Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar GTX 1070 fiyatları hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eylul ayında 1870 tl ye Strix aldım.Pazar gunuydu pazartesi 2000 tl yi geçmişti.
  •  Vatan Bilgisayar GTX 1070 fiyatları hk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Vatanda nvidia kartlarda 16-22 aralık arası %10 kampanya var o yüzden fiyatlar uygun.Kendini üzmeye gerek yok şans işi keyfine bak tadını çıkar

O zaman kampanya Nvidia'nın Vatan'a özel yaptığı bir kampanya sadece? Çünkü diğer kanallarda fiyatla ilgili herhangi bir hareket yok?
  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    1 ay sadece vatandan mı takip ettiniz? hepsiburada %15 indirim yaptı 25 kasım kara cumada, forumda popüler başlıklara girdi. 1800e alırdınız
  • Hocam hepsiburadadaki kampanyada haberdarim fakat internet alışverişine amazonve inventus dışında çok sıcak bakmiyorum o yüzden vatanı tercih etmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu yüzden ekran kartını sona bıraktım. i3'ün vgasıyla windows kullanıyorum şu an. 1070'ler çok pahalı şu an. 2500 ile 1800tl arası gidiyor. 1500 e kadar bekleyeceğim.
  • İyi ki amazondan almışım. Orada eğer ürünü aldıktan sonra ucuzlarsa, ucuz olan fiyattan yeni işlem yapılıyor.
    Müşteri ile ilgileniyorlar.
    Burası Türkiye, burada vatandaş her zaman zararlıdır, her konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

İyi ki amazondan almışım. Orada eğer ürünü aldıktan sonra ucuzlarsa, ucuz olan fiyattan yeni işlem yapılıyor.
    Müşteri ile ilgileniyorlar.
    Burası Türkiye, burada vatandaş her zaman zararlıdır, her konuda.

Amazon.com, Inc. Piyasa değeri 356,40 milyar dollar!!! Kurucu = Jeff Bezos, Net serveti: 65,5 milyar USD (2016) Forbes

Boyle bir dünya devi Türkiyede var mi, kardesim, hatta dünyanin hangi ülkesinde var ABD disinda. Saniyede 600 ürün satis rekoru var. Vatan Bilgisayar GTX 1070 fiyatları hk.

Ama bi sor bu ZIONIST, emperiyalist, dünyayi bolen, somüren sirketleri kimler buralara kadar getirmis: sizin kafasinda olan, 5-10 kurus ucuza alicagiz diye, gavura Turk Lirasini yedirenlerdir. Malini Turkiyeden alsaydiniz Vatana destek olurdunuz ve bizim sirketler bu kadar dev olurdu. Oraya gonderdiginiz her Lira, orta doguyu ve bizi bolmek icin kullaniliyor. Ama olsun alin iphonelari hava atin

Ama yok siz sadece her firsatta kendi vatanini kotuleyen zihine sahipsiniz, bu ne bicim bati hayranligi = asaglik kompleksidir.

https://www.google.com.tr/search?q=amazon&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=NASDAQ:AMZN&stick=H4sIAAAAAAAAAONgecRoyi3w8sc9YSmdSWtOXmNU4-IKzsgvd80rySypFJLgYoOy-KR4uLj0c_UNzKtyLA2yeQDDppNiOgAAAA

• Nvidia Türkiye facebook sayfasında daha önceden geri sayım yapmıştı bir duyuru veya indirimin habercisiydi keşke takip etseydiniz.
  • amazondan al geç 600 lira fazla ödemişin bildiğin :D
  • 1080ti filan çıkçak brlki ucuzlar yılbaşındada kanpanyalar olur beklemek arz ediyi
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    hocam o gece ürünlerinde laptop için konuşursak büyük bir kısmını teshir ürünleri oluşturuyor değil mi?

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Hayır, internet satışlarında teşhir ürünü yoktur. Hepsi kapalı kutudur. Sadece mesafeli satışlarda müşteri de kabul ederse teşhir ürünü satılır.
  • tarzan.cheetah kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama saçmalamışsınız biraz.
    Kendimi neden enayi yerine koyayım? Siz kazıklanmaktan hoşlanıyorsanız Vatan'dan alın ürününüzü.
    Yani "5-10 kurus ucuza alicagiz diye, gavura Turk Lirasini yedirenlerdir." cümlesinin hiçbir şekilde haklı bir tarafı yok.
    Cebimdeki parayı siz mi veriyorsunuz bana da böyle konuşma hakkına sahip oluyorsunuz?
    Kaldı ki düşüncenizin yanlış olduğunu size şu şekilde izah etmek isterim, PC'yi toplarken, Vatan'dan veya tamamen Türk kökenli firmalardan aldığım ürünler de oldu.
    Profilinize baktım, 1963 doğum tarihi yazıyor, pek inanamadım zira yazdığınız yorumlardan dolayı ancak milyarlarca farklı kişilik var, olabilir bir şey diyemem.
    Sizin ithalat-ihracat hakkında pek bir bilginiz yok sanırım, sadece son tüketici olarak, doğal hali ile tüketiyorsunuz. Ben aynı zamanda teknoloji üretebilen bir insanım, mühendisim, yazılım-donanım gibi bir çok birimde katkı sağlayarak, özellikle bu ülkeye, çalışmaktayım.
    Elin gavuruna 2 kuruş kazandıracağınız dediğiniz durum, her halükarda elin gavuruna gitmekte. Çünkü bilgisayar parçası olarak, ana birim olarak, herhangi bir birim üreten bir Türk firması ne yazık ki yok. Vatan Bilgisayar burada bir nevi aracı firma oluyor, ürünü zaten hali hazırda üreticisinden veya kıtalararası distribütöründen toptan bir şekilde alıp, yurt içinde satışını gerçekleştiriyorlar.
    Ben size soruyorum, madem biz ucuza alacağız diye cimrilik yapıyoruz, gavura para yediriyoruz, lütfen söyleyin, Vatan veya diğer firmalar, hiç farketmez, online hizmet veren alışveriş sitelerini de bu duruma dahil edebilirsiniz, neden uygun fiyatlarla bu ürünleri müşterilerine sunmuyorlar? İthal olan ürünlerin hepsinin döviz cinsinden fiyatlarını belirtiyorlar, KDV miktarını da ekliyorlar, kendi kazançlarını da ekliyorlar, ama neden hala da yurt dışındaki çoğu firmadan daha pahalıya satıyorlar?
    Benim aldığım ürün kargosu + vergisi dahil 510$'ken, bizim güzide şirketlerimiz neden bunu bu fiyattan satamıyorlar? Ben yurt dışından alışveriş yaparken de vergisi hesaplanıyor, vergi ödemeden alışveriş yapabilme imkanı ne yazık ki yok. Belli bir ücret limiti var sadece o limitin altında alışveriş yaparsanız ancak bu durum söz konusu.
    Yine size şöyle söyleyeyim, İstanbul'da yaşıyorsunuz, Eksen Bilgisayar'ı bilirsiniz belki. Türk firması, gayet de uygun fiyatlarla satış yapan bir yer. Ve ben bir çok ürünü oradan temin ettim.

