Arkadaşlar geçen hafta bu gün topkapı vatan bilgisayardan aoc e2461fwh monitör aldım. Mönitörü aldıktan 3 gün sonra sağ alt tarafının bakariti biraz aşağıda olduğunu farkettim. Ordan mavi bir ışık sızıyordu. Neyse bu gün vatana gittik aynı monitörden almak istediğimi söyledim. Bana elimizde bulunan monitörlerlerin hepsinde aynı sorun var bu yüzden başka monitör alın diye aynı paralık çek gibi bişi verdiler bende asus vn247h modelini aldım. Fakat evde gelip kurdum çok fazla parlak ne zaman monitöre baksam başımda ağrıma oluyo gözüm ağrıyor eski monitörümle bunu değiştirme şansım var mıdır eskisini baya sevmiştim ne yapmalıyım yarın bostancıya gidicem orda varsa değişim yapılmasını isteyecem
quote:
Orijinalden alıntı: onurcannoz
Arkadaşlar geçen hafta bu gün topkapı vatan bilgisayardan aoc e2461fwh monitör aldım. Mönitörü aldıktan 3 gün sonra sağ alt tarafının bakariti biraz aşağıda olduğunu farkettim. Ordan mavi bir ışık sızıyordu. Neyse bu gün vatana gittik aynı monitörden almak istediğimi söyledim. Bana elimizde bulunan monitörlerlerin hepsinde aynı sorun var bu yüzden başka monitör alın diye aynı paralık çek gibi bişi verdiler bende asus vn247h modelini aldım. Fakat evde gelip kurdum çok fazla parlak ne zaman monitöre baksam başımda ağrıma oluyo gözüm ağrıyor eski monitörümle bunu değiştirme şansım var mıdır eskisini baya sevmiştim ne yapmalıyım yarın bostancıya gidicem orda varsa değişim yapılmasını isteyecem
Asus VX238H modeline bakabilirsin , VN247 de VX238 de hatta çoğu VX-MX modelleri 250 nit parlaklıkta , fakat VX modelleri ah-ips modelini bir süre kullandığımdan biliyorum biraz daha kalibre edilebilir ekran parlaklığına sahip , mağazada görüp modlar arası geçerek gözüne uygun gelirse VX238H alabilirsin , iki monitör de 1ms tepki süreli sadece VN247 1,5 cm daha geniş :)
Eğer biraz canlı renklerde monitör istiyorsan özellikle film,dizi için VX239 da düşünebilirsin tepki süresi konusunda çok hassas isen uygun olmayabilir tabi senin için.
Arkadaşlar vatanda yarımcı oldular aynı paraya denk çek verdiler ben de bostancı mağazasından aoc e2461fwh ı aldım bunda da adaptörün kablosu çıkmadı yarın arıyacam garantiden bir sıkıntı yoksa sıkıntı olmaz eski monitörümün fişini taktım