Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR İNTERNETDEN PS4 ALANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu sabah Vatan Bilgisayarın internet şubesi üzerinden Ps4 alan kimler var aramızda ve son durum nedir.PS4 anakonusunda güniçinde görmüştüm bazı arkadaşlar aranıp siparişleri iptal edilmişti.Ben çok yoğun olduğum için bugün sipariş verdikten sonra çok ilgilenemedim ama beni arayan soran olmadı şuana kadar ve siteden baktığımda siparişiniz hazırlanıyor şeklinde gözüküyor.Sizlerde durumlar nedir ve arayıp soran oldumu.Siparişi iptal edilen arkadaşlar herhangi bir girişimde bulundumu,iptal sebepleri neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 13 Aralık 2013; 23:12:33 >

• ?
  • Benide arayan olmadi sabahdan beri sipariş hazirlaniyor yazior . Magaza bolumunde ise bodrum yaziyor umarim sabaha kargoya verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Evet arkadaşlar bu sabah Vatan Bilgisayarın internet şubesi üzerinden Ps4 alan kimler var aramızda ve son durum nedir.PS4 anakonusunda güniçinde görmüştüm bazı arkadaşlar aranıp siparişleri iptal edilmişti.Ben çok yoğun olduğum için bugün sipariş verdikten sonra çok ilgilenemedim ama beni arayan soran olmadı şuana kadar ve siteden baktığımda siparişiniz hazırlanıyor şeklinde gözüküyor.Sizlerde durumlar nedir ve arayıp soran oldumu.Siparişi iptal edilen arkadaşlar herhangi bir girişimde bulundumu,iptal sebepleri neymiş.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 4-5 defa vatan müşteri hizmetleri ile görüştüm her defasında bana farklı şey söylediler. İlk görüşmemde 3 iş günü içerisinde kargolanacak dendi. İkincisinde ilan ön siparişmiş şu an ne zaman kargolanacağı belli değil dendi. Üçüncüsünde Ocak 15 inden sonra kargolanacak dediler ve sinirden dayanamayıp iptal ettim. boşa umutlanmayın arkadaşlar. Ellerindeki stok "0". O yüzden boşuna umutlanmayın. Diğer parti ne zaman gelecekse alanlara o zaman kargolayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabirlar58

Benide arayan olmadi sabahdan beri sipariş hazirlaniyor yazior . Magaza bolumunde ise bodrum yaziyor umarim sabaha kargoya verilir.

Benim mağaza bölümünde internet yazıyor.Siz internet üzerindenmi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonstophit

quote:

Evet arkadaşlar bu sabah Vatan Bilgisayarın internet şubesi üzerinden Ps4 alan kimler var aramızda ve son durum nedir.PS4 anakonusunda güniçinde görmüştüm bazı arkadaşlar aranıp siparişleri iptal edilmişti.Ben çok yoğun olduğum için bugün sipariş verdikten sonra çok ilgilenemedim ama beni arayan soran olmadı şuana kadar ve siteden baktığımda siparişiniz hazırlanıyor şeklinde gözüküyor.Sizlerde durumlar nedir ve arayıp soran oldumu.Siparişi iptal edilen arkadaşlar herhangi bir girişimde bulundumu,iptal sebepleri neymiş.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün 4-5 defa vatan müşteri hizmetleri ile görüştüm her defasında bana farklı şey söylediler. İlk görüşmemde 3 iş günü içerisinde kargolanacak dendi. İkincisinde ilan ön siparişmiş şu an ne zaman kargolanacağı belli değil dendi. Üçüncüsünde Ocak 15 inden sonra kargolanacak dediler ve sinirden dayanamayıp iptal ettim. boşa umutlanmayın arkadaşlar. Ellerindeki stok "0". O yüzden boşuna umutlanmayın. Diğer parti ne zaman gelecekse alanlara o zaman kargolayacaklar.

