Bildirim
Vatan bilgisayar iade mal satımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam alırken kutuya dikkatle baksaydiniz iyiydi.
İnşallah değiştirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutuda sıkıntı yok anakartın posetini yirtmislar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
vatan hep böyle. kullanılmış ikinci el ürünleri sıfır diye kaktırmayı seven bir şirket. her üründe hemde bilgisayarından usb sine kadar fotoğraf makinasından ram ine kadar hepsi var.quote:
Orijinalden alıntı: maNgaFaN33
Kutuda sıkıntı yok anakartın posetini yirtmislar -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain Sword
vatan hep böyle. kullanılmış ikinci el ürünleri sıfır diye kaktırmayı seven bir şirket. her üründe hemde bilgisayarından usb sine kadar fotoğraf makinasından ram ine kadar hepsi var.
anakart dışında tüm kutularda etiket var. başka üründe yapamazlar :) ürün çeşitliliği dışında dört dörtlük şirket değil ama bok atarken de destekli atmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
vatan hep böyle. kullanılmış ikinci el ürünleri sıfır diye kaktırmayı seven bir şirket. her üründe hemde bilgisayarından usb sine kadar fotoğraf makinasından ram ine kadar hepsi var.
anakart dışında tüm kutularda etiket var. başka üründe yapamazlar :) ürün çeşitliliği dışında dört dörtlük şirket değil ama bok atarken de destekli atmak lazım.
Değiştirirler umarım
Vatan bu sizden alir olmadi internetten satin alana iteler
Vatanın bir ara kutulardan çıkan ek ürünleri alma hobisi vardı :Dquote:
Orijinalden alıntı: *666*
Vatan bu sizden alir olmadi internetten satin alana iteler
Anakartımdan çıkması gereken çıkartmalar çıkmadı sadece kapıya asılan Busy Gaming çıkmıştı. Ona da şükür ediyorum. Allahtan poşeti MSI bantlıydı. -
Bu durumda tek şey şube müdürünü tehdit edip eksik şeyleri almak
Söyle insan kandıranları bir kaşık suda boğasım geliyor.
keşke alırken kutuyu açıp baksaydınız. vatanın bu tür olaylarına deliren (haklı olarak) çok insan var. -
Niye sadece anakart dışında ? -
quote:
Niye sadece anakart dışında ?
Anakartları genelde vitrine koyuyorlar. (koruyucu içerisinde tabi)
Diğer ürünler kutu ile sergileniyor, diğer kutularda yapışkan var çünkü şu intel işlemci kutularında olandan.1-2 istisna vardır belki ama anakart üreticileri neden koruyucu etiket basmıyor bilmiyorum. -
Ben vatan personeliyim kafadan atip tutmasin kimse
Herkez memnun olmadığı ürünü 15 gün icinde iade hakkına sahip senin evinde 15 gün kullandığin ürünü iade edince sıkıntı yokta iade ürün satin alincami sıkıntı başlıyor
Beyler kimse kusura bakmasin bu iade mallari vatan bilgisayar yaksinmi?
Iade edilen ürünü o markanın servisine gondeririz 0lasin baksin etsin diye ama servis ürün çalışıyor diye hiç bir parçasına bakmiyorsa sorun o markanın dandikligi böyle olmaz diyenler mağaza sahibi olsaydiniz ne yapmaniz gerekirdi
Git götür hemen anlat illa ordamı açıcaz kutuyu ayıp ya
quote:
Orijinalden alıntı: Jquair
Ben vatan personeliyim kafadan atip tutmasin kimse
Herkez memnun olmadığı ürünü 15 gün icinde iade hakkına sahip senin evinde 15 gün kullandığin ürünü iade edince sıkıntı yokta iade ürün satin alincami sıkıntı başlıyor
Beyler kimse kusura bakmasin bu iade mallari vatan bilgisayar yaksinmi?
Iade edilen ürünü o markanın servisine gondeririz 0lasin baksin etsin diye ama servis ürün çalışıyor diye hiç bir parçasına bakmiyorsa sorun o markanın dandikligi böyle olmaz diyenler mağaza sahibi olsaydiniz ne yapmaniz gerekirdi
Türkiyede klasikleşmiş vatan zihniyetinin ruh bulmuş örneklerinden birisi işde
Ne demek kardeşim kime satacak gerekli firma ile sizin anlaşmanız yokmu bal gibide var kimi kandırıyorsun
Adam para biriktirerek gelecek aklındaki belkide hayalindeki ürünü almaya sonra eve geçecek bi bakacak poşet yırtık kutu açılmış çıkartmalar yok kusura bakma dostum herşeyden önce bunun vebali var
Ayrıca teşhir ürün denen bişey var hiç yapamıyorsan geliş fiyatına az bi kârla bu şekildede satabilirsin kimseye dükkancılık öğretme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değiştirdiler arkadaşlar sağolun ilginiz için
İşte bu yüzden 15 gün içinde koşulsuz iade saçmalığı kalkmalı. Firma ürün iade almasa kötü oluyor, alıp başkasına satsa yine kötü oluyor. Milletin keyfi olarak iade ettiği malı çöpe atamazlarya mecburen başkasına satacaklar. Vatanın yaptığı iş yanlış olsa da burda asıl suçlu araştırıp etmeden ürün alıp sonra da iade edenlerdir.quote:
Orijinalden alıntı: maNgaFaN33
Değiştirdiler arkadaşlar sağolun ilginiz için -
Kimsenin iade edilen ürünlerin satımına karşı çıktığını zannetmiyorum.
Burada sorun, kendisinin bu konuda uyarılmamış olması. İade gelen ürünü, teşhir ürününü vs. satarken bunun özellikle belirtilmesi gerekmekte. -
Vatan'dan toplanan sıfır kasanın içindeki sabit disk kızaklarını almışlardı buna şahit oldum.quote:
Orijinalden alıntı: Side Chain
Burada sorun, kendisinin bu konuda uyarılmamış olması. İade gelen ürünü, teşhir ürününü vs. satarken bunun özellikle belirtilmesi gerekmekte. -
quote:
Orijinalden alıntı: Side Chain
Burada sorun, kendisinin bu konuda uyarılmamış olması. İade gelen ürünü, teşhir ürününü vs. satarken bunun özellikle belirtilmesi gerekmekte.
İade edilen ürün belirtilse sence onu hangi enayi alır? Alsınlar diye fiyatını düşürse bu sefer de firma boşu boşuna zarar edecek. Bu işin çözümü yok. Ya ürün iade etme kalkacak yada firmalar iade edilen ürünü satmaya devam edecek.
Benzer içerikler
- exen smart güvenilir mi
- gürcistan media markt
- dled nedir
- i3-12100f alınır mı
- hotfix nedir
- rtx 5000 serisi
- bios güncelleme
- en iyi ekran kartı
- mediatek helio g85
- snapdragon 8 gen 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X