Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'da mb+ipmini 2999 lirayken şimdi 8999 lira olmuş şaka gibi.
     VATAN BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Stones -- 1 Nisan 2015; 3:15:18 >

• 2999 tl'lik bir indirim yapıyorlar, indirim bittikten sonra yada farklı sebepten sistemde bir şey oluyor ve 8999 oluyor :D
  • Glensomethin kullanıcısına yanıt
    Önceden sepete ekleyenler yanlışlıkla alsınlar diye mi yapmışlar anlamadım ki :D
  • Ya satış politikası 9 bin liradan 3 bin liraya indirdik gibisine yapıyorlardır. Ama Apple bilen yemez de diğer insanları bilemem.
  • Glensomethin kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam.. Bende yakında bi mb yada imac alsam tam olacak :))
  • Sitede bir sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyenin en büyük parakende teknoloji marketlerinden birinde bile böyle teknik sorunlar oluyor yaa helal olsun yani.

Gerçi daha dün bütün ülkenin elektiriği kesikti. Bu sorunda neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

Türkiyenin en büyük parakende teknoloji marketlerinden birinde bile böyle teknik sorunlar oluyor yaa helal olsun yani.

Gerçi daha dün bütün ülkenin elektiriği kesikti. Bu sorunda neymiş

insan yapımı kardeş senin benim gibi kişiler yapıyor o websitelerini
  • hocam benim bildiğim 3000 tl olan retinasız 13 inc macbook + ipad. Simdiki gt750m li retinalı mac pro + ipad zaten gt750m li 8400 falan appstore da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    2999 liraya vatanda kampanya vardı macbook 13" retinasız + ipad. O gece 8999 yazmışlar onun başlığını açmıştım. Bu arada Apple ürünlerinin satıldığı site-mağazanın adı Apple Store. App Store uygulama mağazası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.