Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar İlginç Olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan bilgisayar, unutmayın kurnaz bi firmadır böyle bi olayın olması imkansız, yada böyle bir şeyi yapmaları, farkına varmamaları imkansız denebilecek kadar az, vatan bilgisayar yeri gelir alır ama vermez, bunu yaklaşık vatan bilgisayardan 30-35'bin lira kadar alışverişim olan ben söylüyorum, bu olay yukarıda arkadaşların dediği gibi sapphire firmasının yaptığı müşteriyi mağdur etmemek adına yapılmış bir firma davranışıdır.

Vatan iyi güzel bir firmadır ama pahalı ürünlerde işiniz müşteri hizmetlerine düşmesin !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 20 iş gününü geçtiği için para iadesi veya yenisini talep etme hakkına sahipsiniz sapphire firması elinde aynısından olmadığı için size bir üst modelini göndermiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

sapphire bozulan kartın yerine bi üst model verir memnuniyet açısından bunun örnekleride var :) yoksa r7 260x halen bulunan bir kart :)

Vay be helal olsun adamlara örnek olması gereken bir durum.
  • Evet arkadaşlar,vatan bilgisayardan telefon geldi ve dedilerki müşterinin kartını takmışlar size.Ekran kartını söküp geri getirebilirmisiniz? akdfhmşadfghfadh vatan bilgisayarın ................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Eylül 2015; 18:31:48 >
  • KARA23 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru demişsin,şimdi anladım dediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Eylül 2015; 18:38:48 >
  • Şansın varmış güle güle kullanman dileğiyle
    İkisi arasında ne kadar bir fark gördün bunları da aktarır mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Hasan Vatanın hakkına girme bence geri ver.

Vatan düşmanı mısın hasan
    (espri amaçlı yazılmıştır ciddeye almazlar umarım)
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    Beynimi yaktı şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANZE

Evet arkadaşlar,vatan bilgisayardan telefon geldi ve dedilerki müşterinin kartını takmışlar size.Ekran kartını söküp geri getirebilirmisiniz? akdfhmşadfghfadh vatan bilgisayarın ................................................

Desene ben yurt dışındaki arkadaşıma yolladım kartı kendim başka kart satın aldım şeklinde bakalım n'apacaklar merak ettim .
  • 750ti ı ne olarak gönderirler acaba ?
  • boşver cebe at
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.