İyide hocam ilanda önsiparişdir şeklinde falan bir ibare yoktuki,ayrıca sony nin resmi satış günü olan 13 Aralık ta açtılar zaten ilanı,nasıl önsipariş oluyormuş.

• Evet internetten satis sivasa gelecek ama bodrum magazasindan yollayacaklar herhalde. umarim
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyide hocam ilanda önsiparişdir şeklinde falan bir ibare yoktuki,ayrıca sony nin resmi satış günü olan 13 Aralık ta açtılar zaten ilanı,nasıl önsipariş oluyormuş.

Aynı soruları bende sordum hocam inan. Bayağıda bağırdım çağırdım hatta. Hiçbirşey söylemiyorlar sistemden kaynaklanan bir hata diyip geçiştiriyorlar. İnternetten satış yapan büyük teknomarketlerin hepsi bu mazareti kullandı. Bu resmen insanları kandırmak ve kendisinden almaya zorlamaktan başka birşey değil.

• quote:

Aynı soruları bende sordum hocam inan. Bayağıda bağırdım çağırdım hatta. Hiçbirşey söylemiyorlar sistemden kaynaklanan bir hata diyip geçiştiriyorlar. İnternetten satış yapan büyük teknomarketlerin hepsi bu mazareti kullandı. Bu resmen insanları kandırmak ve kendisinden almaya zorlamaktan başka birşey değil.

Yahu olurmu öyle saçmalık ben sabah saat 9 civarı vatandan aldım diye diğer hiçbir mağazaya gitmeye gerek duymadım,eğer alamasaydım kalkıp teknosa yada mediamarktları dolaşacaktım.Eğer iptal falan olursa giderim vatan Topkapı mağazasına cıngar çıkartırım valla orda.
  • Hocam ellerinde stok olsa teknosa gibi yollarlardi. Ellerinde stok falan yok dedigim o yuzden sabahtan beri siparis hazirlaniyor diyor. Mesafeli satis sozlesmesinde 10 gune kadar kargolancaktir gibi bir ibare var o zamana kadar kargolanmazsa stokta yok diyip ya baska bir urun alin yada para iadesi yapalim diyorlarmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rangeman

Hocam ellerinde stok olsa teknosa gibi yollarlardi. Ellerinde stok falan yok dedigim o yuzden sabahtan beri siparis hazirlaniyor diyor. Mesafeli satis sozlesmesinde 10 gune kadar kargolancaktir gibi bir ibare var o zamana kadar kargolanmazsa stokta yok diyip ya baska bir urun alin yada para iadesi yapalim diyorlarmis.
    Beyler Vatanda stok falan kalmadı ben bizzat görüştüm bugün boşuna bugün yarın beklemeyin bence.. Bir sonraki partiden göndericekler kesin..Belki bir ihtimal netten alanlarınki ayrılmışsa onu bilmiyorum.. Ama şuan kesin bilgi olarak söylüyorum vatanda stok sıfır..
  • Arkadaşlar beni de arayıp iptal ettiler. Teknik bir hatadan kaynaklanmış. İstersem 2.partiyi bekleyebilirmişim. Pazartesi parayı geri yolluyolar. Ayrıca internette hala siparişimiz hazırlanıyor gözüküyor. Merak edenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Arkadaşlar beni de arayıp iptal ettiler. Teknik bir hatadan kaynaklanmış. İstersem 2.partiyi bekleyebilirmişim. Pazartesi parayı geri yolluyolar. Ayrıca internette hala siparişimiz hazırlanıyor gözüküyor. Merak edenler için.

Vay arkadaş resmen şerefsizlik bu,sabah stokda görmüşüm almışım hani fiyatda bir yanlışlık falanda yok,yani yanlışlıkla fiyat 1000 TL falan girilsede alsak hadi yanlışlık oldu iptal ettik desinler.Elinizdeki stok adetine göre satış açmıyormusunuz,satınca daha satış yapmaması lazım sistemin,bunun hatasını bizmi çekeceğiz yani şimdi.

