Şimdi Ara

Vatan bilgisayar kdv indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere şu anda vatan da %18 kdv indirimi var. Özellikle işlemci ve anakartta fiyatlar muazzam ama şu anda alabilecek durumum yok. Acaba bu gibi indirimler vatanda ne sıklıkla yapılır. Yada daha sağlam indirimler yapan (ya da daha ucuza satan) siteler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liste fiyatları indirimli mi şu anda yoksa sepette onay verirken mi uygulanıyor? Epeydir fiyat bakmıyorum, uygun fırsat gelirse bişeyler alınabilir

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Şuan en iyi fiyat vatanda. Sinerji, itopya ve teknobiyotiğe göre ucuz etiketler. 20 ağustos son gün.

• Peki ne sıklıkla yapılıyor bu indirim?

• İndirimler ile fiyatlar biraz normale dönmüş. 672 TL ye 1050ti aldım.
  • Bir ara vatan çok sık indirim yapıyordu, ancak tekrar indirim olup olmayacağını bilemeyiz.
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Ekran kartlarında gene pek oynama göremedim ama anakart, işlemci alacaklar kaçırmasın.

• Z270 chipset yeni işlemleri destekleyecek olsa hemen şimdi upgrade yapacaktım ama Intel'in haberi tüm hevesimi kaçırdı. Şimdilik beklerim. Ben genelde 4-5 senede bir chipset değiştiriyorum. Z87 Plus hala canavar gibi ama artık Coffee Lake çıkınca upgrade yaparım, iyice değer kaybetmeden. Bakalım bi çılsın da testleri görelim duruma göre bakalım

• Fiyatlar aynı hatta yükselmiş dolar yüzünden
  • Ürünlerin bazıları hızla tükendi hb da çok ilginç
  • kardeşim ben vatanı sureklı takıp edıyorum sıstemımıde vatandan dizdim geçen cumartesi ayda yılda bir belki özel günlerde (şansına) indirim oluyor yoksa kolay kolay ındırım goremıyoruz vatan pc de
  • Adamlar yüksek miktarlarda stok ürün ile çalışıyorlar. Zamanında doların daha düşük haliyle yaptıkları stokları, şimdiki dolar fiyatından kaynaklı farkı kullanarak sanki kendi indirimleriymiş gibi gösteriyorlar. Vatandaşda ucuzluk var diyerek alıyor. Adam TL bazında karını yapmaya devam ediyor. Doların istikrarlı bir şekilde arttığı memlekette ne de güzel satış politikalarıdır bunlar..

• shener kullanıcısına yanıt
    HB de ürünler her indirimde aynı ellerinde stok az galiba

EVO 960 M2 250 GB aldım, 499 TL

1080 Aorus Gigabyte 2587 TL geliyordu indirimde (alamadan bitti)

İ7 7700K 1365

MSİ M7 270 Ankart 980 TL + 100 Ksür TL lik mause Hediyeliydi.

(işlemci ve anakartta Az daha beklemeyi düşündüğüm için, İ7 8700K ve 300 Serisi anakart için beklmeedeyim almadım)

Bir önceki indirimde bazı ürünler hemen bitmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.