Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR İNTERNETDEN PS4 ALANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aldım sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor . Sabah 9 da aldım ben . Gün içinde aradım 3 kere sıkıntı olmadığını söylediler . Hayırlısı bakalım kısmet.
  • Arayan soran olmadı daha iptal için.Ben aradım saat 5 gibi ve stok var en geç yarın kargolanır dedi.Sipariş bende de hazırlanıyor diyor ve değişen şey mağaza kısmında Çorum yazıyor.Bugün kargolandıysa kargolanır yoksa yatar bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogou -- 14 Aralık 2013; 8:34:54 >
  • dün sabah verdiğim siparişler bende de hazırlanıyor diyor,yalnız mağazalar belli olmuş büyük ihtimalle bugün kargoya verecekler,çünkü dün müşteri hizmetlerini aramıştım böyle olunca en geç 1-2 gün içinde kargolanıyor dedi
  • Arkadaşlar ayıptır sorması ne kadara aldınız? PM den de cevaplayabilirsiniz. Teşekkürler.
  • lordareon kullanıcısına yanıt
    Ayıbı yok 1399 5 taksit.

Bencede mağaza girilenlerin gönderilecek bugün.
  • 1.399 12 taksit aldım,çoğu kredi kartı vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR_ -- 14 Aralık 2013; 9:23:30 >
  • ARKADAŞLAR BENDE CATANIN İNTERNET SİTESİNDEN ALDIM STOKLAR TÜKENMİŞ GELİCEK PARTİ OCAK AYININ 3. HAFTASIYMIŞ .....
  • Mobildeyim ekran görüntüsü atamıyorum. Benimkinde şu anda "Siparişiniz Antalya (Alanya) mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor." yazıyor. Galiba stok yok diye gaza gelip siparişini kendi iptal edenler oldu. Keşke 2-3 gün bekleseydiniz arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aradım bugün . Şu an stokta olmadığını ve ocağın 3.haftasında göndericeklerini söylediler . Bende siparişi iptal ettim . Hayatta internetten ps4 almam bu saatten sonra .
  • "Siparişiniz Çorum mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor." oh be sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogou -- 14 Aralık 2013; 17:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunlardan telefon almıştım , iptal ettirip paramı geri alana kadar akla karayı seçtim. Vatandan ve media markt tan uzak durmanızı tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda sorunlarınız çözülür arkadaşlar

• Bndede -- yazior .Bugun oglen aradim aralikin son haftasi gonderecez dediler .

• Arkadaşlar, abime vatan bilgisayardan aldığımız ps4 kargoya verilmiş. Bu arada 13 Aralık da göndereceğiz deyip 1 aydır beklediğim halde, benim PS4 ü bekleten hepsiburada.com sitesini de kınamadan geçemem.
  • Evet dun sabah 9 da verdigim ps4 ve 3 oyun kargoya verilmis darısı sizlerin başına

• Evet. Konsolumuz geldi. Şimdi eve gidip deneme vakti. Merak eden için Çin üretimi.İçinde Türkçe kitapçık vs var,HDMI kablo var,garanti belgesi de var.
  • vatandaki ps4 ler sony garantili midir ?
  • Evet Sony garantilidir.
  • arkadaslar bende ps 4 almayi dusunuyorum internetten mi almaliyim magazadanmi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.