Eğer benimkinide iptal ederlerse Vatan Topkapı ya gidip cıngar çıkartıyorum varsa gelmek isteyen haberleşelim Eğer iptal edilmezse siparişim benden size tavsiye imkanı olanlar gidip biraz ses çıkartsınlar orda müşteriler falan kalabalık bir saatde gidip.Bu ne yaa iyicene mal yerine koymaya başladı bu teknomarketler bizi.

• atleticos kullanıcısına yanıt
    arkadaş haklı çünkü vatan stoklarını geçen hafta bitirdi !! önceden sattı 2 gün boyunca stokda vardı tükendi hemen. 3 haftaya türkiye'ye gelicekmiş yeni stoklqar Sony ile konuştum ama vatana ne zaman gelir bilmiyorum. Ben Teknosadan aldım arızalı çıktı bakalım biz napıcaz.
  • quote:

beni arayan olmadı hocam, sabah saat 9 gibi aldım bende. sanırım ilk sipariş verenlere gönderecekler. bakalım, hayırlısı, beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

quote:

beni arayan olmadı hocam, sabah saat 9 gibi aldım bende. sanırım ilk sipariş verenlere gönderecekler. bakalım, hayırlısı, beklemedeyiz.

Mediamarkt tan sonra herşeyden şüphe etmeye başladım valla baksana birkaç arkadaş aranıp iptal edilmiş,belki bize sıra gelmedi yarın arayacaklar bizide.

• Beni arayan soran olmadı.
    Antalya'da hazırlanıyor gözüküyor şu an. Sabah mağazadan teslim alabilir miyim siparişi diye ben aradım. Internet siparişlerini mağazadan alamıyorsunuz dediler. İptal olacaksa iptal yazardı tahminim şu ana kadar. Göreceğiz ne olacağını. Kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldoz

Beni arayan soran olmadı.
    Antalya'da hazırlanıyor gözüküyor şu an. Sabah mağazadan teslim alabilir miyim siparişi diye ben aradım. Internet siparişlerini mağazadan alamıyorsunuz dediler. İptal olacaksa iptal yazardı tahminim şu ana kadar. Göreceğiz ne olacağını. Kısmet.
    yukarda yazmış bir arkadaş iptal edilmesine rağmen hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyormuş
  • quote:

quote:

quote:

Mediamarkt tan sonra herşeyden şüphe etmeye başladım valla baksana birkaç arkadaş aranıp iptal edilmiş,belki bize sıra gelmedi yarın arayacaklar bizide.

sırf vatan'dan aldım diye sabah çıkıp dolaşmadım bi'daha gereksiz yere. bu işe hiç bulaşmasaydım sanırım şu an bf4+fifa'da akıyor olurdum. 1-2 gün daha bekleyelim, yapacak bir şey yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

quote:

quote:

quote:

sırf vatan'dan aldım diye sabah çıkıp dolaşmadım bi'daha gereksiz yere. bu işe hiç bulaşmasaydım sanırım şu an bf4+fifa'da akıyor olurdum. 1-2 gün daha bekleyelim, yapacak bir şey yok maalesef.

Alıntıları Göster
    vatandan alanlar işallah bir sorun çıkmaz ama ben çöp alama vatandan. geçen sene kampanyalı tv aldım. bilindiği üzere kampanyalı ürünlerde kargo süresi 10 gün. aldığım gün ürün hazırlanıyor dedi. 10 o şekilde kaldı. 10. gün vatandan aradılar stota kalmadı yerine başka ürün gönderelim veya para iadesi yapalım dediler... bu olaydan sonra vatan bitti benim için hiç güvenmiyorum ben. ürün kargolanmadan sizde güvenmeyin bence. ürün hazırlanıyor onay maili falan boş şeyler. dün MM dan onay maili geldide ne oldu. iptali çaktılar..
    Paylaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.