gelen kutuyu açmadan sat kendine daha düşük hdd al
  • 180 tlye ikinci el 60gb güzel bir ssd bulabilsem o zaman sorun kalmıcak. Sistemiona kurup 1tb ı depo olarak kullanacam o zaman pek sorun çıkacağnını sanmam
  • fabrikalardan mal gelmediği için fiyat arttı
  • vermek zorundlar %100 haklısın kardeş. sen bastır olmadı tüketici mahkemesine git
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.