Arkadaşlar 1 ay önce misliyle değişim kararı çıktı. Vatan Bilgisayar'a THH kararıyla gittim, "biz mail attık, onay bekliyoruz, bekleyeceksiniz, mesaj gelecek." diyor. 1 aydır onay bekliyorlar, 1 aydır bekletiyorlar. Ne yapmamız lazım, bilerek bizi oyalıyorlar mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trexable -- 3 Temmuz 2024; 21:20:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayar THH kararını uygulamıyor.
-
-
Haciz yolu ile alacağını alabilirsin diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, o işler de uzun sürüyor, beklemek istemiyorum. Dün Şube müdürünü buldum, "neden uygulamıyorsunuz kararı?" dedim. Müdür, "İlgilenin arkadaşla, tekrar talep açın." dedi. 2 gün oldu ama hala bana ulaşmadılar. Bunlar bana yalan konuşuyor olabilir mi? Beni bilerek oyalıyor olabilirler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trexable -- 3 Temmuz 2024; 21:30:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süren birşey yok, elinizdeki mahkeme kararını resmi yolla yürürlüğe koyacaksınız, bu kadar basit. Daha önce icra memuru ile apple sotreden değişim ürününü aşan arkadaşların konusu vardı, bayağı bir yıl oldu.
Hocam ben dün gittim ya şubeye, "nerede buranın müdürü?" falan dedim, sinirlenmiştim, sesimi yükselttim. Orada biri "müdür benim" dedi. "Kaç gündür bekletiyorsunuz, kararı uygulamıyorsunuz, ne yapacağım?" dedim. O da dediki "tekrar talep açın, ilgilinenin arkadaşla" dedi. Şimdi beklesem ben pazartesi gününe kadar, sonra icraya koysam olur mu? Kaç gün beklerim?
Elinizde karar var, istediğiniz zaman icra yaptırabilirsiniz.
Hocam ben pazartesi gününe kadar bekleyeyim bence, sonra icraya koyalım. Bu icra tahmini kaç gün sürüyor biliyor musunuz?
Bu tarz isler bagirmadan cagirmadan olmuyor maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Misli ile değişim kararı çıkan ürünün; satın almış olduğunuz zamanki fiyatı ile şu an rafta olan muadil ürünün bedelini karşılaştırarak hamle yapmanız daha doğru olur.
Örnek veriyorum; 1 sene önce 11. nesil i3 - 4GB RAM - 256GB SSD'li notebook fiyatı 8999 TL iken şu an aynı üründen rafta bulunabiliyor ise ve fiyatı 12999 TL olsa bile aynısı ile değişimini gerçekleştirirsiniz.
Ancak ürün artık EOL (end of life) olmuşsa, rafta 0 muadili bulunmuyorsa; o zaman en yakın özellikli 12. nesil i3 - 4/8GB RAM - 256/512GB SSD'li cihaz ile değişimi gerçekleştirilir, misli olarak sunulacak ürün sizin sahip olmuş olduğunuz ürünün özelliklerinden daha düşük olamaz, aşırı yüksek özelliklere sahip olamaz.
Muhtemelen firma, distribütör ile iletişim halinde; sahip olduğunuz aynı ürünü arıyordur, bulamazsa güncel model ile değiştirir.
Sizin icra talebi çıkarmanız durumunda ödemiş olduğunuz tutarı iade alırsınız, bu da sizin enflasyon karşısında zararınıza sebep olur.
İyi akşamlar.
-
Belki karara itiraz etmiş olabilirler bakmak lazım. Zaman çok geçtiyse koyun icraya. 7 gün içinde cevap vermesini bekleyin. Büyük şirketler icra vs pek karışmak istemez yasal süre içerisinde ödeyeceklerini düşünüyorum. Hatta iş uzarsa icra dosyası açıldığı için faiz de işleyecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X