Vatanını kötüleme olayı tamamen bambaşka bir şey ancak bu vatandaşın, ülkesini de, yönetimini de eleştirmeye hakkı var kusura bakmayın. Koyun gibi her şeyi kabul eden bir zihniyet asıl kabul edilebilecek bir durum değildir. Sorgulamalısınız her fırsatta. Bu ülkenin vatandaşı en pahalı benzini tüketiyor, en pahalı ve kısıtlı interneti kullanıyor. Daha bunlar gibi çok fazla örnek yazılabilir.
    Siz sanıyor musunuz ki en pahalı benzini kullanarak Türk halkı kendi ekonomisine katkıda bulunuyor?
    Örnekler bitmek bilmez, size bir trajikomik örnek daha vereyim.
    Benim devlete 2000 TL borcum var biliyor musunuz? Ben bu paraya enayi parası diyorum, size nedenini de anlatayım. Konu olması gereken yerlerden çok saptı ancak, sizin söylediğiniz gibi bir zihniyet veya aşağılık kompleksinden ziyade, tam tersine aklın, mantığın kullanıldığı, sorgulayan bir zihniyete sahip olduğum için bunları yazma gereksinimi duyuyorum.
    Baba tarafından sosyal sağlık güvencem olduğu için 25 yaşıma kadar herhangi bir sağlık durumu söz konusu olduğunda sigorta tarafından hemen hemen masraflarım karşılandı. Çok şükür çok da sağlık hizmeti aldığımı söyleyemem, bir rahatsızlığım olmadı, ancak 25 yaşından sonra, ilk başlarda herhangi bir işte çalışmadığım için devlet bana her ay, BAKIN ÇALIŞMIYOR OLMAMA RAĞMEN, SGK borcu hesaplattı ve yansıttı. Ailemin maddi durumunu göz önünde bulundurarak, sigortalı bir işte çalışana kadar bu borç işledi. İşin trajikomik kısmı, devletin hastanesine cildimde olan bir sorundan dolayı gittiğimde borcumu ödemez isem bu imkandan faydalanamayacağımı söylediler, ve ben yine para ödeyerek tedavi olmak zorunda kaldım. Böyle bir uygulama yapılırken, hiçbir vatandaşa danışılmadı, fikri sorulmadı veya ihtiyacı var mı yok mu diye değerlendirilmedi. Benim gibi olan binlerce, insan var hala Türkiye'de, devlete SGK borcu olan. Ve ben 1 kez bu hizmeti kullanmak istedim, kullanamadım. Bir yılı aşkın bir süredir de sigortalı bir şekilde düzenli olarak çalışmaktayım. Ve devlet benden bu borcu ödememi istiyor, bekliyor hala. Neden?

Ondan sonra devleti kötüledi oluyoruz değil mi? Devlet ne zaman vatandaşının faydasına olacak bir düzenleme veya işlem yapmış? Eğitim sistemi mi, sağlık sistemi mi? Örnek verir misiniz lütfen?

Bir tarafta güzel bir uygulama veya yasa görsek, 10 tane bozuk sistemle karşılaşıyoruz. Suç, kadına şiddet, adalet vb. gibi durumlara hiç girmiyorum bile..
    Yıllardır yaşananlar apaçık ortada.

Ben buraya sayfalarca şey yazarım, ancak siz yazdıklarımdan bir anlam çıkartır mısınız bunu bilemem.

Saygıda kusur etmeden, açık bir şekilde düşüncelerimi belirtmek istedim.

• marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuları burda konuşmak gereksiz tanıdığım askerlik yaptı ama ucuz die yabancı yerden elektronik getirtti şimdi vatan hainimi oldu gereksiz konular vesselam

• neksusb N kullanıcısına yanıt
    Yo, doğru kesinlikle haklısınız. Bunu belirttim zaten, ama yazdıklarımdan anlamışsınızdır diye düşünüyorum, kendimi ifade etmek istedim sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.