Şimdi Ara

Vatan bilgisayar seçili bilgisayar bileşenlerinde %15 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler, bnde 1 gskill ripjaws 2x8 cl16 3000mhz kırmızı kaptım. daha uygunu kesin vardır ama bnm makinada bunun dual kiti vardı, boş olan 2 yuvaya da bu yavruları takayım dedim. aynı marka model ile uyum sorunu ihtimalini minimize etmek istedim. inşallah olur :))

• Axess kredi kartı olana 3000 TL üzeri 300 TL chip-para kampanyası var. Bu da değerlendirilebilir.

Vatan bilgisayar seçili bilgisayar bileşenlerinde %15 indirim
  • Mert055 M kullanıcısına yanıt
    X3d islemcileri bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Aynı RAM'in tekini 2 sene evvel 360 liraya mı ne almıştım. Bir ürünün fiyatı 2 senede düşmez mi? DDR5'ler hatta DDR6 bellekler çıktı piyasaya.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    DDR4 ramler bir dönem iyi ucuzladı sonra da çok satıldı piyasada kalmadı diye aşırı yükseldi. Şimdi yine makul fiyatlar bence.

Ben standart hızları geçtim 4000mhz üzeri bakıyorum da onların fiyatları da hep yüksekti zaten. 2250 lira 32gb 4000mhz için makul geldi sipariş geçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Daha o seviyeye çıkamadık hocam 3200'lerde kaldık :) Hayırlı olsun bence de fiyatı uygun şu an.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

7900XT'den daha iyi bu kart hocam. Bu cehaletinizden ötürü sizi gıyabınızda ayıplıyorum Vatan bilgisayar seçili bilgisayar bileşenlerinde %15 indirim 

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

13700k larin fiyati dusurur mu hocam ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.