Şimdi Ara

Vatan bilgisayar iade mal satımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • değitirmezlar ise bağı çağır isyan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

Kimsenin iade edilen ürünlerin satımına karşı çıktığını zannetmiyorum.

Burada sorun, kendisinin bu konuda uyarılmamış olması. İade gelen ürünü, teşhir ürününü vs. satarken bunun özellikle belirtilmesi gerekmekte.

İade edilen ürün belirtilse sence onu hangi enayi alır? Alsınlar diye fiyatını düşürse bu sefer de firma boşu boşuna zarar edecek. Bu işin çözümü yok. Ya ürün iade etme kalkacak yada firmalar iade edilen ürünü satmaya devam edecek.

İade alıyor ise kutu içeriğini eksiksiz ve sorunsuz olarak alacak ki daha sonra iade ürünü alan kişi sorun yaşamasın. İade koşullarında kutu içeriği eksiksiz olmak zorunda diye şart koşuluyor inciğine cıncığına bakılıyor fakat sonradan ürün alan kişinin aldığı ürün iade çıkıyor ve kutusundan ürün bile çıkmıyor(!). Burada kaç kere gerek konu açarak gerek yorum yazarak ve gerekli ergümanları göstererek insanları uyardık en azından almadan önce kontrol etsinler diye ama nafile yine de kontrol bile etmeden Vatan'dan almaya devam ediyor herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart kadar sıkıntılı bir bileşen yoktur , nereden alırsanız alın genelde üretici tarafından yapıştırılmış , işlemcilerde ekran kartlarında gördüğümüz hatta ram,hdd gibi bileşenlerde de olan koruyucudan yoksun gelirler , bende sıfır ankartımı böyle aldım , PCH biraz çizikti hiç hoşuma gitmedi , inventus u aramıştım "fabrikasyon hatasıdır isterseniz kullanın performans veya ısınmayla ilgili sorun yaşarsanız iade alırız" demişlerdi bende hiçbir sorun yaşamadım ve hala kullanıyorum

Yinede neden 500 lira verdiğim bir elektronik bileşen de beni fabrikadan elime ulaşana kadar açılmamış olduğuna ikna edecek bir yapışkan olmaz ki ? Olsa olsa Fabrikasyon süreciyle alakalı bir durumdur...

İnşallah sorunun kısa sürede çözülür

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.