Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar İlginç Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,geçenlerde ekran kartım çalışmayı durdurduğu için servise vermiştim.Üstünden 28 gün geçmişti.28 gün sonra telefonuma mesaj geldi,ürününüz hazır,alabilirsiniz diye.Sistemimi almaya gittiğimde,ekran kartım olan r7 260x'i,r7 370 dual-x takıp vermişler.Ne diceğimi bilemiyorum.Bu arada r7 260x fiyatı 412tl,r7 370 dual-x fiyatı 619tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 1 Eylül 2015; 19:26:07 >

• Sana kalmış.
    Yani şimdi öyle birşey olsa diyorum. Verirmiyim vermez mi ? Büyük şirketlere geçirmeyi cok seviyorum ama bilemiyorum
  • SANZE kullanıcısına yanıt
    Allah allah bende göndereyim.Banada titatnx takıp göndersinler.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Titanx değil de gtx 970 verebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANZE

Titanx değil de gtx 970 verebilirler
    Hasan Vatanın hakkına girme bence geri ver.
  • SANZE kullanıcısına yanıt
    Sapphire direk değişim yapabiliyor.Belki bir güzellik yapmışlardır.
  • Vatan ekran kartlarını datagate adlı firmadan temin ediyor diye biliyorum.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Olay sapphire de bitmiş gibi görünüyo .Bu arada bugün bi video vardı amcanın biri vatanın önünde yazıcı kırıyo,yerden alıyo bi daha bidaha
    Yazarkasa olayına nispet iyi yapmış
  • Karti tamir edemeyip ellerinde yoksa bir ust model vermis olabilirler.
  • Olay nuri ve hasan biraderlerin degil, sapphire firmasinin ayni karti veremiyorsan muadil veya ust model verilir kuralini uygulamasi
  • Bana ver :D Sevapa girersin
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Hocam harddiske de format atmışlar,şimdi on yıl gta 5 yüklensin diye bekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 1 Eylül 2015; 20:10:38 >
  • sapphire bozulan kartın yerine bi üst model verir memnuniyet açısından bunun örnekleride var :) yoksa r7 260x halen bulunan bir kart :)
  • Elindeki rapora bakarsan ne yaptiklari yazar üzerinde .
  • Ileride bozulursa garanti nasıl olacak. Faturadaki model ile takılı model aynı değil sonucta.
  • alpyavuzhan A kullanıcısına yanıt
    Değiştirildiğine dair belge olduğundan sıkıntı olucağını sanmıyorum.Oraya gittiğimde bile fatura veya garanti belgesi istemiyorlar,onu sorun ediceklerini sanmıyorum.
  • O zaman tepe tepe kullanın sonuçta sizin hatanız degil.
  • quote:

Değiştirildiğine dair belge olduğundan sıkıntı olucağını sanmıyorum.Oraya gittiğimde bile fatura veya garanti belgesi istemiyorlar,onu sorun ediceklerini sanmıyorum.
    Ekran kartınızın arkasında seri numarası yazar zaten onunla garanti süresi için sorgulama yapabilirsiniz netten, bi de garantiyi sıfırladılarsa zaten
     Vatan Bilgisayar İlginç Olay
  • hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIGGGER

hiç gerek yok
    adamlara bu sistemimde bu vardı demedin mi belki hata yaptılar papers plaeseye yeni başlayanlar öyle çok hata yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.